29 / 04 / 2024

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı.Fuar kapılarını yarın açacak ve 27 Mayıs'a kadar devam edecek.

Yeşim Salkım, 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin TL yapan ev sahibine seslendi! Sırf çıkarmak için yapıyorsunuz...

Ünlü Şarkıcı Yeşim Salkım'da kira mağduru oldu. 3 yıldır oturduğu evin kirasını 40 bin liraya yükselten ev sahibine ''Sırf çıkartmak ve dolarla ev kiralamak için yapıyorsunuz'' diyerek isyan etti. 

Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’i güvenli değil: Alan bazlı kentsel dönüşüm yapılmalı!

Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği Kentsel Dönüşüm Komisyon Başkanı Dr. Nihat Şen, Türkiye'deki yapı stokunun yüzde 40-45’inin güvenli olmadığına dikkat çekti ve kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

Seçimden sonra zamlar başladı! Suya yüzde 40 zam yapıldı! İşte detaylar!

Seçimin ardından zamlar yapılmaya başladı. Yüzde 40 zamla su bu zamların başında geldi. İşte detaylar!

Emeklilerin zamlı maaş hesabı tek tek yapıldı! Yüzde 30-35-40-45 zam hesabı burada!

Emekli ve memur aylıklarına temmuzda yılın ikinci zammı uygulanacak. Asgari ücret ve kamu işçisine yapılan zam oranları sonrasında yüzde 30, 35, 40 ve 45 bandında yeni hesaplar tek tek listelendi. İşte, emekliye temmuz ayı zamlı maaş hesabı...

Yapı Kredi mobil müşterilerine özel Arçelik Telve’lerde yüzde 40 indirim!

Arçelik ile Yapı Kredi Bankası işbirliğinin kazananı kahve sevenler oldu. Arçelik’in internet sitesindeki kampanyada Yapı Kredi mobil’de yeni müşteri olanları Arçelik Telve kahve makinelerinde tüm indirimlere ek yüzde 40 indirim bekliyor.

Bolu'da 40.5 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Bolu Belediye Başkanlığı, Bolu Merkez'de 40 milyon 500 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor.

Pandemide modüler yapılara talep yüzde 40 arttı!

Koronavirüs salgını ile birlikte vatandaşların modüler yapılara olan talebi yüzde 40 arttı. Pazar büyüklüğünün 2027 yılına kadar 106,22 milyar dolara ulaşması beklenirken, artan talepler sektörde fuar ihtiyacını beraberinde getirdi. 

Datça'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Muğla Datça Belediyesi, ilçe içerisinde İmar Barışı'na aykırı olan 40 yapı için yıkım çalışmalarını başlattı. 

Şile'de 40 kaçak yapının yıkımına başlandı!

İstanbul Şile'de, kamuya ait hazine taşınmazları üzerine inşa edilen 40 kaçak yapının yıkımına başlandı.

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi'nde 40 iş yeri yapılacak!

Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Kütahya Orküsan Küçük Sanayi Sitesine ait 40 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. İhale 30 Haziran 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.  

Antalya'da 1999 öncesi yapılan 40 bin bina risk altında!

Akdeniz Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ramazan Özçelik, Antalya’da birinci derece deprem bölgesinde 290 bin kişinin yaşadığını  ve 1999 öncesi yapılan 40 bin binanın risk altında olduğunu söyledi...

Sıfırdan proje yapmayın, yarım projeleri bitirin!

AK Parti'nin Kızılcahamam kampında bitmeyen projelerin huzursuzluk meydana getirdiği ifade edildi. Sunumda, "Sıfırdan proje yapmayın. Yüzde 40’ı yapılan projeleri dondurun yüzde 70’i yapılanları tamamlayın" denildi.

Bursa'da 40 bin yapı için ücret ödendi!

Haziran'da başlayan imar barışı uygulamasına Bursa'dan 400 bin başvuru geldi. Yapılan başvurulardan ise yaklaşık 40 bin yapı için ücret ödemesi yapılıp 'yapı kayıt belgesi' alındı. 

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul Haberi

40. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul

23 - 27 Mayıs 2017 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, etkinlikleri açıklandı. Fuar süresince düzenlenecek etkinliklerde mimarlık, gayrimenkul, yeni ürün, yeni iş fırsatları, yapı ürünlerinin geleceği, sürdürülebilirlik, iş güvenliği, tasarım, pazarlama ve kariyer başlıklarında dünyaca ünlü pek çok önemli isim konuşmacı olarak yer alacak.


İşte fuarın dikkat çeken etkinlikleri:

Dünyaca ünlü, Hintli ödüllü mimar Anupama Kundoo El Yapımı Mimarlık konferansıyla Yapı Fuarı’nda!

Moderasyonunu gazeteci Ahu Özyurt’un yaptığı panelde, değerli ekonomist Mahfi Eğilmez ile sektörün lider isimleri yapı Sektörünün ekonomisini ve iş fırsatlarını, değerlendiriyor...

Konuk Bölge Projesi’nde Kuzey Afrika ağırlanıyor...

StoneCycling’in kurucu ortaklarından Ward Massa, Atık; “Geleceğin En Heyecan Verici Yeni Yapı Malzemesi” konferansı için fuarda olacak!

Eğitim yapılarıyla adından sıkça söz ettiren PAB Mimarlık; Alfabe’nin Malzemesi başlıklı konferansta çalışmalarını paylaşıyor.

Yapı sektörünün önemli...