10 / 05 / 2024

42 Maslak proje bilgileri

42 Maslak proje bilgileri

Maslak'ta yapılan 500 milyon dolarlık Maslak 42 projesi, kapılarını 2015 yılını Eylül ayında açacak. İçinde bir otel, rezidans, 100 mağazalık bir AVM, otel, gösteri ve sanat merkezinin yer alacağı 42 katlı projede dairelerin yüzde 50'si satıldı.

Maslak Koru lansmana özel yüzde 15 indirimle satışta! Yeni proje! 

Maslak Koru projesinde lansmana özel yüzde 15 indirimle konut satışları başladı. Peki Maslak Koru'da konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Koray GYO Maslak projesi geliyor! Yeni proje!

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Sarıyer İlçesi Maslak Mahallesi  11 ada 87 No' lu parsel üzerinde yeni proje inşa edecek. İşte detaylar... 

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Hakkari'ye 120 milyon TL'lik 42 proje!

Hakkari'de, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından daha çok gencin sporla buluşması için başlatılan "yatırım seferberliği" kapsamında 120 milyon liralık 42 proje yapılıyor.

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi açıldı!

Abc Proje Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Maslak 1453 Şubesi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Selami Arpacı tarafından açıldı.

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

TOKİ'den Maslak Ayazağa'ya 320 konutluk proje!

TOKİ Sarıyer Maslak Ayazağa'da yeni proje hazırlığına başladı. TOKİ İstanbul ili Sarıyer ilçesi, Maslak Ayazağa Mahallesi 320 Adet AİT Ve 1 Adet Sosyal Tesis İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İş ihalesi 11 Kasım'da yapılacak...

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

42 Maslak proje bilgileri Haberi

42 Maslak proje bilgileri

Projeyle ilgili bilgi veren Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı, 270 bin metrekare inşaat alanıyla Zorlu'dan sonra bölgenin en büyük projesi olduğunu i&de ederek, 460 rezidans dairenin yer aldığı 42 Maslak'ta metrekare satış fiyatlarının 5 bin ile 7 bin dolar arasında olduğunu söyledi. Özellikle şehir hayatını sevenler ve gençler tarafından 42 Maslak'ın tercih edildiğini aktaran Özmandracı, projedeki dairelerin büyüklüklerinin 69 ila 269 metrekare arasında olduğunu söyledi. Özmandracı, yatay ofislerin de yer aldığı projede ofislerin metrekare satış fiyatının İse 4 bin 500 dolar ile 6 bin 500 dolar arasında olduğunu belirtti. 100 mağazalık bir AVM'nin olacağı projede AVM diğerlerinden farklı olacağım ifade eden Erol Özmandracı, "Bölgedeki diğer AVM'ler gibi yanyana giyim mağazaları olmayacak. 


Daha çok yeme içme alanları, spor giyim...