15 / 05 / 2024

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı

Bakan Sarı “4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı’nın ihracatın gelişimi ile ilgili olarak yarar sağlamakla birlikte üretici firmalar için dünyanın çeşitli ülkelerinde sermaye yapma imkanı sağlayacaktır” dedi.

ICSG 2. Yürütme Kurulu toplantısı yapıldı!

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı” nın 2. Yürütme Kurulu Toplantısı 9 Aralık 2015 tarihinde Botaş Doğalgaz İşletmeleri Bölge Müdürlüğü’nde (BOTAŞ) gerçekleşti.

Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? Okan Tüysüz resmen açıkladı: İşte 4 ayrı İstanbul depremi senaryosu!

Deprem uzmanı jeolog Prof. Dr. Okan Tüysüz, 4 ayrı İstanbul depremi senaryosunu paylaştı. Peki Marmara'daki deprem İstanbul'u nasıl etkiler? 

4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışta! Yeni proje...

Gül inşaat imzasıyla Büyükçekmece'de inşa edilen 4 Mevsim İstanbul projesindeki 144 adet villa satışa çıktı. Söz konusu proje 2024 yılında teslim edilecek.

İstanbul'da A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekareye yükseldi!

Pamir-Soyuer 2021 yılı 4. çeyrek Türkiye Gayrimenkul Sektörü raporuna göre, 2021 yılı 4. çeyrekte İstanbul ana ofis bölgelerindeki A sınıfı ofis arzı 5.27 milyon metrekare olarak sabit kaldı.

Çekmeköy'de TRT’ye tahsis edilen arazi imara açıldı mı?

Çekmeköy’de orman ve askeri alan fonksiyonu bulunan TRT’ye tahsis edilmiş olan 453 dönümlük alan, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca imara açıldı. Ormanlık arazinin 337 dönümüne “TRT Kampüsü ve Uluslararası İstanbul Film Platoları” yapılacak.

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021'de!

4. Uluslararası Libya Yapı ve İnşaat Fuarı 28 Haziran - 1 Temmuz 2021 tarihleri arasında yapılacak.

İFM'nin 4. etap ihalesi yapıldı!

İstanbul Uluslararası Finans Merkezi’nin, “altyapı tamamlama” 4. etap ihalesi “21b” usulüyle, ilana çıkılmadan yapıldı. 589 milyon TL'lik ihale 1. ve 2. etapta olduğu gibi Yıldızlar İnşaat’a verildi. Yıldızlar’ın 2020'de aldığı iki ihalenin toplam değeri 1 milyar 98 milyon TL oldu. 

Merkez Bankası'nın uluslararası rezervleri bir haftada 4 milyar 639 milyon dolar düştü!

Merkez Bankası'nın net uluslararası rezervleri bir haftada 4 milyar 639 milyon dolar düşüş gösterdi, altın rezervleri ise 42 milyar 665 milyon dolar seviyesine geriledi.

Akıllı şehir ekosistemi ICSG 2020'de buluşacak!

Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı, 8-9 Nisan'da, akıllı şehir ekosisteminin yerli ve yabancı karar vericilerini bir araya getirecek...

Turizm Yatırımcıları Forumu İstanbul’da başladı!

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Türkiye'nin dünyada en büyük ilk 6 turizm arasına girdiğini vurgulayarak, "Dünyada en çok ziyaret edilen ilk 100 şehir içinde, ülkemizden 4 şehir (İstanbul, Antalya, Muğla ve Edirne) bulunuyor." dedi.

Kanal İstanbul yapılmalı mıdır? Anket sonuçları açıklandı! 

Artıbir Araştırma Şirketi, çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul hakkında anket yaptı, araştırmaya katılanların yüzde 72.4'ü Kanal İstanbul'un yapılmasına karşı çıktı.

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Mega projeler görücüye çıktı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın açtığı ve 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği 4.Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı büyük ilgi ile karşılanıyor…

Nurettin Özdebir: İnşaat sektörünün geleceği yerli iş makinaları!

Congresium Fuar Merkezi'nde açılan 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı’na katılım yoğundu. Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, “İnşaat sektörü, uzun yıllar Türkiye ekonomisinin büyümesini sırtlamış bir sektör” dedi...

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı Haberi

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı

4. Uluslararası İstanbul Akıllı Şebekeler ve Şehirler Kongre ve Fuarı Komitesi T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı’yı makamında ziyaret etti. 50 ülkeden beş binin üzerinde katılımcının yer alacağı, dünyada önem kazanan ve hızla uygulanmaya başlanan, akıllı şebekeler ve akıllı şehirler ile enerji kayıplarının büyük oranda azaltılması amaçlananan ICSG İstanbul 2016 hakkında istişare yapılan ziyarette; Akıllı Şehircilik uygulamalarında, kentlerde ki mevcut sistemlerin ve kaynakların daha verimli ve temiz çevre bilinci ile kullanılmasının önemini vurgulayan Bakan Sarı, Belediyelerin Akıllı Şehircilik anlamında, bilişim alanında yaptığı hizmetler ve önemli projeler başlattıklarını ve bu bağlamda başta Belediyelerin katılımlarının sağlanması noktasında Bakanlık olarak, desteğe hazır olduklarını dile getirdi.


ICSG İstanbul 2016 Kongre Başkanı Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Rektör Yardımcısı Sayın Prof.Dr.Ümit Doğay Arınç,...