07 / 05 / 2024

5 ay sonra hizmette

5 ay sonra hizmette

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentte bir ilki daha gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, "Denizli bölgedeki ilk teleferiğe kavuşacak. Yaklaşık 1.5 ay içerisinde teleferik inşaatımızın tamamlandığını göreceğiz" dedi.

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Bigados Villaları 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Ertemel Group tarafından Silivri Selimpaşa Mahallesi'nde inşa edilen Bigados Villaları'nda satışlar devam ediyor. Bigados Villaları'nın teslimleri 4 ay sonra yapılması planlanıyor. Son fırsat villaları kaçırmayın. İşte Bigados Villaları fiyat listesi 5 Ekim 2023.

Casamarin Çeşmealtı'nda teslimler 1.5 ay sonra! 

Casamarin Çeşmealtı projesinde konut teslimleri 1.5 ay sonra gerçekleştirilecek. Peki Casamarin Çeşmealtı projesinde konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili merak edilenler...

Hatice Kolçak altın için alım fırsatını açıkladı! Bu rakamlardan aldınız aldınız! 5 ay sonra gram altın bu kadar olacak!

Altın, dolar ve kripto para yorumları ile tanınan ünlü ekonomit Hatice Kolçak altın alım için rakam verdi. Bu rakamlardan altın aldınız aldınız 5 ay sonra gram altın tam bu kadar olacak.

Şua İnşaat Elite Garden'da son 5 villa! 1 ay sonra teslim!

Şua İnşaat imzası ile inşa edilen Elite Garden'da son 5 villanın satışı devam ediyor. Elite Garden projesinin teslimlerinin 1 ay sonra yapılması planlanıyor.

Kayapa Özcan Life'ta 3 milyon 150 bin TL'ye 2+1! Teslimler 5 ay sonra!

Kayapa Özcan Life projesinde toplam 50 konut yer alıyor. Fiyatların 3 milyon 150 bin TL'den başladığı projenin teslimlerinin 5 ay sonra gerçekleştirilmesi planlanıyor.

Sistem Prestij Villaları 5 ay sonra teslim!

Sistem Prestij Villaları, Sistem Grup İnşaat tarafından İzmir Menderes'te yükseliyor. İnşaat aşaması tamamlanmak üzere olan proje 5 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. Peki Sistem Prestij Villaları ne kadar? İşte Sistem Prestij Villaları ile ilgili ayrıntılar...

Buğday fiyatları 5 ayın rekorunda! TMO ve TÜRİB buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL? Çiftçiler dikkat! 

Rusya'nın Ukrayna’ya ait tahıl limanlarına saldırmasından sonra buğday fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki yurt içi piyasada son durum ne? İşte 25 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat 12 aya varan vade fırsatıyla! Teslimler 5 ay sonra!

Meset Yapı tarafından hayata geçirilen Meset Vadi Villaları yüzde 50 peşinat ve 6 aydan 12 aya varan vade seçenekleri ile satışa sunuldu. Meset Vadi Villaları'nın teslimleri ise 5 ay sonra yapılması planlanıyor. Peki Meset Vadi Villaları'nın fiyatı ne kadar? İşte Meset Vadi Villaları fiyat listesi

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan inanamadı! Altın yatırımcılarının hepsi hemen bu habere bakmalı! 

Gram altın 1.5 ay sonra işte bu kadar olacak! Duyan kulaklarına inanamadı! Tüm altın yatırımcıları bu habere bir an önce bakmalı, hemen izleyin yoksa sonra pişman olursunuz! Detaylar için tıklayınız... 

Gram altın 5 ay sonra bu kadar olacak! Kuyumcular artık kapılarını demir zincirle kilitliyor! Sakın duymadım demeyin!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyat tahminlerini yakından takip ediyor. Ünlü isim Mert Başaran`dan çok konuşulacak bir tahmin geldi. Başaran, 5 ay sonra altının ne kadar olacağını açıkladı.

Gram altın 5 ay sonra bu kadar olacak! Duyan cüzdanını alıp kuyumcuya ışınlanacak! Şimdi umursamayan sonra dizini döver!

Altın yatırımcıları, ekonomistlerin altın fiyat tahminlerini yakından takip ediyor. Ünlü isim Mert Başaran`dan çok konuşulacak bir tahmin geldi. Başaran, 5 ay sonra altının ne kadar olacağını açıkladı.

Gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Altın Kahini İslam Memiş müjdeyi verdi! Duyduk duymadık demeyin!

Altın yatırımcılarının heyecanla beklediği rekor rakam belli oldu. Altın Kahini İslam Memiş şu dakikalarda 1107 liradan işlem gören gram altının 5 ay sonra ne kadar olacağını açıkladı. Duyduk duymadık demeyin!

5 ay sonra hizmette Haberi

5 ay sonra hizmette

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Genel Sekreter Mustafa Ünal, Genel Sekreter Yardımcıları Mustafa Gökoğlan. Aytaç Turgut ve DESKİ Genel Müdür Yardımcısı İsmail Edip Yılmazlı ile daire başkanlarıyla birlikte Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak kompleks projeyi inceledi. 


Teleferik projesi ile başlayan inceleme kapsamında, başlangıç istasyonunda yetkililerden projenin geldiği nokta ile ilgili bilgi alan Büyükşehir Belediye Başkanı Zolan, vatandaşların yaz-kış bölgeye rahat ulaşımı için neler yapılması gerektiği konusunda talimat verdi. 


Daha sonra teleferiğin son istasyonuna çıkarak, burada çalışan işçiler ile sohbet eden Başkan Zolan ve beraberindeki heyet, bir süre bin 400 metrelik rakımdan Denizli'nin eşsiz manzarasını izledi. Başkan Zolan ve beraberindekiler son olarak Denizli'yi yayla turizminde marka yapacak tesislerin inşa edildiği, bölgede incelemede bulundu. Ormanlık alandaki bungalov evleri gezen Başkan Zolan, bölgeye...