27 / 04 / 2024

Milli Emlak'tan resmen Mayıs 2023 fırsatı geldi! 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak'tan resmen Mayıs 2023 fırsatı geldi! 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Mayıs 2023 ihalelerini resmi internet sitesi üzerinden peş peşe yayımladı. Milli Emlak şimdi de Amasya Suluova'da 17 bin TL'ye KDV'den muaf arazi satacak...



Yeni bir arsa veya arazi yatırımı isteyenlerin merakla beklediği Mayıs 2023 ihale ilanlarını resmi web sitesi üzerinden arka arkaya yayımlayan Milli Emlak Genel Müdürlüğü şimdi de Amasya'da arazi satacak.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi web sitesinde yer alan ilanlar kapsamında 17 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan arazinin ihale tarihi de açıklandı.

Paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan arsa ve araziler KDV'den de muaf oluyor.

Milli Emlak tan resmen Mayıs 2023 fırsatı geldi! 17 bin TL ye KDV den muaf arazi satacak! Kaçırmayın!

Milli Emlak Genel Müdürlüğünün dört gözle beklenen Mayıs 2023 ihaleleri kapsamında 17 bin TL'ye satışa çıkardığı arazi Amasya Suluova'da yer alıyor.

Söz konusu ihale ile ilgili olarak paylaşılan detaylara göre, Milli Emlak tarafından satışa sunulan arazinin yüz ölçümü 1.680,80 metrekare şeklinde, açıklandı.

Yine Milli Emlak'ın resmi web sitesinde yer alan detaylara göre, satışa sunulan arazinin ihalesi 30 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Peki Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından satışa çıkarılan ve Amasya Suluova'da yer alan arazinin geçici teminat bedeli kaç lira? İşte Milli Emlak Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesindeki o ihale ilanı...


Geri Dön