17 / 05 / 2024

42 maslakın reklam yüzü tuğçe kazaz

42 maslakın reklam yüzü tuğçe kazaz

Tuğçe Kazaz, 42 Maslak Projesi için hazırlanan tasarım iş makinelerinin ödüllü açık hava reklamlarının yüzü oldu

D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı! 

Doğuş GYO, D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak gayrimenkullerinin 2022 yıl sonu değerleme raporlarını yayınladı. D Ofis Maslak ve Doğuş Center Maslak'ın değeri açıklandı. İşte ayrıntılar...

Doğuş Center Maslak'ın değeri belli oldu!

Doğuş Center Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki Doğuş Center Maslak'ın değeri ne kadar?

D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar oldu?

D Ofis Maslak gayrimenkulüne ilişkin 2021 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. Peki D Ofis Maslak'ın değeri ne kadar?

Ininal Espor Arena kapılarını açtı! 

Ininal Espor Arena, 42 Maslak'ta gerçekleştirilen törenle kapılarını açtı. 3 bin 800 metrekarelik alanı ve bin 600 kişilik kapasitesiyle Avrupa ve Orta Doğu bölgesinin en büyük espor merkezi oldu...

42 Maslak'ın tesis yönetimini Atalian Türkiye üstlendi!

Bay İnşaat imzası ile Maslak'ta 250 bin metrekare alan üzerinde yapılan 42 Maslak projesinin site yönetimi, temizlik, güvenlik ve teknik hizmetler yönetimini Atalian Türkiye yapacak...

Gülper Özdemir Regent Crescent Sarayı'nın reklam yüzü oldu!

Sen Anlat Karadeniz dizisinin oyuncusu Gülper Özdemir Londra'daki Kraliyet ailesine ait olan Regent Crescent sarayının reklam yüzü oldu.

Blueground 42 Maslak B Kule’ye taşındı!

Blueground, Türkiye’nin önde gelen gayrimenkul firmalarından Bay İnşaat ile stratejik bir iş birliğine giderek teknoloji odaklı konaklama hizmetini 42 Maslak B Kule’ye taşıdı.

42 Maslak Dream Penthouse sanat eserine dönüşüyor!

Türk çağdaş sanatçılarından Sevincy ve Mimar Zeynep Arolat, inşaat halindeki penthouse daireyi ‘42 Maslak Dream Penthouse’ adıyla fonksiyonel bir sanat eseri olarak tasarlıyor.

Fıstıkzade Maslak hizmete açıldı

‘Gaziantep’ten Dünyaya’ sloganı ile Gaziantep’in ilk ve tek franchise veren baklava markası olma özelliğini taşıyan Fıstıkzade Baklava, 42 Maslak AVM’de İstanbulluların hizmetine açıldı.

Demet Akalın mobilya reklamından 650 bin lira aldı!

Şarkıcı Demet Akalın bir mobilya firmasının reklamı için dudak uçuklatacak bir ücret aldı. Akalın'ın 650 bin lira aldığı iddia edildi.

Eclipse Maslak'ın WorkLand basın toplantısı 14 Aralık'ta!

Maslak’ın en gözde projelerinden Eclipse Maslak’ta, ofis konseptine yeni bir soluk getirecek “WorkLand” hayata geçiriliyor.

Dardenia en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı!

Dardenia, en büyük şubesini 42 Maslak'ta açtı Dardenia, yeni şubesini 42 Maslak'ta açtı. Dardenia'nın hedefinde 2016 bitmeden kendi açacağı yeni restoranlarla minimum 15 şubeye ulaşmak var.

Mina Towers'ın reklam yüzü Yolanthe Cabau'yu Sneijder yalnız bırakmadı!

Wesley Sneijder, model eşi Yolanthe Cabau’yu reklam yüzü olduğu Mina Towers’ın gecesinde yalnız bırakmadı. Sahneye çıkıp projeyi anlatan Cabau’yu futbolcu eşi uzaktan hayran bakışlarla izledi.

42 maslakın reklam yüzü tuğçe kazaz Haberi

42 maslakın reklam yüzü tuğçe kazaz


Bay İnşaat’ın 42 Maslak Projesi için hazırlanan tasarım iş makinelerinin ödüllü açık hava reklamları Türkiye’nin en yaratıcı açık hava reklamlarının yarıştığı MediaCat Out of Home Awards’da En İyi Araç Giydirme kategorisinde birincilik, En İyi Ortam Uygulaması kategorisinde başarı belgesi ve En İyi Açıkhava Reklamı kategorisinde de büyük ödüle değer görüldü.

Sanata duyarlılığı ile bilinen Tuğçe Kazaz’ın 42 Maslak Sanat Sosyal Sorumluluk Projeleri’nde yer alacağını belirten Bay İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Erol Özmandıracı “Sanat projenin ana konsepti. Bu nedenle her aşamasında, her çalışmasında sanat olacak. Doğru yolda olduğumuzu aldığımız ödüllerle birlikte bir kez daha anladık. İçinde sanat olan her projede yer almayı isteyen Tuğçe Kazaz da sosyal sorumluluk projelerimizin yüzü olacak. Sanatı yaşatan çalışmalarımızla sektörde ses getirmeye devam edeceğiz” dedi.

“Yaşam başlı...