16 / 05 / 2024

6 ay çalışana kıdem tazminatı verilir mi

6 ay çalışana kıdem tazminatı verilir mi

Milyonlarca çalışanı yakından ilgilendiren haberler gelmeye devam ediyor. Sabah gazetesi yazarı Faruk Erdem işçilerin bilmediği çifte tazminat ile ilgili merak edilenleri açıkladı.

Hyundai i10'da şimdi al, ödemeye 6 ay sonra başla fırsatı! Hyundai i10 fiyat listesi!

Hyundai i10'da bu aya özel şimdi al, ödemeye 6 ay sonra başla fırsatı sunuluyor. Peki Hyundai i10 fiyatları ne kadar? İşte Hyundai i10 fiyat listesi...

Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı düştü! Üstelik şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasıyla! Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı

Hyundai Assan, Türkiye’deki elektrifikasyon sürecine, yeni bir fiyat politikası uyguladı. Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatında indirime gitti, üstelik şimdi al, 6 ay sonra öde kampanyasıyla. Peki Hyundai IONIQ 5 Advance fiyatı ne kadar? 2024 Nisan fiyat listesi.

Kavan Ormanyaka'da şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde!

İzmit'te yükselen Kavan Ormanyaka projesinde başlatılan kampanya kapsamında şimdi al peşinatı 6 ay sonra öde fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutların teslimlerinin 2025 yılının Nisan ayında yapılması planlanıyor.

Hyundai i10, 780 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla!

Hyundai’nin en sevilen modelleri arasında yer alan i10’da Şubat kampanyası belli oldu. Hyundai i10, 780 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor üstelik şimdi al 6 ay sonra ödeme fırsatı başladı. 

6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabiliyor mu? Vatandaşlar ne diyor?

Konut ve otomobil fiyatları gündemden düşmezken, Finanscı Abi resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut ve otomobil balonunun patladığını belirterek,  6 ay önce 10 milyon TL olan konut bugün hala aynı paraya alınabildiğini söyledi.

Memur ve memur emeklileri için zam teklifi açıklandı! 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam! 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, memur ve memur emeklileri için 2024-2025 için zam teklifini resmen duyurdu. Kamu İşveren Heyeti'nden 2024'te ilk 6 ay için yüzde 14, ikinci 6 ay için yüzde 9 zam teklifi geldi. İşte ayrıntılar...

Aracını önce sat sonra da kirala! İstersen 6 ay sonra geri al! Hemen bakın!

Aşin Otomobil Genel Müdürü Okan Erdem, “Araç sahipleri nakit ihtiyacı halinde araçlarını satmak istiyor, bir yandan da araçsız kalmak istemiyorsa, araçlarını satın alıyor ve kendilerine kiraya veriyoruz. İsterlerse 6 ay sonra araçlarını geri satın alıyorlar” dedi.

Otomobil satışlarında yeni düzenleme! 6 ay ve 6 bin kilometre sınırı uzatıldı!

Ticaret Bakanlığı son zamanlarda sık sık gündeme gelen otomotiv sektörüne yönelik yeni kararlarını duyurdu. Buna göre 6 ay ve 6 bin kilometre düzenlemesi uzatıldı ve kapsamı da genişletildi. Ticari faaliyet şeklinde değerlendirilen bireysel satışlar da 6 ay 6 bin kilometre sınırı kapsamına alındı.

Kamu çalışanlarına tazminat ve fazla çalışma ücreti! Listede yer alanlara 6 ay boyunca 2 bin 59 TL verilecek!

Türkiye'de 6 Şubat'ta peş peşe yaşanan depremlerden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personeline 6 ay süreyle 2 bin 59 TL tazminat ve fazla çalışma ücreti verilecek.

11 ilde bulunan kamu personellerine müjde! Resmen açıklandı! 6 ay boyunca 2 katı ücret ödenecek!

6 Şubat'ta meydana gelen Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen bölgelerde görev yapan kamu personellerine 6 ay boyunca 2 bin 59 lira tazminat ve fazla çalışma ücreti ödenecek.

Kuyumculuğun başkentinden güzel haber! Kahramanmaraş'taki kuyumcukent 6 ay sonra üretime başlıyor

Deprem sonrasında büyük hasar alan Kahramanmaraş'taki Altınşehir Kuyumculuk İhtisas Küçük Sanayi Sitesi, yapılacak güçlendirme çalışmalarından sonra 6 ay sonra tekrar üretime başlayacak.

Depremin ağır hasar verdiği kentlerde 6 ay yeterli bulunmadı! Kredi ödemeleri için süre uzamalı

Kahramanmaraş merkezli bölge illerini etkileyen 2 büyük depremde vatandaşların banka kredilerinin 6 ay ertelenmesi kararı alınmıştı. Kahramanmaraş Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Buluntu, 6 aylık sürenin yetersiz olduğunu söyledi.

Hyundai i10 335 bin TL! Şimdi al 6 ay sonra ödemeye başla! İşte 6 Ocak 2023 fiyat listesi…

“Küçük alanlar ve büyük anlar için mükemmel” sloganıyla i10’u tanıtan Hyundai, güncel 2022 ve 2023 fiyatlarını duyurdu. Hyundai bu modelde de şimdi al 6 ay sonra öde kampanyasını uyguladı. İşte Hyundai i10 özellikleri ve güncel fiyat listesi…

6 ay çalışana kıdem tazminatı verilir mi Haberi

6 ay çalışana kıdem tazminatı verilir mi

Sabah gazetesi yazarı Faruk Erdem çalışanlar için önemli olan bir konuyu kaleme aldı. Erdem, "Çalışanların önemli güvencelerinden birisi kıdem tazminatı. Belli şartlarda bu paraya hak kazanılıyor. Ancak bununla birlikte ek bir tazminat daha var. Birçok çalışanın bilmediği bu haktan yararlanmak için üstelik 6 ay çalışmak yetiyor." dedi.

İşte Faruk Erdem'in o yazısı:

''Yasalarımız hem işverenleri hem de çalışanları koruyan düzenlemeler içeriyor. Çalışanları koruyan haklardan birisi de kıdem tazminatı. En az 1 yıl çalışmış bir işçi kendi istek ve kusuru dışında işten ayrılırsa kıdem tazminatını hak ediyor.Burada 1475 sayılı yasanın 14. maddesinde bazı istisnalar da sayılıyor. Yani istifa edildiğinde de bazı durumlarda kıdem tazminatı alınabiliyor. Bu noktada emekli olanlar kendi isteği ile ayrılınca tazminat alıyor.

Yine askere gidenler de istifa ile tazminat alabiliyor....