01 / 05 / 2024

42 maslak ödül

42 maslak ödül

42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

42 Maslak, Karma Yapı Kategorisi'nde birinci oldu!

Capital ve Ekonomist dergileri tarafından Türkiye'nin en başarılı emlak yatırımı seçilen 42 Maslak projesi, Karma Yapı Kategorisi'nde birinci oldu...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Konya 42.Cadde dükkan satış fiyatları!

Konya 42.Cadde dükkan satış fiyatları 160 bin TL'den başlıyor. 42.Cadde projesinin ihalesi 14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...

Temaşehir 42.Cadde dükkan fiyatları!

Toplam 163 ticari birimden meydana gelen 42.Cadde projesi 20 bin metrekare alanda hayata geçiriliyor. Temaşehir 42.Cadde dükkan fiyatları KDV dahil 100 bin TL'den başlıyor.

42 Maslak Art!SPACE Gallery'de Çağdaş Hikayeler Sergisi başlıyor!

42 Maslak Art!SPACE Gallery, 16 Ağustos – 16 Ekim 2016 tarihleri arasında Çağla Cabaoğlu Gallery seçkisinde yer alan sanatçıların eserlerine ev sahipliği yapıyor. "Çağdaş Hikayeler"seçkisinde 26 sanatçının 60’a yakın eseri yer alıyor.

42 Maslak projesinin AVM'si 2017'de açılacak!

42 Maslak projesinde bir otel ve AVM yapılması planlanıyordu. Ancak turizmde yaşanan sıkıntılar nedeniyle otelden vazgeçen yatırımcılar, onun yerine AVM projesini hızlandırmaya karar verdi. Projenin AVM'si 2017 yılında açılacak.

42 Maslak projesinin AVM kısmı 2017’nin başında açılacak!

6 yılda tamamlanan 42 katlı 250 bin metrekarelik 42 Maslak projesinde yaşam başladı. Yeme içme mekanlarıyla öne çıkacak projenin AVM’si ise 2017’nin başında açılıyor.

42 Maslak basın toplantısı 21 Haziran'da!

Maslak’ın şehrin en aktif yaşam merkezlerinden biri haline gelmesine bir kez daha öncülük edecek, 42 Maslak'ın basın toplantısı 21 Haziran'da gerçekleşecek.

42 Maslak'a sürdürülebilirlik ve inovasyon ödülü!

42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

42 Maslak LEED Gold sertifikası aldı!

Bay İnşaat tarafından, doğaya ve insana saygılı hizmet anlayışıyla inşa edilen 42 Maslak, “Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik (LEED)”Sertifikası’nı bu kez Gold seviyesinde aldı.

42 Maslak 3. LEED Sertifikası'nı aldı!

42 Maslak, kaliteli ve yeşil enerjiyi önemseyen malzeme kullanımı anlayışını LEED (Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik) GOLD Sertifikası ile zirveye taşıdı.

Kadir Topbaş'tan Çiftçi Towers ve 42 Maslak soru önergelerine cevap!

Kadir Topbaş, Çiftçi Towers ve 42 Maslak ile ilgili soru önergelerine tam bir yıl sonra cevap verdi. İBB ve ilçe belediyelerinin milyarlarca liralık rant yaratılan projelerde hiçbir denetim yapmadığı ortaya çıktı.

42 müteahhit için Ankara'da ödül töreni düzenlenecek!

" DÜNYANIN En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi " listesine girerek Türkiye 'yi dünya ikinciliğine taşıyan 42 müteahhit için Ankara'da bir ödül töreni düzenlenecek.

42 maslak ödül Haberi

42 maslak ödül

2014 yılında Ofis 2 ve Ofis 3 blokları ile Türkiye'nin ilk de 'Enerji ve Çevre Dostu Tasarımda Liderlik'' LEDD Platinum sertifikası sahibi olan, geçtiğimiz günlerde de 3. LEDD sertifikasını Gold seviyesinde alan 42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık...