15 / 05 / 2024

58. TOKİ Haber Dergisi

58. TOKİ Haber Dergisi

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı. TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Aralık sayısını web sitesinden okuyabilirsiniz.

Ehliyet fiyatlarına yüzde 58,46'lık dev zam kapıda!

Türkiye'de zam haberleri gündemden düşmezken sürücü adaylarını üzen bir haber geldi. Ehliyet fiyatlarına dev zam kapıda. Resmi Gazete'de yayımlanan Vergi Usul Kanunu Genel Tebliği'ne göre, ehliyete yüzde 58,46 oranında zam yapılacak.

Doğu ve Güneydoğu’ya 24 bin yeni konut!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan, TOKİ Haber Dergisi’nin Şubat sayısında Doğu ve Güneydoğu’daki projelerine ilişkin konuştu. 

TOKİ 11 ildeki 58 iş yerini satışa çıkardı!

TOKİ 11 ilde yer alan toplam 58 adet iş yerini açık satış yöntemiyle satacak. Başvurular 29 Aralık'a kadar devam edecek..

TOKİ Ankara'da 7 bin 58 konutun inşaatını sürdürüyor!

Başkentte kentsel dönüşüm kapsamında 21 bin 901 konut inşa eden TOKİ, 7 bin 58 konutun da yapımını sürdürüyor.

Nazım Yavuz: Çatıcılık sertifikası alanlar çatıya çıkabilir!

Çatılara ancak çatıcılık sertifikası ve yüksekte çalışma eğitimi almış kişilerin çıkabileceğini söyleyen ve “Her önüne gelen çatılarda güneş enerji sistemleri, depo, panel, çanak anten gibi montaj işlemleri yapmamalıdır” diyen Yavuz, TOKİ Haber’in sorularını yanıtladı.

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu 58 konut başvurusu başladı!

TOKİ Yozgat Merkez Mutafoğlu Konutları'nda 58 konut için başvurular başladı. Söz konusu konutlar ön şartsız, kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağı ile açık satışa sunulacaktır.

Şadi Yazıcı'dan TOKİ Konutları'na 2 müjdeli haber!

6.000 kişilik sokak iftarında konuşan Başkan Dr. Şadi Yazıcı, 2 müjdeli haber verdi: TOKİ Konutları’nda Aydınlı TOKİ Kültür Merkezi’nin planlaması tamamlandı. İETT Garajı ile ilgili çalışmalar devam ediyor.

TOKİ Haber Dergisi'nin Haziran sayısı yayında!

TOKİ Haber Dergisi’nin 64. sayısı çıktı. Kapağında TOKİ’nin 250 TL taksitli yeni konut hamlesinin yer aldığı dergi yine dolu dolu bir içerikle yayında..

TOKİ Haber Dergisi'nin Ocak sayısı yayında!

Yayın hayatına Şubat 2010’da başlayan TOKİ Haber Dergisi, yeni yıla yenilenen yüzüyle girdi. Grafik tasarımı baştan sona değişen derginin 59. sayısı okurlarıyla buluştu.

TOKİ Haber Dergisi'nin Aralık sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı. TOKİ’nin faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Aralık sayısını web sitesinden okuyabilirsiniz.

TOKİ Haber Dergisi'nin Kasım sayısı yayında!

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 57. sayısı çıktı. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı faaliyetlerini duyuran ve sektördeki gelişmeleri okurlarıyla paylaşan TOKİ Haber Dergisi’nin Kasım sayısını web sitesinden okuyabilirsi

TOKİ Uşak Eşme 58 konut başvuruları 17 Kasım'da başlıyor!

TOKİ Uşak Eşme 58 konut başvuruları 17 Kasım'da başlıyor ve 31 Aralık'a kadar devam ediyor. Projedeki dairelerin fiyatları 71 bin 783 TL'den başlayarak yükseliyor. Projede 2+1 ve 3+1 daireler bulunuyor.

Menemen'de icradan 1 milyon 58 bin TL'ye satılık deri fabrikası!

Menemen İcra Dairesi; Menemen ilçesi, Kesik köyü, Panaz mevkiinde yer alan deri fabrikasını 1 milyon 58 bin 901 TL'den 24 Kasım 2014 tarihinde satışa çıkarıyor.

58. TOKİ Haber Dergisi Haberi

58. TOKİ Haber Dergisi

Her ay dolu dolu içeriğiyle okurlarıyla buluşan TOKİ Haber Dergisi’nin 58. sayısı çıktı.


Yeni sayıda inşaat ve gayrimenkul sektörünü ilgilendiren yine birbirinden önemli haberler yer alıyor. Kapakta, TOKİ’nin yöresel konut hamlesi yer alıyor. İdare’nin yöresel dokuyu üretime yansıttığı ilk proje olan Ürgüp konutları tanıtılıyor.


TOKİ Haber’in 58. sayısını, e-Dergi olarak internet sitemizden okuyabilirsiniz.


Aralık 2014 sayısını okumak için tıklayınız…


TOKİ...