17 / 05 / 2024

4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları ne zaman

4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları ne zaman

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Başkanı Ahmet Güleç 30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen genel kurulda, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı seçildi...

Mobilya sektöründe 2023 yılı ihracat hedefi 10 milyar dolar!

İstanbul Mobilya, Kâğıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Özkan, sektörün 2023’te 8,4 milyar dolarlık ihracat yaptıklarını söyledi. Erkan, “2023’ü 10 milyar dolarlık hedefle kapatacağımızı düşünüyoruz” dedi.

Mobilya, kağıt ve orman ürünlerinin ihracatı 4,5 milyar doları aştı!

Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı ocak-temmuz arasındaki 7 aylık dönemde 4,5 milyar doları geçti. En fazla ihracat yapılan ülke 577,6 milyon dolarla Irak oldu.

Mobilya sektörü ihracatta rekora koşuyor! Hedef 10 milyar dolar!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Balcı, ”Yılın ilk 7 ayında 4,5 milyar dolarlık ihracat yaptık. Dünya sıralamasında 36’dan 11’inci sıraya çıktık. İthalat yapmadan dışarıya ürün satan sektörüz” dedi.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Almanya 4 bin euro maaşlı çalışan arıyor! İşte meslekler ve başvuru şartları

Yurt dışında kariyer yapmak isteyenleri heyecanlandıracak yeni bir gelişme Almanya'dan geldi. Orta Avrupa ülkesi Almanya, yaklaşık 4 bin euro maaş ile çalışacak 1.5 milyon işçi alacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bu fırsat kaçmaz! Düğün paketlerinde 10 bin TL indirim! İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

İpek Mobilya’da görülmemiş indirim sizleri bekliyor. Mobilyalarda 3 bin ile 4 bin TL arası, düğün paketlerinde ise 8 bin ile 10 TL arası indirimi kaçırmayın. Sınırlı sayıda olan indirimli ürün adedi için acele edin. İşte İpek Mobilya 24 Eylül 2022 fiyat listesi..

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Poyraz Rüzgarı Mobilya İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hıdır Demircan tarafından kuruldu.

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Modema Orman Ürünleri Mobilya Dekorasyon Ve Makina Sanayi Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi bugün Ümraniye'de 4 milyon 538 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Türkiye mobilyada yatırım ülkesi olacak!

MOSFED Başkanı Ahmet Güleç, mobilya sektöründe dünyada iş birliği yaptıkları şirketlerin Türkiye'yi yatırım ülkesi olarak görmeye başladığını ifade etti.

Türk mobilya sektörü yabancı yatırımcıların radarında!

MOSFED Başkanı Güleç, "Dünyada iş birliği yaptığımız şirketler artık Türkiye'yi bir yatırım ülkesi gibi görmeye başladı. Biz Avrupa'nın adeta bir mobilya fabrikası olabiliriz" dedi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Cüneyt Yanıkçıoğlu, Türk mobilyacıların son 15 yılda çağ atladığını belirtti. Yanıkçıoğlu, ABD'ye mobilya ihracatını son 5 yılda 4 kat artırdıklarını bildirdi.

ABD'ye mobilya ihracatı 5 yılda 4 kat arttı!

MOBSAD Başkan Vekili Yanıkçıoğlu, "Dünyanın en büyük 5'inci mobilya ihracatçısı ABD'ye önemli tutarda mobilya ihraç eder hale geldik. Bu ülkeye son 5 yılda mobilya ihracatını 4 kat artırdık." dedi.

Akıllı mobilya çağı başlıyor!

Günümüz mobilyalarının sadece mobilya değil, yüksek teknolojili birer tasarım objesi olduğu bir gerçek. Bu farkındalıkla da uzun dönemli stratejilerle sürekli kendini yenileyen markaların gündemini Endüstri 4,0 meşgul ediyor.

4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları ne zaman Haberi

4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları ne zaman


Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) Genel Başkanı Ahmet Güleç 30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen genel kurulda, Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği Başkanı seçildi. Mobilya sektöründen seçilen yeni başkan, Türk mobilya sektörünün başarılı çalışmalarına ivme kazandıracak.


30 Nisan Çarşamba günü (bugün) gerçekleştirilen Ağaç Mamulleri ve Orman Ürünleri İhracatçılar Birliği genel kurul toplantısıyla açıklanan başkanlık sonucu, Türk mobilya sektörünün yüzünü güldürdü. Geçtiğimiz günlerde Kayseri’de gerçekleştirilen 4. Mobilya Ülkesi Türkiye Buluşmaları’nda Türk mobilya sektörüyle bir araya gelerek, başkanlık seçimlerinde mobilya sektörünün desteğini isteyen Ahmet Güleç; “ Mobilyanın geleceği ihracata bağlı. Ülkeler belirli dönemlerde programlar yapıyor. Türkiye’nin gelecek hedefleri arasında da bu programlar var. Türkiye 2023 hedefine ulaşma yolunda ihracatla eş zamanlı olarak büyüyecek. Türk mobilya sektörünün başarılarını hepimiz biliyoruz. 2003...