02 / 05 / 2024

6. bölge otel yatırımı

6. bölge otel yatırımı

Teşvik mevzuatında en avantajlı durumda olan 6' ncı bölgede otel yatırımlarındaki artış dikkat çekiyor. Yılın ilk 8 ayında 28 yeni otel yatırımı için teşvik alındı...

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi: 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem bekliyorum! Hemen bakın!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan resmen bölge ismi verdi. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan o bölgede 6.5 ve 7.1 büyüklüğünde deprem beklediğini söyledi.

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Konya Vakıflar Bölge Müdürlüğü, yapım veya onarım karşılığı kiralama işi ihale ediyor. Söz konusu ihale 6 Temmuz 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Tokat Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 118 milyon TL'lik inşaat yatırım!

Tokat Vakıflar Bölge Müdürü Yılmaz Kılınç 3 iş hanı, 2 kültür merkezi, 1 otel ve 56 konutla toplamda 118 milyon liralık yatırımın gerçekleştirildiğini kaydetti.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge ihalesi yarın!

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut , 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi" ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de! 

Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 1. Bölge 727 konut ihalesi 22 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 1. Bölge 727 Adet Konut, 1 Adet Mescit ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 22 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge 776 konut ihalesi 23 Ekim'de!

TOKİ'nin Gaziantep İli Şehitkamil İlçesi 6. Etap 2. Bölge 776 Adet Konut ve 1 Adet Mescit İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 23 Ekim'de yapılacak...

TOKİ Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Gaziantep Şehitkamil 6. Etap 2. Bölge ihalesi 23 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Türkiye'de 16 alan 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla, 2016 yılından bu yana Türkiye'de bulunan 16 alan, 'kesin korunacak hassas bölge' listesinde yer aldı. Son olarak Kaş'ta bulunan Saklıkent'in de hassas bölge ilan edilmesiyle Antalya, 6 bölge ile liste başına yerleşti.

Emlak Konut Ataşehir Batı Bölgesi 1. Kısım 6. Bölge'nin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Ataşehir Batı Bölgesi 1.Kısım 6.Bölge Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'nin kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı.

İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge!

Son zamanlarda oldukça popüler olan gayrimenkul sektörü İstanbul'da canlılığını hiç yitirmiyor. İşte İstanbul'da gayrimenkul yatırımcısının tercih ettiği 6 bölge...

6. bölge otel yatırımı Haberi

6. bölge otel yatırımı

Doğu ve Güneydoğu'daki 15 ili kapsayan 6'ncı bölgede otel yatırımlarına büyük ilgi var. Bu yıl ilk 8 ay içinde bölge illerinde 28 yeni otel için teşvik belgesi alındı. Bu otellerin 3'ü beş yıldızlı. Bitlis 5, Kars 4 yeni otel yatırımıyla dikkat çekiyor. Ardahan ve Bingöl hariç diğer bütün bölge illerinde otel yatırımı var. Eylül ayı verileri henüz Resmi Gazete'ye yansımadı. Dolayısıyla eylül ve izleyen üç ay da dikkate alındığında, bu tempoda giderse yıl sonu itibariyle otel yatırımlarının 40'a yaklaşması muhtemel gözüküyor. 


Bölgede otel yatırımlarının hızlanmasının en önemli nedeni iş hayatındaki canlanma... Teşvikli 28 otelin sadece 3'ü 5 yıldızlı. Kalanı, genellikle iş amaçlı gecelik konaklamalarda tercih edilen az yataklı 3 - 4 yıldızlı oteller. 5 yıldızlı üç otel Batman, Bitlis ve...