04 / 05 / 2024

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak'tan 45 bin TL'ye KDV'den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün yayımladığı Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Sultandağı'ndaki imarlı arsa da mevcut. Söz konusu arsanın satış fiyatı 45 bin TL olarak belirlendi.



Arsa yatırımı yapmak isteyenlerin yakından takip ettiği Kasım ayı ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden yayımlamaya devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Afyonkarahisar'daki konut imarlı arsa için de satış ihalesi düzenliyor.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün resmi web sitesinde yer alan Kasım ayı ihale ilanları arasında Afyonkarahisar Sultandağı'ndaki arsa da yer alıyor.

Milli Emlak tan 45 bin TL ye KDV den muaf konut imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesindeki öne çıkan detaylara göre, satışa sunulan imarlı arsa Afyonkarahisar ili, Sultandağı ilçesi, Yeşilçiftlik - Merkez Mahallesi'nde yer alıyor.

Milli Emlak tarafından satışa sunulan arsanın taşınmaz numarası 03170100700 olarak belirtildi. Yine resmi internet sitesindeki detaylara göre, söz konusu arsanın alanı 374,63 metrekare.


Geri Dön