01 / 05 / 2024

5. Yapı ve İş Makineleri fuarı

5. Yapı ve İş Makineleri fuarı

Van'da "5. Yapı ve İş Makineleri" ile "1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları" fuarı, kapılarını ziyaretçilere açtı. Fuara 9'u yurt dışından olmak üzere toplam 74 firma katılıyor.

Kentsel dönüşümde yol haritası belli oldu! İstanbul'da her 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığının yol haritası kapsamında her yıl 350 bine yakın yeni yapının inşa edilmesi, 5 sene içerisinde de 1.5 milyon riskli bağımsız bölümün tamamının güvenli hale getirilmesi planlanıyor. Böylelikle İstanbul'da 5 yapıdan 1'i dönüştürülmüş olacak

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Doğu Karadeniz'in yapı ve inşaat malzemesi ihracatı yüzde 17 artarak 28,5 milyon doları geçti!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Doğu Karadeniz'den 5 ayda gerçekleştirilen yapı ve inşaat malzemeleri ihracatı yüzde 17 arttı ve 28 milyon 591 bin 505 dolara ulaştı.

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi kuruldu!

Gold Star Yapı Ve İnşaat Malzemeleri Toptan Satış Limited Şirketi Kartal'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hacı Süleyman Turan tarafından kuruldu.

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cebeci Oksijen Yapı Ve Gayrimenkul Yatırım Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Türelcan Cebeci tarafından kuruldu.

Afrika kıtası,Türk yapı ve inşaat sektörünü bekliyor! Africa Yapı ve İnşaat Fuarı 3-5 Kasım 2022 tarihlerinde yapılacak!

Merakla beklenen Gateway to Africa - Yapı ve İnşaat Fuarı'nın gerçekleştirileceği tarihler belli oldu. Heyecanla beklenen fuar 3 Kasım 2022  ve 5 Kasım 2022 tarihleri arasında Ruanda’nın başkenti Kigali’de gerçekleştirilecek. 

Hazine arazileri için yeni düzenleme! Kiracılara öncelik, 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı!

TBMM'ye sunulan torba teklif kapsamında, hazine gayrimenkullerinin kiralanmasına ve satışlarına düzenleme yapılıyor. Bu kapsamda kiracılara öncelik tanınması planlanırken, satışlarda da 5 taksit ve yüzde 20 indirim avantajı sunulması öngörülüyor...

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yelörgü Yapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Salman Yelörgü tarafından kuruldu.

5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı 4 Ekim'de açılıyor!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş tarafından organize edilen 5. Malatya Yapı ve Dekorasyon Fuarı kapılarını 4 Ekim'de açıyor.

The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı gerçekleşti!

Doğu Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından The Big 5 Show Uluslararası Yapı ve Yapı Malzemeleri Fuarı Suudi Arabistan'da gerçekleşti. Fuar, ziyaretçi akınına uğradı.

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı açıldı!

Şanlıurfa 5. Yapı-İnşaat ve Dekorasyon Fuarı gerçekleşti. Fuarı, 3 günde yaklaşık 18 bin kişinin ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik'ten 5 yapı denetim şirketi hakkında duyuru!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğü, 3 ildeki 5 yapı denetim firması hakkında geçici durdurma kararı verdi. Karar Resmi Gazete'de yayınlandı.

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Besa Beton Yapı ve İnşaat Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kenan Yıldırım ve Görkem Yücedağ ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 5 Ağustos'ta Küçükçekmece'de kuruldu.

5. Yapı ve İş Makineleri fuarı Haberi

5. Yapı ve İş Makineleri fuarı


 Van'da "5. Yapı ve İş Makineleri" ile "1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları" fuarı törenle açıldı.


Van Valiliği, Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Ticaret ve Sanayi Odası (Van TSO), Van Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Ajans Asya Fuarcılık işbirliğiyle Tuşba Fuar ve Kongre Merkezinde düzenlenen "5. Yapı ve İş Makineleri" ile "1. Belediye İhtiyaçları ve Kent Mobilyaları" fuarına 9'u yurt dışından 74 firma katıldı.


Fuarın açılışına katılan Vali Vekili Ramazan Kurtyemez, yaptığı konuşmada, herkesin dilek ve temennisinin Van'ın olduğu yerden daha yükseğe, ileriye gitmesi olduğunu belirtti.


Kısa süre önce hizmete giren fuar ve kongre merkezinin kente ve bölgeye kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür eden Kurtyemez, Van'ın, bölgede ve Türkiye'de yükselen bir değer olduğunu söyledi.


Fuara yurt dışından da firmaların katıldığını vurgulayan Kurtyemez, "Van'ın bölgemizde...