15 / 05 / 2024

5. Usta Konferansı son durum

5. Usta Konferansı son durum

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı. GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.

İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansı yok! SON DAKİKA! Deprem erken uyarı sistemi nasıl olmalı? 

Prof. Dr. Haluk Özener, 5. Uluslararası Deprem Erken Uyarı Konferansı'nda İstanbul'da depremden 3-5 saniyede kaçma şansının olmadığına dikkat çekerek, uyarı sistemleri ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

5. Global PropTech Online konferansı 11 Şubat'ta!

Sürdürülebilir Şehirler ve Mobilite ile ilgili görüşlerin konuşulacağı 5. Global Prop Tech Online konferansı 11 Şubat Salı günü gerçekleştirilecek...

RE360 Konferansı gayrimenkulün paydaşlarını bir araya getirecek!

İstanbul'da 5-6 Aralık'ta düzenlenecek olan RE360 Konferansının Türkiye gayrimenkul sektörünün dünya hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynaması bekleniyor.

Türk iş adamları 22 Şubat'ta Yatırım Konferansı'nda buluşuyor!

ABD yatırım programı EB-5 kapsamındaki gayrimenkul, turizm ve gıda sektöründeki projeleri tanıtmak amacı ile düzenlenecek ‘Yatırım Konferansı’nda buluşuyor. Yatırım Konferansı 22 Şubat 2017 Çarşamba günü gerçekleşecek.

Gayrimenkul sektörü 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi!

Türk gayrimenkul sektörüne yön veren inşaat ve konut sektörü, 5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya geldi.

5. İnşaat ve Konut Konferansı bugün!

İnşaat sektörünün önde gelen isimleri bugün başlayacak olan İnşaat ve Konut Konferansı'nda bir araya gelecek. Bu yıl 5. senesi olan konferansta inşaat ve gayrimenkul sektörünün 2017'deki durumu değerlendirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

Türkiye’nin en büyük İnşaat ve Konut Konferansı’nda geri sayım başladı… 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü saat 09:00'da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı için geri sayım başladı!

İnşaat sektörünün en seçkin buluşması olarak kabul edilen 5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak 2017 Salı günü Marriot Hotel Asia’da gerçekleştirilecek.

5. İnşaat ve Konut Konferansı'nda patronlar sektörü tartışacak!

TÜRKİYE'NİN en büyük İnşaat ve Konferansı, 24 Ocak Salı günü Ataşehir'deki Marriott Hotel Asya'da gerçekleştirilecek.

İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

İnşaat ve Konut Konferansı, İnşaat Profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını 24 Ocak 2017 tarihinde açacak.

5. İnşaat ve Konut Konferansı 24 Ocak'ta!

24 Ocak 2017 tarihinde Marriott Hotel Asia’da gerçekleşecek olan İnşaat ve Konut Konferansı, inşaat profesyonellerinin VIP Buluşma Adresi olarak 5. yılında tekrar kapılarını açıyor.

1071 Manzara 5 Kasım'da satışa çıkıyor!

Usta İnşaat kalitesiyle bütünleşerek hayata geçirilen “1071 Manzara” lansmanı 5 Kasım 2016 Cumartesi günü saat 14.00’da gerçekleştiriliyor.

Ayhan Yavrucu: Karabiga'da 1.5 milyar dolarlık yatırım yapıyoruz!

Alarko Holding CEO'su Ayhan Yavrucu Bloomberg HT'nin düzenlediği 'Türkiye İyi Gelecek' Konferansı'nda Karabiga'da 1.5 milyar dolara yakın yatırım yaptıklarını ifade ederken "2017 sonunda da yatırımı bitireceğiz" dedi.

5. Usta Konferansı son durum Haberi

5. Usta Konferansı son durum

5. Usta Konferansı'nı düzenleyen GNYAPI, ısı yalıtım sektöründe yaşanan gelişme ve yenilikleri yalıtım ustaları ile paylaştı.


GNYAPI, yaklaşık 4 bin yalıtım ustasını yöneten 370 ekip başının katılımı ile düzenlediği 5. Usta Konferansı'nı  The Green Park Hotel Bostancı'da gerçekleştirdi.


Konut yöneticilerini sektör liderleri ile buluşturan Konut Yöneticileri "Mantolama" Konferansları'nın ev sahibi GNYAPI, tüketicileri ve yalıtım ustalarını sektördeki yenilikler ve tüketici beklentileri ile ilgili bilgilendirdi.


Konut yöneticileri konferansları ve yıl içerisinde gerçekleştirilen tüketici araştırmaları doğrultusunda mantolama uygulamalarından beklentiler ve doğru mantolama teknikleri ile ilgili yalıtım ustalarını aydınlatan Güney Yapı Yönetim Kurulu Başkanı A. Bülent Güney, usta konferanslarının asıl amacının yüksek hizmet kalitesi seviyesinin korunabilmesi olduğunu dile getirdi.


Gerçekleştirilen mantolama uygulamalarından en yüksek verimi alabilmek için dikkat edilmesi gereken noktalar ile ilgili aktarımların yapıldığı gecede, başarı...