06 / 05 / 2024

41.Yapı Fuarı ne zaman

41.Yapı Fuarı ne zaman

5 gün boyunca devam olan İş Geliştirme Platformu Türkiye’den ve dünyanın dört bir yanından 70’in üzerinde ünlü mimar, endüstri uzmanları ve liderler bir araya gelecek.

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

43. Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul ne zaman?

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, katılımcılardan gelen yoğun taleplerle hafta içine alınarak 06 Nisan - 09 Nisan 2021 tarihleri arasında yapılacak.

Yapı Fuarı-Turkeybuild'den canlı yayında inşaat sektörü buluşmaları!

Güçlü küresel ağını inşaat sektörüne aktararak yeni iş, ortaklık ve satın alma fırsatları yaratmayı amaçlayan Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul, “Paydaşlarımızla Birebir” sosyal medya buluşmaları düzenliyor. Canlı yayının bu haftaki konuğu, Değişim Mimari İnovatif Yönetim Danışmanlığı Kurucusu Demet D

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

Yapı Fuarı 41. yılında 85 bin 923 ziyaretçiyi ağırladı!

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u bu sene 85 bin 923 kişiyi ağırladı..

Baumit 41. Yapı Fuarı’na katıldı!

Baumit, Healthy Living ürünlerinin tanıtımını ilk kez Yapı Fuarı’nda gerçekleştirdi. Baumit, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul 2018’de yerini aldı. 

41. Yapı Fuarı kapılarını açtı!

Dünyanın 5 büyük yapı fuarından biri olan 41. Yapı Fuarı açıldı. Fuar, 12 Haziran Cumartesi gününe kadar ziyaret edilebilecek...

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

41. Yapı Fuarı 8-12 Mayıs'ta!

Bu sene 41’incisi düzenlenecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı kapılarını açıyor.

İMSAD, 41. Yapı Fuarı-Turkeybuild İstanbul'da!

Yenilikçi ürünleriyle yapı fuarında boy gösteren Türkiye İMSAD Başkanı Ferdi Erdoğan “Sektör ve ülke olarak performansa dayalı, katma değeri yüksek ürünlere odaklanmak zorundayız” diyor..

SAMET 41. Yapı Fuarı'na katılıyor!

Türkiye’nin lider mobilya aksesuar markası olan SAMET, 41. Yapı Fuarı'nda yerini alacak. SAMET, tasarımı hareketle birleştiren yepyeni bir deneyimi Yapı Fuarı’nda sergileyecek.

41. Yapı Fuarı 8 Mayıs'ta kapılarını açacak!

41. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs Salı günü, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde kapılarını açacak. 

41. Yapı Fuarı için geri sayım başladı!

Bu sene 41’incisi gerçekleştirilecek olan bölgenin en büyük Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na kalıp ve iskele üretiminde Türkiye’nin öncü şirketlerinden URTİM damga vuracak.

41.Yapı Fuarı ne zaman Haberi

41.Yapı Fuarı ne zaman

Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika’yı kapsayan geniş bölgedeki en büyük, dünyada ise 5 büyük yapı fuarından biri olan yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 8 Mayıs’ta kapılarını açacak. 

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe 40 yıldır katma değer yaratan, yeni iş fırsatları sunan ve her sene birbirinden zengin içerikleriyle sektörel bilgi paylaşımına imkan sağlayan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ülke ekonomisine de yadsınamaz bir katkı sağlayacak. 

Bu sene 8-12 Mayıs tarihlerinde Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek fuarın ‘İş Geliştirme Platformu Etkinlik Programı’ kapsamında oluşturulan ‘YAPI SAHNE’ ve ‘YAPI ARENA’ fuar süresince hem katılımcıların hem de ziyaretçilerin faydalanabileceği etkinliklere sahne olacak.

Geçtiğimiz yıl 17 ülkeden 850 katılımcı ve 82.427 ziyaretçiyi ağırlayan...