23 / 07 / 2024

5.levent ne kadar satıldı

5.levent ne kadar satıldı

Torunlar GYO ve Kiptas ortaklığıyla nisan ayında satışa sunulan 5. Levent projesinde, birinci etap konutlarının yüzde 75'i satıldı. Proje yılın ikinci çeyreğinde en çok satılan konut projesi oldu.

Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar? Kapalıçarşı altın fiyatları

ABD enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından yükselişe geçen altın, haftayı yükselişle kapattı. Hafta sonunun ilk gününde ise altın fiyatlarının güne nasıl başladığı merak ediliyor. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu? 2,5'luk gremse altın kaç TL? Çeyrek altın ne kadar?

Chery Omoda 5 fiyatı ne kadar? Chery Omoda 5 Temmuz fiyatı kaç lira? 12 Temmuz 2024 fiyat listesi

Chery Omoda 5 otomobil markası binlerce kişi tarafından araştırılıyor. Chery Omoda 5 fiyatı ne kadar? Chery Omoda 5 Temmuz fiyatı kaç lira? 12 Temmuz 2024 fiyat listesi

Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz altın fiyatları

Altın fiyatları 10 Temmuz günü yükselişini sürdürüyor. Altın alıp satmak isteyenler Kapalıçarşı altın fiyatlarını araştırıyor. Peki Kapalıçarşı ata altın fiyatları ne kadar? 5'lik reşat altın fiyatı Kapalıçarşı'da kaç lira? 10 Temmuz 2024 altın fiyatları.

Altın bilezik 22 ayar ne kadar? 5 gram Ajda bilezik kaç TL? Düğünü olanlar dikkat! Altın bilezik fiyatları güncel!

Haftanın son işlem gününde altın fiyatlarının yükselmesi ile gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. En çok satın alınan 22 ayar altın bilezik fiyatı milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. Altın bilezik 22 ayar ne kadar? 5 gram Ajda bilezik kaç TL?

22 ayar bilezik ne kadar? Ajda bilezik 22 ayar kaç TL? 5 Haziran Kapalıçarşı bilezik fiyatları

Altın fiyatlarının yükselmesi ile gözler altın bilezik fiyatlarına çevrildi. En çok tercih edilen 22 ayar altın bilezik fiyatı ise milyonlarca kişi tarafından araştırılıyor. 22 ayar bilezik ne kadar? 5 Haziran altın bilezik fiyatları...

Altın fiyatları fırladı! Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran altın fiyatları

5 Haziran Çarşamba günü altın fiyatları yükselişine devam ediyor. Dün atağa geçen altını gramı bugün 2500 liraya ulaştı. Kapalıçarşı'da Cumhuriyet altını ne kadar? Ata lira fiyatı ne oldu? 5 Haziran 2024 altın fiyatları.

Altın mı, dolar mı, konut mu, borsa mı? 5 yılda hangisi ne kadar kazandırdı? 

Pek çok kişi hangi yatırım aracına yatırım yapması gerektiği ile ilgili araştırmalar yaparken, 229,3 bin takipçili Efe Yakup Karahanlı isimli kullanıcı "5 yıl önce 1 milyon TL paranız olsaydı bugün ne kadar olurdu?" diyerek, yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım...

Kapalıçarşı altın fiyatları! 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

Kapalıçarşı altın fiyatları araştırılıyor. 10 Mayıs Haftanın son işlem gününde altın fiyatları  yükselişe geçti. Peki Kapalıçarşı altın fiyatları kaç TL? 22 ayar gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç TL? Reşat 2,5'luk 22 ayar kaç lira? 

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Bakır ve demir hurda fiyatları uçtu! Hurda fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir hurda fiyatlarına bugün zam geldi. Gelen zamlar sonrası bakır ve demir hurda fiyatları resmen uçtu. Peki bakır hurda fiyatları ne kadar? Güncel hurda fiyatları kaç lira? 5 Nisan 2024 hurda fiyat listesi.

Altın fiyatları düşüyor! 5 Nisan Cuma çeyrek altın ne kadar? Altın alıp satmak isteyenler dikkat!

Son zamanlarda dalgalanmaya başlayan altın fiyatları güne düşüşle başladı. Altın alıp satmak isteyenler güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 5 Nisan 2024 Kapalıçarşı altın fiyatları.

Banka banka faiz oranları değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık getirisi ne kadar oldu?

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra bankalar da mevduat faiz oranlarında güncellemeye gitti. Buna göre, 2,5 milyon liranın aylık getirisi ne kadar oldu?

Konut kredisi faiz oranları yine değişti! 2,5 milyon TL'nin aylık taksit ödemesi ne kadar? İşte banka banka o oranlar!

Merkez Bankası'nın faiz kararından sonra konut kredileri için de güncellemelere gidildi. Peki 2,5 milyon Türk Lirası konut kredisinin 10 yıllık toplam ödemesi ve aylık taksitleri ne kadar oldu?

5.levent ne kadar satıldı Haberi

5.levent ne kadar satıldı

Torunlar GYO ve KİPTAŞ işbirliği ile TEM Alibeyköy kavşağında inşa edilen İstanbul'un yeni semti 5. Levent'te, 3 ayda 766 konut satıldı. Kısa sürede büyük bir satış grafiği yakalayan 5. Levent projesinde birinci satış etabının yüzde 75'i sahipleriyle buluşmuş oldu. 15 bin kişinin yaşayacağı yepyeni ve modern bir semt olarak tasarlanan 5. Levent'te satışlar hızla devam ederken, hafriyat çalışmaları başladı ve ilk konutlarının temeli de atıldı. Hem yaşamak hem de yatırım için tercih edilen konutlar, 2017'de sahiplerine teslim edilecek. 


Yatırım için ideal 

Şehrin içerisinde, dev ulaşım projelerinin kesişim noktasında bulunan konumu, yeşilalanları, sosyal donatıları ve mimarisi ile İstanbul için örnek bir proje olarak öne çıkan 5. Levent, her meslek grubundan oluşan sakinleriyle de dikkat çekiyor. 5. Levent'te konut satın alanlar arasında mühendisler...