06 / 05 / 2024

555İST ne zaman açılacak

555İST ne zaman açılacak

Azerbacan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi şimdi de Türkiye pazarında restoran zinciri kuracak. Şahin Zülfikarlı, Türkiye pazarında 555İST adında 50 şubeli restoran zinciri kuraca

Merkez Bankası'ndan bankalara talimat! Hamle üstüne hamle geliyor! Bankada doları olanlar...

Dolardaki yükselişi durdurmak için hamle üstüne hamle geliyor. Merkez Bankası'ndan bankalara yazı gitti ve zaman belirlendi. Kur Korumalı Mevduat sahipleri ile bankada doları olanlar dikkat.

OHAL'e ilişkin kritik karar! Deprem bölgesinde OHAL ne zaman bitiyor, uzatılacak mı? 

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremden sonra 10 ilde 3 aylık süreyle Olağanüstü Hal (OHAL) ilan edildiği açıklanmıştı. Vatandaşlar OHAL'in ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte detaylar...

''Ne zaman altın almalıyım?'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor

Altın fiyatları son günlerde rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. Altındaki yükselişler karşısında ''Ne zaman altın almalıyım'' diye soranlara Altın Kahini İslam Memiş net tarih verdi! Herkes o günü bekliyor! Pür dikkat bakın.

Bitcoin'in düşüşü ne zaman son bulacak? Kripto para piyasası altüst oldu!

Yatırımcılar "Bitcoin ne zaman yükselecek, Bitcoin daha fazla değer kaybedecek mi?" gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar...

Yaşlı ve engelli maaşı ödemeleri için beklenen açıklama geldi! 65 yaş üstü ve engelli aylığı ne zaman yatacak?

Yaşlı ve engelli maaşı ödemelerinin tarihi açıklandı. Peki, yaşlı ve engelli aylığı ne zaman yatacak? 65 yaş üstü ve engelli aylığı bayramdan önce yatacak mı? İşte ayrıntılar...

Mehmet Müezzinoğlu şehir hastanelerinin ne zaman açılacağını açıkladı!

Yeni Birlik yazarı Aslı Üstünkaya, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir röportaj gerçekleştirdi. Müezzinoğlu, bisiklet projesi ve şehir hastanelerinin ne zaman açılacağı konusunda bilgiler verdi.

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje Atatürk Havalimanı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. Projede daire alanları 78 metrekareden başlıyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman satışta?

Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Toplam 1.555 adet daireden oluşan proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde yükseliyor. Projede açık artırma ihalesi başvurular devam ediyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde ne zaman teslim?

Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Özkar ile Özülke İnşaat tarafından inşa edilen Bulvar İstanbul Cadde projesi toplam 1.555 adet daireden oluşuyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satışları ne zaman yapılacak?

Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Toplam 1.555 adet daireden meydana gelen proje İstanbul'un Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Proje Özkar ile Özülke İnşaat ortaklığıyla yükseliyor. Peki Bulvar İstanbul Cadde satış tarihi ne zaman?

Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

İstanbul Anadolu Yakası Maltepe'de hayata geçirilen Adam Kule Residence'de stüdyo ve 1 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Peki Dap Yapı Adam Kule teslimleri ne zaman?

Ünal İnşaat Inn Levent ne zaman teslim?

Daire tiplerinin stüdyodan başlayıp penthouse dairelere kadar değişiklik göstererek dizayn edildiği projede toplam 130 bağımsız birim bulunuyor. Peki Ünal İnşaat Inn Levent ne zaman teslim?

Levent Hisarüstü metrosu ne zaman açılacak?

Levent - Hisarüstü Metro hattı ile 16 dakikada Taksim’e, 23 dakikada Yenikapı’ya, 33 dakikada ise Üsküdar’a ulaşılabilecek. Peki Levent Hisarüstü metro hattı ne zaman açılacak?

555İST ne zaman açılacak Haberi

555İST ne zaman açılacak

Azerbacan ve Türkiye pazarında demir üretimi ve inşaat alanında 6 fabrikayla faaliyet gösteren Azeri Zülfikarlı ailesi şimdi de Türkiye pazarında restoran zinciri kuracak. Aile üyesi iş adamı Şahin Ziilfikarlı, Türkiye pazarında 555İST adında 50 şubeli restoran zinciri kuracak. İlk şubesini Göztepe'ye açan genç girişimci Bağdat Caddesi ve Etiler şubesinin dekorasyonuna da başladı.

Hızlı bir şubeleşme atağına girecekleri bilgisini veren Zülfikarlı. "Kardeş ülke Türkiye'de uzun yıllardır inşaat, demir üretimi gibi alanlarda yatırımlarımız vardı. Şimdi de Hizmet sektöründe yatırım potansiyeli gördük. Sıra dışı lezzetler ve sunumlarla Türk yeme içme sektörüne yeni bir bakış açısı getireceğiz. Türkiye'de hiç olmayan konseptlerle müşterilerimizin karşısına çıkacağız. Türk, Azeri ve Dünya Mutfağı seçenekleriyle pazarda fark ortaya koyacağız" diye konuştu. 


Rusya, Azerbaycan. Dubai ve Türkiye'de demir ve inşaat yatırımları...