19 / 05 / 2024

45 bin konut TOKİ

45 bin konut TOKİ

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 33 ilde toplam 45 bin 456 konutu açık satışa sunmayı planlıyor. TOKİ Ankara’dan Rize’ye, Van’dan Adana’ya, Çankırı’dan Siirt’e kadar tam 86 projeden ev satacak.

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye konut imarlı fırsatı... Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın....

Milli Emlak 45 bin TL'ye imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın!

Milli Emlak 45 bin TL'ye konut imarlı arsa satacak! Tek tek açıklanan bu tarihi ve saati sakın kaçırmayın... İşte Milli Emlak'ın resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Sultandağı'ndaki imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsanın satış fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.

Kanal İstanbul'a hazırlık! 5.7 milyon metrekare alana 45 bin nüfus!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Başakşehir’deki 5.7 milyon metrekare büyüklüğündeki alan, Kanal İstanbul projesi için konut, otel, çarşı, çok katlı mağaza inşa etmek üzere “özel proje alanı” olarak düzenlendi. Planlama alanında 45 bin kişilik nüfusun yaşaması tahmin ediliyor. 

Yabancıya her yıl 100 bin konut satılacak!

Yabancıya konut satış adedinde 2019 beklentisinin yaklaşık 45 bin olduğunu belirten Alkaş Yönetim Kurulu Başkanı Avi Alkaş, ''Yabancılara kısa vadede yıllık 100 bin adet konut satılması hayal değil'' diye konuştu.

İndirim kampanyası ile 6 günde 2 bin konut satıldı!

41 firmanın başlattığı konut satış kampanyasında ilk 6 günde 2 bin konut satıldı. Kampanyaya katılan firma sayısı 45'e çıktı...

TOKİ 33 ilde 45 bin konut satacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 33 ilde toplam 45 bin 456 konutu açık satışa sunmayı planlıyor. TOKİ Ankara’dan Rize’ye, Van’dan Adana’ya, Çankırı’dan Siirt’e kadar tam 86 projeden ev satacak.

TOKİ'den hiç evi olmayana 45 bin konut!

2018 yılı planlamasını tamamlayan TOKİ gelecek yıl hiç evi olmayana 33 ilde 45 bin 456 adet konut satacak. İşte şartlar...

TOKİ Trabzon Pelitli'de 45 adet konut satıyor!

TOKİ Trabzon Pelitli'de 45 adet konut kurayla satışa sunuluyor. 2+1 ve 3+1 dairelerin yer aldığı projede kura başvuru bedeli 2 bin TL olarak belirlendi.

Emlak Konut'un hedefi 250 bin konut!

Gayrimenkul sektörünün öncülerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2023 yılı hedefini belirledi. Genel Müdür Murat Kurum, "Hedefimiz 2023 yıl sonuna kadar 250 bin konut yapmak" dedi

127 bin konut daha satılırsa satış rekoru kırılacak!

Kasımda konut satışları sadece yüzde 1.1 artsa da 2014 için rekor umudu bitmedi. Aralıkta 127 bin konut satılırsa dalgalı yılda tarihi rakam görülebilir..

2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı!

Yabancılara en fazla konut satışının gerçekleştirildiği kentlerden Aydın'a yerleşen yabancılar, ülkelerine de dönmek istemiyor. Didim Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Osman Coşkun '2000 yılından bu yana Didim'de yabancılara 15 bin konut satıldı' dedi.

Sinpaş Ankara'da 14 bin konut için kollarını sıvadı!

40 yıl önce Ankara'da temelleri atılan Sinpaş, doğduğu şehirde dev yatırım hamlesi başlatıyor. Son 5 yılda 12 bin konut satarak 7 milyar ciro elde eden şirket, başkentte 14 bin konut için kolları sıvadı

45 bin konut TOKİ Haberi

45 bin konut TOKİ

Türkiye’de konut üretiminin kamu ayağını temsil eden Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ), yurt çapında geliştirdiği projeleriyle orta ve alt gelir grubunun konut talebine karşılık veriyor. Hazine arazilerini imara hazırlayıp iştirakleri kanalıyla özel sektöre yönelik ihaleler düzenleyen kurum, bu ihaleler kanalıyla diğer projelerine kaynak yaratıyor.

Ekonomist Dergisi'nden Levent Gökmen Demirciler'in haberine göre; Günümüzde arsa fiyatlarının çok yükselmesi nedeniyle özel sektör ihtiyaç sahibi orta ve alt gelir grubuna yönelik projeler geliştirmekte zorlanıyor. Böyle bir dönemde Hazine arazilerini almada öncelik sahibi olan TOKİ, dar gelirlileri ev sahibi yapmaya devam ediyor.


Bu kapsamda TOKİ 2018 yılında Ankara’dan Rize’ye, Van’dan Adana’ya, Çankırı’dan Siirt’e kadar 33 ildeki 86 projesindeki toplam 45 bin 456 konutu açık satışa sunmayı planlıyor.


Gayrimenkul sektörünün son 15 yılda ciddi bir atılım...