03 / 05 / 2024

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Melik Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Beytem Plaza'da kuruldu.

Altın fiyatları 4 gün sonra bu seviyede olacak

Altın fiyatlarıyla ilgili flaş bir tahmin geldi. Uzmanlar FED kararının piyasanın beklentisi doğrultusunda geldiğinden altında bir hareket olmadığını söyledi. Uzmanlar asıl 4 gün sonrasına vurgu yaptı. İşte tüm detaylar...

Gram altınına yatırım yapanların dikkatine: Uzmanlar 4 gün sonrası için tarih veriyor!

Uzmanlar, elinde gram altını olanların 4 gün sonra yaşayacağı değişim için tarih veriyor. İşte ayrıntılar... Hemen bakın...

Avrupa’da haftalık çalışma süresi 4 güne indi! İşte haftada 4 gün çalışan ülkeler!

Pandeminin ardından evden çalışma gibi esnek modeller yaygınlaşırken, bazı Avrupa ülkeleri haftalık 4 gün çalışma sistemine geçti. Bazı ülkelerde ise pilot uygulamalar devam ederken, kısa çalışmanın iş verimini artırdığı belirtiliyor.

Doların 4 gün sonra geleceği rakam belli oldu! Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Doların yönünü belirleyecek olan ABD Merkez Bankası Fed faiz kararı 4 gün sonra belli olacak. Karar sonrası doların ne kadar olacağına yönelik tahminler gelmeye başladı. Dolar ne 25 TL ne de 36 TL olacak! Dolar tam bu kadar olacak!

Selçuk Geçer doları olanları uyardı! 4 gün sonra tepetaklak olacaksınız! 

Ekonomist Selçuk Geçer 22 Mart'ta yapılacak Amerika Merkez Bankası (Fed) toplantısının piyasalarda büyük hareketlilik yaşatacağını belirterek yatırımcıları uyardı.4 gün sonra tepetaklak olacaksınız!

Avrupa Merkez Bankası açıkladı! Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) 2023 Mart ayındaki faiz kararını 16 Mart tarihinde açıklayacak. Karar öncesi bankadan açıklama geldi.  Euro 4 gün sonra böyle olacak! Eurosunu kapan dövizciye koşacak.

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı!

1 doların 4 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı... Tek tek açıklanan bu rakamı görenler adeta mıh gibi çakıldı... Hemen bakın...

Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın

Dolar/TL kuru dün güne 19,020 liradan başlarken bugün yukarı yönlü hareket ediyor. Yatırımcılar ise ''dolarlarımızı bozduralım mı?'' sorusuna yanıt arıyor. Peki dolar ne olacak? Dolarlarımızı bozduralım mı? sorusuna yanıt şimdi geldi! Dolar sadece 4 gün sonra bu kadar olacak! Hemen gardınızı alın.

ABD'de yeni konut satışları son 4 ayın zirvesine çıktı!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de yeni konut satışları, 2022 yılının Aralık ayında aylık yüzde 2,3 artış gösterip, 616 bine çıkarak 4 ayın en yüksek seviyesini kaydetti.

Innovia 4 projesinin inşaatı yeniden başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı!

Innovia 4 projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi yaşandı. Innovia 4 projesinin inşaatı başlıyor! Dev proje için imzalar atıldı! İşte ayrıntılar...

Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri belli oldu! İşte o gayrimenkuller ve değerleri...

Alarko GYO, İstanbul'da yer alan; Eyüp Fabrika binası, Karaköy binası, Maslak arsası ve Büyükçekmece parsellerinin değerini açıkladı. Peki Alarko GYO'nun İstanbul'daki 4 gayrimenkulünün değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Haftada 4 gün mesai ses getirdi, ünlü isimden bir adım ilerisi için öneri geldi!

Dün Aksa Akrilik’in 3 ay süreyle 200 personeli için haftada 4 gün mesai uygulamasına başladığını duyurması, iş dünyası ve çalışanlar arasında yankı bulurken, ünlü isimden bir adım daha ilerisi için yeni bir öneri geldi.

Türkiye’de bir ilk gerçekleşti, o şirket haftada 4 gün çalışma uygulaması başlattı!

Türkiye’de bir şirket, haftada ilk kez 4 gün çalışma uygulaması başlattığını duyurdu. Peki o şirket hangisi ve bu sistem nasıl işleyecek?

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Haberi

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi

4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi, Melik Cengiz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Şişli, 19 Mayıs Mahallesi, Büyükdere Caddesi, Beytem Plaza'da kuruldu.


4 Duvar İnşaat ve Dış Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel inşaat taahhüt işleri yapmak; konut, toplu konut, işyeri, işhanları, turistik tesisler, fabrikalar, oteller, ticarethane vb. inşaatlarını yapmak, satmak, kiraya vermek, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, satmak ve kiraya vermek. b-Yurt içinde ve yurt dışında, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkarılacak her türlü küçük...