16 / 05 / 2024

5 yıla kadar kira garantili projeler

5 yıla kadar kira garantili projeler

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi Yatırım için konut almak isteyen, ancak riski sevmeyen müşterileri çekmek için inşaat şirketleri peş peşe kira garantisi vermeye başladı.

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi! 

Fuzul GYO Fatih Oteli, Nevvinn Turizm'e 5 yıllığına kiraya verildi. Peki kira bedeli ne kadar? İşte ayrıntılar ve otelle ilgili bilgiler...

Mehmet Özhaseki: Deprem bölgesinde en geç 1.5 yıla kadar teslimler tamamlanacak!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen 11 şehirdeki hummalı çalışmalar ile ilgili bilgi verdi ve en geç 1-1.5 seneye tümüyle bütün hak sahiplerinin evlerinin teslim edileceğini belirtti.

5 yılda dolar yüzde 546, Euro yüzde 502, gram altın yüzde 928 arttı!

2018 yılından 2023'e kadar dolar kuru yüzde 546 artış gösterirken, gram altın yüzde 928 oranında, Euro kuru ise yüzde 502 artış gösterdi. Yine söz konusu 5 yılda litre fiyatı otogazda yüzde 500, benzinde yüzde 537, motorinde yüzde 687 arttı.

İstanbul ilçelerinin belediye yönetişim karnesi 5.6’ya kadar yükseldi...

Argüden Yönetişim Akademisi’nin, yerel yönetimlerde yönetişim kalitesini yükseltmek üzere hazırladığı “Belediye Yönetişim Karnesi” sonuçları kapsamında 2018 senesindeki ilk çalışmadaki 5.0 ortalama, 2023 senesinde 5.6’ya kadar yükseldiği kaydedildi. İşte haberin detayları...

2023'ün son günü gram altın 2 bin 54 lira! Altın yeni yıla rekorla giriyor! 31 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları, 2023'ün son günü  yükselmeye devam ediyor. Gram altın bugün 2 bin 54 lira olurken yeni yıla rekorla giriş yapıyor. Peki çeyrek, yarım, tam, Ata, Atabeşli altın bugün ne kadar oldu? İşte 31 Aralık 2023 Pazar altın fiyatları.

ABD'de inşaat izni sayısı yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi!

Açıklanan resmi rakamlara göre ABD'de verilen inşaat izni sayısı ise Kasım ayında aylık bazda yüzde 2,5 azalışla 1 milyon 460 bine geriledi

İBB 5 yılda 100 bin konut dönüştürme sözü verirken, Üsküdar'a henüz uğramadı...

İstanbul'da her yıl 20 bin, 5 yılda 100 bin konut dönüştüreceğinin sözünü veren ancak bugüne kadar bir tane bile dönüştürmeyen İBB, Üsküdar'da kentsel dönüşüm adına hiç adım atmadı. İlçede vatandaşlar mağdur ve İBB'nin bu süreçte destek olmasını bekliyorlar. İşte konu ile ilgili detaylar...

Çiftlikköy'de kentsel dönüşümün önü açılıyor: 5-6 kata kadar imar verilmesi planlanıyor!

Çiftlikköy Belediye Başkan aday adayı olan Adil Yele ilçede deprem öncesi binaların kentsel dönüşüme girmesini sağlamak için 5-6 kata kadar imar vereceklerini açıkladı.

Lüks İstanbul 10 yıla varan taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Lüks İstanbul projesinde 10 yıla varan taksit fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Lüks İstanbul projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

Otomobil satışları eylülde rekor kırdı! Satışlar geçen yıla göre yüzde 64,8 arttı!

Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği verilerine göre, otomotiv pazarı 2023 ocak ayından eylül ayına kadar geçen sürede rekor kırdı. Satışlar, geçen yıla göre yüzde 64,8 artış kaydetti.

Konutta kredi çıkmazı: Faizler yükselince bankalar muslukları kapattı, en son 5 yıl önce böyle olmuştu!

Merkez Bankası’nın enflasyonla mücadele çerçevesinde başlattığı parasal sıkılaştırma adımları, konut kredisi faizlerine de yansıdı. Bu kapsamda konutta finansmana erişim zorluğu dikkat çekti. Konut kredisi faizleri yüzde 34,09’a ulaştı. Bu son 5 yılın en yüksek seviyesi.

Depremlerde yıkılan apartmanın 2 müteahhidi için 90'ar yıla kadar hapis istendi! 

Adana'daki Özgür Apartmanı'nın Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması ile ilgili soruşturma çerçevesinde, tutuksuz müteahhit kardeşler Mahmut ve Murat Alpşar hakkında 90'ar yıla kadar hapis cezası talebiyle dava açıldı. İşte ayrıntılar...

5 yıla kadar kira garantili projeler Haberi

5 yıla kadar kira garantili projeler

Projeler sezona '5 yıla kadar kira garantisi' ile girdi. Öyle ki, artık 5 yıla kadar kira garantisi veren projeler bulmak mümkün! Kira geliri de 3-4 bin liraya kadar çıkabiliyor. 


Ramazan ayı, tatil, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve okulların açılması süreçlerini 'düşük büyümeyle' geride bırakan gayrimenkul sektörü, özellikle konut satışlarının artacağı beklentisiyle sezonu açıyor. Yeni dönemde müşteri çekmenin en popüler yollarından biri de konut projelerine kira garantisi vermek. 

Riski sevmeyen yatırımcılara yönelik geliştirilen 'kira garantili' sistemle projeyi üreten müteahhit firma, ürettiği konutu satın alan müşterisinden kiralıyor. 


Oturuma hazır evlerde inşaat firmaları müşterilerine 1 ile 5 yıl arasında hem de enflasyon oranlarına göre her yıl değişiklik gösteren oranlarda kira gelirini garanti ediyorlar. Bu rakam bazı projelerde 3 ila 4 bin liraya kadar çıkabiliyor. 


İKİNCİ KONUTUNU ALANIN YÜZDE...