13 / 05 / 2024

6 ay 6 bin kilometre

6 ay 6 bin kilometre

Rami Açık Oto Pazarı hafta sonu olmasına rağmen bu hafta boş kaldı. Gelenler fiyatları yüksek oldukça bulurken, satışlarda düşüş olduğunu ifade ettiler. Oto galericilerini ise 15 Eylül telaşı şimdiden sardı.

Araba fiyatlarında görülmemiş indirim! Formül işe yaradı! Bu haber okunmadan araba alınmaz

Ticaret Bakanlığı'nın araç satışında geçtiğimiz ay almış olduğu tedbirler, otomobil piyasasına olumlu sonuçlar vermeye başladı. Otomobil satışında ‘6 ay ve 6 bin kilometre’ şartına girmek istemeyen satıcılar, fiyatları hızlı bir şekilde düşürmeye başladı. Bakanlık ise alınan tedbirlere yenilerini ek

Ayçiçek yağına Çarşamba indirimi! İşte TMO, A101, Migros, Carrefoursa, ŞOK 6 Nisan 2022 fiyat listesi!

Türkiye gündeminden düşmeyen ayçiçek yağı fiyatlarına zincir marketlerden indirim kampanyası geldi. Peki hangi market indirim yaptı ? İşte TMO, A101, Migros, Carrefoursa, ŞOK 6 Nisan 2022 fiyat listesi!

İPhone 12 64 GB Cep Telefonu A101'de Nisan ayına özel fiyatıyla satışta! İşte 6 Nisan 2022 fiyat bilgisi...

A101'de İPhone 12 64 GB Cep Telefonu Nisan ayına özel fiyatıyla satışa sunuldu. Peki İPhone 12 64 GB kaç TL? İşte 6 Nisan 2022 fiyat listesi!

ABD'de ikinci el konut satışlarında 6 ayın en düşük seviyesi!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de ikinci el konut satışları Şubat 2022'de 6 ayın en düşük seviyesini gördü ve yüzde 7.2 geriledi. 

Ziraat GYO'dan 2021'nin ilk 6 ayında 72,6 milyon TL konsolide net kar!

Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (Ziraat GYO),2021 yılının ilk 6 ayında 72,6 milyon TL konsolide net dönem karı elde ettiğini açıkladı.

2021 yılının ilk 6 ayında kaç konut satıldı?

Açıklanan resmi rakamlara göre, 2021 yılının ilk 6 ayında toplamda 552 bin 810 adet konut satıldı...

Tiny House'lara büyük akın! 6 ay sırada bekliyorlar!

Koronavirüs salgını sonrasında başlayan tiny house akımı gün geçtikçe büyüyor. Siparişlerin gün geçtikçe arttığı tiny house yapılar için 6 ay sıra bekleyenler var.

İngiltere'de konut kredileri Mart ayında 35,6 milyar sterline yükseldi!

İngiltere’de 2021 yılının mart ayında konut kredisi borçlanması 35,6 milyar sterline yükseldi.

ABD'de konut başlangıçları Ocak ayında yüzde 6 azaldı!

ABD'de konut başlangıçları, Ocak ayında aylık yüzde 6 azalarak 1 milyon 580 bine inerken, inşaat izinleri yüzde 10,4 artışla 1 milyon 881 bine çıktı.

Dolar 6 ayın en düşük seviyesini gördü!

Yabancı yatırımcının TCMB’nin şahin duruşuna ikna olmaya başlaması dövizde düşüşü hızlandırdı. Dolar dün 7.09 seviyesine inerek yaklaşık 6 ayın en düşük seviyesini gördü.

Murat Kurum: Elazığ'da 6 ay içinde 2 bin 500 konut teslim edildi! 

Önceki gün Elazığ'da deprem konutları için anahtar teslim törenine katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Elazığ'da 6 ay içerisinde 2 bin 500 konutun teslim edildiğin söyledi. 

Ankara Beypazarı Belediyesi 6 ay kira almayacak!

Ankara Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan 2021 Ocak-Haziran döneminde 6 ay kira alınmayacağını açıkladı.

Mersin'de faaliyetlerini durduran işletmelerden 6 ay kira alınmayacak!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi nedeniyle faaliyetleri durduran esnaftan 6 ay boyunca kira almayacak.

ABD'de bekleyen konut satışları Kasım ayında yüzde 2,6 azaldı!

ABD'de bekleyen konut satışları endeksi, Kasım ayında beklentilerin aksine aylık yüzde 2,6 oranında azaldı. 

6 ay 6 bin kilometre Haberi

6 ay 6 bin kilometre

İstanbul Rami’de bulunan açık oto pazarı bir zaman öncesine kadar, araç alım - satımında en çok hareketlilik yaşanan bölgelerden biriydi. Son günlerde ise Rami Açık Oto Pazarı’nda durgunluk olmakta. Araç almaya gelen kişiler bütçesine uygun araba bulmakta zor hale gelirken aracını satmaya gelenler de alıcı bulamamakta. Hafta sonları dolu olan pazar bu hafta sonu boş kaldı.

"15 GÜNDÜR HİÇBİR HAREKET YOK"

Aracını satmaya gelen vatandaş Hakan Çukurova "Rami Oto Pazarı şu anda çok durgun bir şekilde, piyasa çok durgun araç satamamaktayız. Buradaki çoğu yerleri de zaten galericiler almış durumda. Ben saat 06.30'da geldim, şahsi aracım ile geldim. İnternete de koydum fakat oradan da satamadım" ifadelerini kullandı. Rami Açık Oto Pazarı'nda oto galerisi işini yapan Altuğ Pakman "15 gündür hiçbir hareket bulunmuyor. Bu...