28 / 04 / 2024

5. Konut Konferansı nerede

5. Konut Konferansı nerede

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, inşaat sektörünün yapı taşı konutu, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl "Önemli olan büyüklük mü?" sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı başladı.

Kocaeli Derince'de 5 konut, 2 büro ve 9 arsa satılıyor! İhalesi 4 Ekim'de!

Kocaeli Derince Belediyesi, Kocaeli ili, Derince ilçesinde yer alan 5 konut, 2 büro ve 9 arsa olmak üzere 16 adet gayrimenkulü satıyor. İşte detaylar...

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir Balçova'da ev sahibi olma fırsatı! Balçova Belediyesi 5 konut satıyor!

İzmir Balçova Belediyesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, Balçova Mahallesi'nde yer alan 5 adet konutu satıyor...

İnşaat ve konut sektörünü 2022'de neler bekliyor?

İnşaat ve Konut Konferansı'nın dokuzuncusu gerçekleştirildi. Sektörün önde gelen isimleri inşaat ve konut sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Emlak Konut GYO İstanbul'da 5 konut ve 3 ticari üniteyi satışa çıkardı!

Emlak Konut GYO, Emlak Konut Ispartakule Evleri'nde yer alan 3 konut ve 1 ticari üniteyi, Esenler Emlak Konutları'nda yer alan 2 konut ve 2 ticari üniteyi e-ihale ile satışa çıkardı.

Tuzla Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 5 konut!

Tuzla Belediyesi, mülkiyeti belediyeye ait olan, Tuzla ilinde yer alan 5 konutu 11 milyon 528 bin 66 TL'ye satıyor...

8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta!

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün önde gelen kuruluşları, 8. inşaat ve konut konferansında sektördeki değişimleri değerlendirmek için buluşuyor. 8. İnşaat ve Konut Konferansı 14 Ocak'ta yapılacak...

Nag Yapı Manisa 75. Yıl projesinde son 5 konut!

Nag Yapı'nın Manisa Yunusemre 75. Yıl Mahallesi'nde hayata geçirdiği projedeki son 5 konutun satışı devam ediyor.

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Konut fiyatlarına zam gelecek!

Eventuum tarafından bu yıl 7'ncisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı dün yapıldı. Organizasyona katılan inşaat sektörünün önde gelen temsilcileri konut fiyatlarına zam geleceği mesajını verdi. 

7. İnşaat ve Konut Konferansı'nda geleceğin trendleri belirlendi!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünün en seçkin buluşması sayılan bu yıl yedincisi gerçekleştirilen İnşaat ve Konut Konferansı’nda geleceğin konut trendleri belirlendi.

Hasanoğlu Şirketler Grubu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'nda yerini alacak!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 tarihinde Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenecek olan 7. İnşaat ve Konut Konferansı’nda sektörün liderleri ve basın mensupları ile buluşacak. 

5. Konut Konferansı nerede Haberi

5. Konut Konferansı nerede

Yapı-Endüstri Merkezi (YEM) tarafından düzenlenen, inşaat sektörünün yapı taşı konutu, tüm boyutlarıyla ele alan ve bu yıl "Önemli olan büyüklük mü?" sorusuna yanıt arayan 5. Konut Konferansı başladı. Konferansta 5 büyük kente ait konut araştırmasının sonuçları açıklanırken, dünyaca ünlü mimarlar da konut sektöründeki trendlere ilişkin görüşlerini paylaştı. 


Alım seçenekleri 

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici, GYODER'in Konut Konferansı için yaptırdığı, beş kenti kapsayan ve alım kararlarım ortaya çıkarmayı hedefleyen araştırmanın sonuçlarını açıkladı. 


Kadınlar site dedi 

Çekici, katılımcıların yüzde 72'sinin 5 yıl içinde konut sahibi olduğunu, yüzde 28'inin de önümüzdeki 5 yılda konut sahibi olmayı hedeflediğini aktardı. Kadınlarda site için ve müstakil ev tercihinin ön planda olduğunu belirtti. 


Şehirlere göre tercih 

Çekici şehirlere bakıldığında ise, Gaziantep'te apartman dairesi, Bursa ve Samsun'da site içi apartman dairesi, İzmir'de...