18 / 05 / 2024

50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileme

50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileme

30 yıla yakın süredir sanat ile yaşayan, birbirinden güzel yüzlerce tiyatro oyununa ev sahipliği yapan, usta tiyatrocuları ağırlayan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yeni sezon için tadilata girdi.

Deprem bölgesinde ekonomik toparlanma 2026 yılını bulacak!

TÜRKONFED Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sönmez, depremin yıl dönümü dolayısı ile bir açıklamada bulundu. Deprem felaketinin bölgedeki üretim, ihracat ve istihdama etkileri hakkında bilgiler ileten Sönmez, ihtiyaçlara yönelik çözüm önerilerini açıkladı.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan asrın felaketinin yıl dönümünde çarpıcı uyarı!

Ülkemizi depreme karşı uyaran isimlerden Prof. Dr. Ahmet Ercan, asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinin yıl dönümünde dikkat çeken bir mesaj paylaştı. Prof. Övgün Ahmet Ercan Türkiye tarihine damga vuran depremleri anımsatarak "Geçmiş olsun" yazdı.

1935 yılında emlak vergisinin dört taksitle ödenmesine tepki! 

1935 yılında bina vergileri yıllardır dört taksitle ödeniyormuş. Fakat maliye vergilerin dört taksitle alınmasına tepki göstererek, iki taksit halinde ödenmesini istemiş.

Oturduğu eve sahip olanların oranı her yıl düşüyor! Kirada, lojmanda oturanların oranı 2023'te kaç oldu?

Türkiye'de ev sahibi olma oranı 9 senede  yaklaşık 5 puan geriledi. TÜİK verileri, 2023 yılında oturulan konuta sahip olanların oranının yüzde 56,2 olduğunu ortaya koydu. İşte konut sahipliği ile ilgili açıklanan o rakamlar...

YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor!

İlk sayısı 1973 yılında çıkan YAPI Dergisi 50. yılını kutluyor. Dr. Y. Müh. (Mimar) Doğan Hasol YAPI Dergisi'nin 50 yıllık oluşumunu tek tek kaleme aldı...

Bayraktar İnşaat 50. yılını kutladı! Yarım asırda 205 projeye imza attı!

İnşaat sektörünün lider kuruluşları arasında yer alan ve 50 senede toplam inşaat alanı 1,8 milyon metrekareye ulaşan 205 proje gerçekleştiren Bayraktar İnşaat, İstanbul’da seçkin davetlilerin katıldığı bir etkinlikle 50. kuruluş yılını kutladı.

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Sultangazi 50. yıl Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Sultangazi ilçesi, 50. Yıl Mahallesi, 2692 ada, 3 parsel ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Öğrencilere 1.250 TL ödeme yapılıyor! Başvuran herkese 4 yıl boyunca ödeme yapılacak! Hemen bakın!

Okulların açılmasıyla öğrenciler burs alabilecekleri imkanları araştırmaya başlasdı. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından her yıl düzenli olarak toplamda 4 sene olacak şekilde öğrencilere 1,250 TL tutarında burs desteği sağlanıyor. 

A101’de 6’lı çay bardağı 22,50 TL’ye, saç ve sakal kesme makinesi 219 TL’ye, yüzey temizleyici 32,50 TL’ye düştü!

A101, yeni haftaya çok konuşulacak indirimlerle girdi. Bu kapsamda, 6’lı çay bardağı 22,50 TL’ye, saç ve sakal kesme makinesi 219 TL’ye, yüzey temizleyici 32,50 TL’ye düştü. İşte 7 Eylül 2023 Perşembe A101 fiyat listesi...

Google'dan muhteşem haber: Google Pixel Fold'un özel versiyonu karşınızda!

Google, "Hip Hop 50" Limited Edition Pixel Fold adlı özel sürüm akıllı telefonuyla hip-hop'un 50. yıl dönümünü kutluyor. Obsidyen renkte, metalik vurgular ve özel amblemle tasarlanmış.

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi! Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu

Emeklilere 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi... Bir bir açıklanan bu tarihi duyan zevkten adeta dört köşe oldu... Hemen bakın...

Emekliler aman dikkat! 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi! Bu tarihi duyanlar zevkten dört köşe oldu!

Emekliler aman dikkat... 2023 yılı için son dakika ikramiye müjdesi geldi... Bu tarihi duyan emekli zevkten dört köşe oldu...

50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileme Haberi

50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu yenileme


30 yıla yakın süredir sanat ile yaşayan, birbirinden güzel yüzlerce tiyatro oyununa ev sahipliği yapan, usta tiyatrocuları ağırlayan Yenimahalle Belediyesi 50. Yıl Dört Mevsim Tiyatro Salonu, yeni sezon için tadilata girdi.


Belediye ekipleri pek çok tiyatro gösterimine ev sahipliği yapan salonda bugünlerde hummalı bir çalışma yürütüyor. Çalışmalar kapsamında boya badanadan, sahne cilasına, zemin eğimi düzenlemesinden tüm koltuk döşemelerinin yenilenmesine kadar her yer elden geçiyor.


Bu yıl da sanatın merkezi Yenimahalle olacak


Yeni sezon için hazırlıkların aralıksız devam ettiği salondaki çalışmaları yerinde inceleyen Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “ Her yıl olduğu gibi bu yıl da sanatın merkezi Yenimahalle olacak” dedi.


Yenimahalle Belediyesi’nin salonlarının birbirinden güzel kültür-sanat etkinliğine ev sahipliği yaptığını hatırlatan Başkan Yaşar “Sanata ve sanatçıya önem vermeyen toplumlar gerilemeye mahkumdur. Dünyada artık...