10 / 05 / 2024

5. İnşaat ve Konut Konferansı nerede

5. İnşaat ve Konut Konferansı nerede

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Best Tower Mühendislik Mimarlık İnşaat Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Yalap tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Rovigo Turizm Otelcilik İnşaat Ve Enerji Anonim Şirketi bugün Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Abdülşükür Endican tarafından kuruldu.

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Kare Altyapı İnşaat Ve Mühendislik Limited Şirketi Ümraniye'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Uygun ve Mustafa Çelik ortaklığında kuruldu.

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dt Çelik İnşaat Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Cem Duman ve Rıdvan Tutar ortaklığında kuruldu.

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Yaşam İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Civan Vural tarafından kuruldu.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Verpa İnşaat Ve Kuyumculuk Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Melek Çiftçi tarafından kuruldu.

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Normtech İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Nuri Osman Akgül tarafından kuruldu.

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Normatif İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Orhan Ağcabay tarafından kuruldu.

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi kuruldu!

Cofıwo İnşaat Ve Teknoloji Anonim Şirketi bugün Çekmeköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Karaokur tarafından kuruldu.

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Feb İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Birol Fırat ve Erol Fırat ortaklığında kuruldu.

5. İnşaat ve Konut Konferansı nerede Haberi

5. İnşaat ve Konut Konferansı nerede

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor. 1. senesinde 70, 2. senesinde 168, 3. senesinde ise 206, 4. senesinde 251 firmanın katılımı ile etkileşim alanını istikrarlı bir şekilde büyüten ve günümüze kadar 695 firmayı ağırlayarak kendi alanında Türkiye’nin en büyüğü olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin üst düzey yöneticilerinin VIP Statüsünde bir araya geldiği elit bir buluşma olarak gösterilmektedir. Finansman ve yatırım ekosisteminin iyileştirilmesi, kontrol edilemeyen riskler karşısında kriz yönetimi, güçlü-zayıf yönler, fırsatlar- tehditler analizleri, inşaat sektöründe değişim-dönüşüm nasıl seyrediyor,  pazar büyüklüğü ile şehirleşme arasındaki sert rekabet, merhametli ve marka şehirler, global iklim hareketi ve rekabet koşulları ve benzeri pek çok...