15 / 05 / 2024

5. dubai inşaat ve yapı fuarı

5. dubai inşaat ve yapı fuarı

İzmirli müteahhit, mimar ve mühendisler, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) öncülüğünde ve KOSGEB destekli bir organizasyonla Dubai 5. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı' na çıkarma yapacak....

Ekim'de 5 inşaat şirketinin 996 milyon TL'lik borcu yapılandırıldı!

Ekim ayında İstanbul'daki 8 firma ile 1 milyar 45 milyon TL'lik yapılandırma gerçekleştirildi. Bu firmalardan 5'i inşaat sektöründen oldu. İnşaat şirketleri 996 milyon TL'lik borcu yapılandırdı.

İnşaat sektörü güven endeksi 83,3 oldu!

Mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi Eylül ayında bir önceki aya bakıldığında; hizmet sektöründe yüzde 6,4 arttı, perakende ticaret sektöründe yüzde 1,5 ve inşaat sektöründe yüzde 2,0 düştü.

2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe çalıştı! 

TÜİK'in açıkladığı Yaşlı Nufüs İstatistikleri'ne göre, 2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe yer aldı...

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı!

Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi, bu sene de başarılı isimleri ağırlıyor. Listede bu sene 5 genç inşaat var. İşte Türkiye'nin 40 Yaş 40 Altı 40 Listesi'ndeki 5 inşaatçı...

Samsun 5'inci İnşaat Fuarı kapılarını açıyor!

TÜYAP tarafından gerçekleştirilecek Samsun 5'inci İnşaat Fuarı TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi kapılarını açıyor.

Yozgat'ta 6 okul tamamlandı, 5 okulun inşaatı sürüyor!

İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Yozgat'taki 11 okulun 6'sının tamamlandığını, 5 okulun ise inşaatının devam ettiğini söyledi. 

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı gerçekleşti. Fuarı, 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret etti.

Tekirdağ Saray'da inşaat iskelesi devrildi!

Tekirdağ'ın Saray İlçesinde 5 katlı inşaat halindeki binanın dış cephe kaplama çalışması nedeniyle kurulan demir iskele devrildi. Olay yerinde o esnada kimsenin olmaması nedeniyle olası faciadan dönüldü.

İnşaat sektörüne 1.5 milyarlık KDV müjdesi!

Başbakan Yıldırım’ın açıkladığı KDV müjdesi inşaat sektöründe heyecan yarattı. Yaklaşık 1.5 milyar liralık KDV iadesi beklediklerini söyleyen sektör temsilcileri, “Bu düzenleme inşaatı uçurur” dedi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Yeni Mamak kentsel dönüşüm 5. etapta kat karşılığı inşaat yaptırılacak!

Ankara Mamak 5. Etap kentsel dönüşüm projesi kapsamında, 17. 355 metrekarelik arsa alanı üzerinde 34 milyon 710 bin TL sermaye bedeli ile kat karşılığı inşaat yaptırılacak.

İnşaat sektörü güven endeksi Eylül'de yüzde 3.2 arttı!

Hizmet sektörü güven endeksi, eylül ayında yüzde 5.7, inşaat sektörü güven endeksi yüzde 3.2 artarken, perakende ticaret sektörü güven endeksi yüzde 3.2 azaldı.

İnşaat sektörü Haziran'da yüzde 7.5 istihdam sağladı!

TÜİK, haziran ayına ilişkin iş gücü istatistiklerini açıkladı. İstihdam edilenlerin yüzde 20,2’si tarım, yüzde 19,3'ü sanayi, yüzde 7,5'i inşaat, yüzde 53,1'i ise hizmetler sektöründe yer aldı.

5. dubai inşaat ve yapı fuarı Haberi

5. dubai inşaat ve yapı fuarı


İzmirli müteahhit, mimar ve mühendisler, Müteahhitler Federasyonu (MÜFED) öncülüğünde ve KOSGEB destekli bir organizasyonla Dubai 5. Uluslararası İnşaat ve Yapı Malzemeleri Fuarı'na çıkarma yapacak. MÜFED, 25-28 Kasım 2013 arasında Dubai Dünya Ticaret Merkezi'nde düzenlenecek ve dünyanın dört bir yanından binlerce sektör profesyonelini buluşturacak fuara, 180 kişilik bir heyetle katılacak.


MÜFED Başkanı Necip Nasır, tamamı İzmirli müteahhitlerden oluşan heyetle katılacakları fuar için İzmir'den özel uçak kaldıracaklarını söyledi. Yüzde 50'si KOSGEB desteğiyle düzenlenen iş ve inceleme gezisinde, çölün ortasında oluşturulan Dubai'de inşaat ve yan sektörlerinin ulaştığı yüksek teknolojiyi yakından göreceklerini belirten Nasır, “Kentsel dönüşümle ilgili önemli bir dönemeçte bulunan İzmir'de yapılabilecek benzer çalışmalar için önemli tespitler ve görüşmeler yapacağız.” dedi. Dubai'nin kısa sürede hayata geçirilen yatırımlar ve çağdaş mimarisiyle bir dünya şehri...