30 / 04 / 2024

42.Yapı Fuarı 2019

42.Yapı Fuarı 2019

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez açılacak. 

42.Yapı Fuarı inşaat sektörünü ateşleyecek!

42'incisi düzenlenen Yapı Fuarı inovatif inşaat teknolojileri, işçi robotlar, çağdaş yapı malzemeleri, yenilikçi iş yapma biçimleri, yeni kentsel dönüşüm fırsatları hakkında sıcak tartışmalarla inşaat ve yapı sektörüne hareket ve canlılık getiriyor.

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da kapılarını açıyor!

42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor. 42. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18-22 Haziran tarihleri arasında kapılarını açıyor...

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Mesh Bar 42'nci Yapı Fuarı'nda sergilenecek!

Dijital Mühendislik, Oliptek markasıyla birlikte lanse ettiği Mesh Bar ürününü 42'nci Yapı Fuarı’nda 10. salon F320 no’lu standta sergiliyor.

42. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da başlıyor!

Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, 5 gün boyunca 5 farklı temada gündem buluşmalarına ev sahipliği yapacak. Ayrıca yerinde deneyim ve öğrenimle de fuarı renklendirecek etkinlikler gerçekleştirilecek.

42.Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 18 Haziran'da açılacak!

Bölgesinin en büyük, dünyanın ise konusunda en büyük beşinci fuarı olma özelliğini taşıyan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bu yıl 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’inci kez açılacak. 

Eryap, Yapı Fuarı 2014'e katılıyor!

Türkiye’de inşaat ve yalıtım sektöründe lider markaların üreticisi Eryap, İstanbul Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında düzenlenecek olan Yapı Fuarı TurkeyBuild 2014’e katılıyor.

XPS Derneği, 2014 İstanbul Yapı Fuarı’na katılıyor!

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği, 6 – 10 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan 37. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul'da Türkiye’ nin yalıtım kalınlık haritasını açıklayacak.

URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak!

Türkiye’nin öncü iskele -kalıp firması URTİM, Yapı Fuarı’ nda yeni ürünlerini sergilemeye hazırlanıyor. URTİM, Yapı Fuarı’na yeni ürünleriyle damga vuracak. Serdar Urfalılar konu ile ilgili değerlendirme yaptı.

Yapı Fuarı'nda 100 milyar dolarlık işbirliği!

Yapı Fuarı- Turkeybuild İstanbul 6-10 Mayıs 2014 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek. Güney Kore ile Türkiye’nin özellikle yurtdışı müteahhitlik sektöründe toplamda yılda yaklaşık 100 milyar dolarlık işbirliği yapabilecekleri belirtildi.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

İstanbul Vinç ve Tower Rent Yapı Fuarı'nda!

Türkiye’ nin en büyük platform hiper marketi İstanbul Vinç ve satış firması Tower Rent bu yılda 37.si düzenlenecek olan ve 6-10 Mayıs arası TÜYAP fuar merkezinde gerçekleştirilecek Yapı Fuarı'na katılıyor.

37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul Türk yapı sektörüne yeni iş fırsatları sunuyor!

Türk yapı sektörünün ve bölgenin en büyük buluşması 37. Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 81.000 m2’lik 12 salon ve açık alanında, 1.150 katılımcı firmanın ürün ve hizmetlerini 111.000’i aşkın ziyaretçiyle buluşturacak.

42.Yapı Fuarı 2019 Haberi

42.Yapı Fuarı 2019

Türkiye’de son 3 yıldır yapı sektöründe devlet teşviği imkanından yararlanabilen tek fuar olma özelliğini taşıyan ve bu sene yüzde 50 devlet teşviği alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul yapı, inşaat malzemeleri ve teknolojileri alanında katılımcıları ağırlayacak. 

Sektör için pek çok ilke yıllar içerisinde sahne olan fuar hem sektör hem de ülke ekonomisine çok önemli katkı sağlamaya devam ediyor. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecek. 

Türkiye’nin lokomotif sektörü olan inşaat sektöründe 42 yıldır katma değer yaratan, yeni iş fırsatları sunan ve her sene birbirinden zengin içerikleriyle sektörel bilgi paylaşımına imkân sağlayan ve katılımcılarına yeni ufuklar açan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, ülke ekonomisine artı değer sunmaya devam ediyor. 

Bu yıl Yapı ve malzeme sektörünün 2019 gündemleri, “İhracat,...