03 / 05 / 2024

5. Peyzaj Mimarlığı Kongresi

5. Peyzaj Mimarlığı Kongresi

TMMOB Peyzaj Mimarları Odası tarafından düzenlenen "Peyzaj Mimarlığı Kongresi" 14-17 Kasım tarihleri arasında Adana'da Çukurova Üniversitesi Mithat Özsan Anfisi'nde yapılacak. Kongre, 14 Kasım'da "Dönüşen Peyzaj" ana temasıyla başlayacak..

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 Adam Hafriyat İnşaat Taahhüt Danışmanlık Ve Peyzaj Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Sarı tarafından kuruldu.

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Salt Peyzaj Turizm İnşaat Limited Şirketi Maltepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Söğüt tarafından kuruldu.

TOKİ'den Kuzey Ankara Kent Girişi'ne 5 ticaret merkezi!

Kuzey Ankara Kent Girişi 1 Adet Camii , 5 Adet Ticaret Merkezi , 2 Adet Soyunma Birimi, Peyzaj ve Rekreasyon Alanları İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gaziantep Arena'nın peyzaj çalışmaları tamamlandı!

Gaziantep'te yapımı süren yeni stadın peyzaj çalışmaları sona erdi. Yaklaşık 2,5 ay önce çimleri serilen, koltukları monte edilen statta, kale direklerinin yerleştirilmesinin ardından peyzaj çalışmaları da bitti.

Niğde Bor'a 5 yıldızlı otel geliyor!

Niğde İl Encümen toplantısı yapıldı. Bor Toki Evleri yakınında bulunan arsa ihalesi 5 yıldızlı otel yapılması için ihale edildi. İhaleyi Hilton Otelleri Peyzaj firması 1 milyon 750 bin lira bedelle aldı.

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mecidiye İnşaat Peyzaj Nakliyat Elektrik Elektronik Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kemal Özcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta Şişli'de kuruldu.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın peyzaj maliyeti 2.5 milyarı buldu!

TMMOB Mimarlar Odası, Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nın peyzaj maliyetlerinin 2,5 milyar lirayı bulduğunu ve peyzaj bitkilerinin yüzde 80’inin yurtdışından ithal edildiğini açıkladı. Mimarlar Odası, bitki sağlık sertifikalarının bilgisini istedi.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın peyzaj maliyeti ne kadar?

TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şube Başkanı Tezcan Karakuş Candan, Saray'ın peyzaj maliyetinin 2.5 milyar lirayı bulduğunu söyledi. Mimarlar Odası, yurtdışından getirilen bitkilerin karantina belgelerinin ve bitki sağlık sertifikalarının bilgisini istedi.

Nurol Park'ta 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı!

NUROL GYO'nun Güneşli'de yaptığı Nur ol Park inşaatı sürüyor. Nurol Park, 5 futbol sahası büyüklüğündeki peyzaj alanı, alışveriş alanları, lokasyonu ve inşaat kalitesi ile öne çıkmayı hedefliyor.

Nurol Park’ta 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı bulunuyor!

Geleneksel sokak yaşamından esinlenilen alışveriş alanları ile bölgenin yeni çekim noktası haline gelecek olan Nurol Park, Güneşli’nin de dokusunu değiştiriyor. Nurol Park’ta 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanı bulunuyor.

Plante Mimarlık Peyzaj ve Bitki Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Plante Mimarlık Peyzaj ve Bitki Üretim Anonim Şirketi 5 Ağustos 2014 tarihinde 100 bin TL sermaye ile Hüseyin Ekmen tarafından kuruldu. Şirketin ofisi Kadıköy Acıbadem'de yer alıyor...

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Marmara Peyzaj Mimarlık İnşaat Taahhüt Güvenlik Temizlik Danışma Oto Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Necip Baskı tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 5 Mayıs'ta kuruldu.

Elit City Halkalı fiyat listesi! Yüzde 5 peşinatla!

Peyzaj çalışmalarının devam ettiği Elit City Halkalı projesinde teslimler önümüzdeki Kasım ayında yapılacak. Projede yüzde 5 peşinatla ev sahibi olmak mümkün

5. Peyzaj Mimarlığı Kongresi Haberi

5. Peyzaj Mimarlığı Kongresi

Peyzaj Mimarları Odası Genel Sekreteri Redife Kolçak, 2. Başkan Mustafa Artar ve Kongre Sekreteri Özlem Aytok kongre ile ilgili olarak Çukurova Gazeteciler Cemiyeti'nde bir basın toplantısı düzenledi. 


Oda Genel Sekreteri Redife Kolçak, 14 Kasım 2013 Perşembe günü "Dönüşen Peyzaj" ana temasıyla başlayacak olan kongre ile ilgili tüm hazırlıkların tamamlandığını söyledi. Kolçak, "Kongremiz, peyzaj mimarlarının her üç yılda bir araya geldiği ve oda-üye dayanışmasının önemli bir çalışması olarak, örgütlü olmanın ve üyesinin var oluşu ile güçlenmenin, bilim ışığında aydınlanmanın bir sonucunu sergiliyor" dedi. 


Peyzaj Mimarlarının 5. Kongresinde Uluslararası Peyzaj Mimarları Federasyonu (IFLA) Avrupa Başkanı Nigel Thorne "Peyzaj Dönüşümü Londra'nın Doğu-Sonu ve 2012 Olimpiyat Oyunları Mirası" sunumuyla katılacağını belirten Kolçak, şöyle konuştu: "Peyzaj Mimarlığı 5. Kongresi Adana yerelinde dönüşüm ve değişim ile kentli...