03 / 05 / 2024

50 cent istanbul ev

50 cent istanbul ev

Konser vermek için üçüncü kez İstanbul’a gelen 50 Cent adıyla tanınan ünlü rapçi Curtis James Jackson, İstanbul’dan ev alabileceğini söyledi. Gayrimenkule yatırım yapan Jackson’ın, ABD’de dört evi bulunuyor...

İstanbul'da konut sitesi aidatları 50 bin TL'yi buldu!

İstanbul'da lüks konut sitelerindeki aidat bedelleri gündeme oturdu. Öyle ki bazı sitelerde rakamlar 50 bin TL'yi gördü. İşte site site aidat bedelleri...

İstanbul'daki kiracılar dikkat! Uzmanlar açıkladı! 2024'te kiralar yüzde 50 artacak!

2023 yılında, sahibinden yapılan kiralamalarda, İstanbul'da kiralar bir önceki yıla göre ortalama yüzde 61 artış gösterdi. Uzmanlara göre 2024'te kiraların yüzde 50 artması bekleniyor.

Maksi İstanbul Teras Kale'de yüzde 50 peşinatla 12 ay vade!

Maksi İstanbul İnşaat tarafından hayata geçirilen Teras Kale projesi için yüzde 50 peşinat ödendiği zaman kalan tutar 12 ay vadeyle ödenebiliyor. Projenin teslimlerinin Haziran ayında yapılması planlanıyor.

1933 yılında İstanbul'daki gümrük binaları 50 bin liraya yenilenmiş!

1933 yılında İstanbul'da Gümrükleri binalarının tamire ihtiyacı olduğu tespit edilmiş. Tamirat için istenilen bedel ise 50 bin lira olarak belirlenmiş.

VillaBlu İstanbul Aralık'ta teslim! Yüzde 50 peşinatla kişiye özel ödeme!

Mutlu İnşaat imzası taşıyan VillaBlu İstanbul projesindeki villaların teslimlerinin Aralık ayında yapılması planlanıyor. Söz konusu projede yüzde 50'lik peşinat ödemesi yapıldığında 12 ay vade sağlanıyor. 

Kentsel dönüşümde yeni formül: Bakan Özhaseki, İstanbul'daki dönüşüm 50+1 formülü hayata geçecek!

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, İstanbul'daki kentsel dönüşüme ilişkin bilgi verdi. Bakan Özhaseki, "İstanbul'da kentsel dönüşümün yüzde 50+1 olarak yapılmasından yanayım" dedi. İşte detaylar...

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

Brand Vadi İstanbul'da yer alan villalar hemen teslim fırsatıyla satılıyor. Projede yer alan villalar için yüzde 50 peşinat ödendiğinde kalan tutar vadelendirilebiliyor. 

İstanbul'da 50 bin konut günlük kiraya veriliyor! Ev sahipleri dikkat: Maliye kapınızı çalabilir!

Maliye, konut sahiplerinin kapısını çalmak için hazırlıkları başlattı. Açıklanan rakamlara göre, airbnb'ye kayıtlı İstanbul’da 50 bin, Antalya’da 30 bin 350, İzmir’de 11 bin 400 ve Bodrum’da da 7 bin 150 gayrimenkul yer alıyor. 

Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı! 

İş GYO ve Tecim imzasıyla İstanbul'un göbeğinde, Altunizade Kısıklı Caddesi'nde yükselen Litus İstanbul'da yüzde 50'si şimdi, kalanı Mart 2024'te ödeme fırsatı ile satışlar devam ediyor.

Kurbanlıklar İstanbul’a gelmeye başladı: Fiyatları 50 ila 150 bin lira arasında değişiyor

Kurban bayramına kısa bir süre kaldı ve büyükbaş hayvanlar İstanbul'a gelmeye başladı.  Kurbanlık fiyatlarında geçen seneye göre yüzde 100 artışın olduğu görüldü., kurbanlıklar 50 bin lira ile 150 bin lira arasında satışa çıktı. İşte detaylar...

İstanbul TOKİ kuralarında 50 bin konut ne zaman kura ile dağıtılacak? İşte Bakan Kurum'dan tarih geldi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İstanbul'un Başakşehir, Arnavutköy, Esenler, Çatalca, Tuzla ve Silivri ilçelerinde yer alan 50 bin konutun kura çekiminin ne zaman yapılacağını duyurdu. 

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Burçistanbul Gayrimenkul Limited Şirketi  bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hilmi Öztürk tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

Uzman isimler peş peşe Türkiye'nin depremselliğine ilişkin açıklamalarda bulunurken; beklenen büyük İstanbul depremi de sık sık gündem oluyor. Prof. Dr. Süleyman Pampal'dan flaş İstanbul uyarısı: Büyük İstanbul depremi geliyor! Tam 50 bin bina...

50 cent istanbul ev Haberi

50 cent istanbul ev

ABD’li ünlü rapçi 50 Cent diğer adıyla Curtis James Jackson, konser için üçüncü kez geldiği İstanbul’dan ev almak istediğini söyledi. Amerika’da biri 18 odalı olan büyük dört tane evi olduğunu anlatan Jackson, hem halkın arasında olduğu hem de özel yaşamını koruyabildiği konutları tercih ettiğini belirtti. Jackson, “Konser için üçüncü kez geldiğim İstanbul’u sevmeye başladım. İlk gelişimdeki konserimde hava koşulları çok kötüydü neredeyse sahne uçacaktı. Ama diğer gelişlerimde İstanbul’dan hep çok memnun ayrıldım. Her geldiğimde keyif alıyorum. İstanbul’dan ev alabilirim. Ama tabii ki ABD’deki kadar büyük bir ev almayı düşünmem” dedi.

Şimdiye kadar dört ev satın aldığını ama hiçbirinin ilk evi kadar büyük olmadığını dile getiren Jackson, “İlk evim 18 odalıydı ve benden önce Mike Tyson’a aitti. O kadar büyük bir...