05 / 05 / 2024

4eylül stadyumu

4eylül stadyumu

TOKİ tarafından Sivas'ta yapılacak 25 bin kişilik stadın inşaat çalışmalarını inceleyen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, 2014 Kasım ayında biteceğini belirttiği statın adının da 4 Eylül Stadı olacağını söyledi...

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana 5 Ocak Stadyumu yıkım ihalesi 23 Haziran'da!

Adana Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı Adana 5 Ocak Stadyumu'nu hurda karşılığı yıktıracak. Yıkım ihalesi 23 Haziran'da yapılacak. 

Sivasspor Sivas 4 Eylül Stadyumu'nu 1 yıllığına kiraladı!

Sivas 4 Eylül Stadyumu, Sivas Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından Sivasspor'a 1 yıllığına kiralandı. 

Eskişehir 18 Eylül Stadyumu'nun yenilenmesi meclis gündeminde!

Eskişehir'in Mahmudiye ilçesinde bulunan 18 Eylül Stadyumu'nun fiziki durumuna ve yenilenmesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Sivas'ta 4 Eylül Stadyumu yerine millet bahçesi!

Sivas'ta bulunan eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerine millet bahçesi inşa edildi. Millet bahçesinin yapımı 6 ay içerisinde tamamlanarak belediyeye teslim edildi.

Ziya Altınoğlu Stadyumu millet bahçesi olacak!

Çatalca’da uzun yıllardır ayakta duran Ziya Altınoğlu Stadyumu yıkılıp, yerine millet bahçesi inşa edilecek..

Trabzon Millet Bahçesi Eylül'de açılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, eskiden Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu bu alanın, Trabzon'un çok önemli bir merkezi olduğunu belirtti ve millet bahçesinin Eylül'de açılacağını söyledi...

Yeni Eskişehir Stadyumu'nda müsabaka yapılamayacak!

Yeni Eskişehir Stadyumu için karar verildi. Eskişehir İl Spor Güvenlik Kurulu'ndan çıkan kararda, stadın hala risk teşkil ettiği ve müsabaka yapılamayacağı söylendi...

Eskişehir Stadyumu çürük mü?

Yeni Eskişehir Stadyumu, 2016'da yoğun kar yağışı nedeniyle hasar alarak kullanıma kapatıldı. CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, “Bu stat 3 yılda bu hale nasıl geldi? TOKİ bu stadı kime yaptırdı?" dedi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Yeni Adana Stadyumu 2020'de açılacak!

Adanalı sporseverlerin büyük bir heyecanla beklediği Yeni Adana Stadyumu'nda sona gelindi. Stadın son ihalesinin gerçekleştiği ve 2020 yılının ilk çeyreğinde hizmete açılması planlanıyor.

Sivas Millet Bahçesi açılış için gün sayıyor!

Sivas'ta, eski 4 Eylül Stadyumu'nun yerinde hayata geçirilen, 'Anadolu'nun en büyük Millet Bahçesi' projesinde sona yaklaşıldı.

4eylül stadyumu Haberi

4eylül stadyumu


TOKİ tarafından Sivas'ta yapılacak 25 bin kişilik stat inşaatı devam ediyor. İnşaat çalışmalarını yerinde inceleyen AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin, stadın 2014 Kasım ayında biteceğini belirterek. 'Sivas Arena' olarak gündeme yansıyan stat adının da 4 Eylül Stadı olacağını söyledi. 


AK Parti Sivas Milletvekili Hilmi Bilgin. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç ile birlikte yapımı hızla devam eden 25 bin kişilik Sivas 4 Eylül Stadyumu'nun çalışmalannı yerinde inceledi. Betonarme calışmalannın yüzde 17 seviyesine geldiği belirtildi. Mayıs ayında temel atılmasının ardından inşaatın belli bir noktaya geldiğini kaydeden Milletvekili Hilmi Bilgin. "Planlanan süre olan 2014 Kasım ayı gibi inşallah biter. Yiğidolann da bildiği gibi bu tarihte stat bitecek." dedi. 


Stadın ismiyle ilgili tartışmalara da değinen Bilgin, stadın ismi konusunda her hangi...