30 / 04 / 2024

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasını kim kazandı

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasını kim kazandı

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması sonuçlandı.Koçtaş'tan yapılan açıklamaya göre şirketin 2010 yılından bu yana devam ettirdiği ve bu yıl altıncı kez düzenlediği Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu.

Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi

Türkiye'de 6 Şubat'ta meydana gelen depremde 11 kentte büyük bir yıkım meydana geldi. Bu kapsamda çalışma yapan Prof. Dr. Altunışık, 6 Şubat'ta yıkılan 500'e yakın binalara ilişkin hazırladıkları rapor hakkında bilgi verdi.

Kahramanmaraş’ta açık otoparkı bulunan bir dükkan satılacak!

Kahramanmaraş ili, Onikişubat ilçesinde yer alan bir dükkanın ihaleyle satılacağı öğrenildi. Açık artırma yoluyla satılacak dükkanın ihalesinin 21 Kasım 2023 Salı günü saat 10’da yapılacağı öğrenildi.

Bütçe, Şubat'ta 170,6 milyar TL açık verdi! 2006’dan bu yana en yüksek aylık açık!

Merkezi yönetim bütçe dengesinde Ocak'ta 32,2 milyar Türk Lirası şeklinde gerçekleşen açık, deprem felaketinin yaşandığı Şubat ayında vergi gelirlerindeki düşüşle 170,6 milyar TL'ye çıktı.

Koçtaş 2021'de 100 yeni Koçtaş Fix mağazası açacak!

Koçtaş Genel Müdürü Devrim Kılıçoğlu, sektöre ve Koçtaş'ın hedeflerine ilişkin yaptığı açıklamasında, 100 mağaza hedefleri olduğunu dile getirdi. Kılıçoğlu, "Fix’te mağaza sayılarını artırarak devam edeceğiz. Bu yıl hedefimiz 100 tane daha yeni Koçtaş Fix açmak" dedi.

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak?

1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak sorusu en çok merak edilen sorular arasında yer alıyor. Peki 1 Ocak'ta AVM'ler kaçta açılacak? AVM'ler 1 Ocak'ta açık mı? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Koçtaş, Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını açtı!

Koçtaş, başkent Ankara'daki 5'inci büyük mağazasını Bilkent Center AVM'de hizmete açtı.

Bütçe eylülde 29.7 milyar lira açık verdi!

Bütçe gelirleri eylül ayında 78.9 milyar lira, giderleri 108.6 milyar lira olarak hesaplandı. Bütçe eylülde 29.7 milyar lira, ocak-eylül döneminde de 140.6 milyar lira açık verdi.

Cari denge ağustosta 4.6 milyar dolar açık verdi!

Merkez Bankası tarafından açıklanan ödemeler dengesi istatistiklerine göre, cari denge ağustos ayında 4 milyar 631 milyon dolar açık verdi. Beklenti cari dengenin 4.6 milyar dolar seviyesinde açık vereceği yönündeydi.

Koru Florya'da 5 katlı AVM ve 27 konut satışa çıkıyor!

İstanbul Florya'da yükselen Koru Florya projesinde 5 katlı AVM ve 27 rezidans daire 13 Ağustos'ta açık artırma ile satışa sunulacak...

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları satışa çıkıyor!

Emlak Konut Kuzey Yakası cadde dükkanları 11 Mayıs'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Kuzey Cadde'de 50 dükkan 27 Mayıs'ta açık artırmayla satışta!

Kuzey Cadde projesinde yer alan 50 cadde girişli dükkan açık artırmayla satışa sunuluyor.  İstanbul Başakşehir'de yer alan Kuzey Cadde'deki dükkanların metrekare birim fiyatları 8 bin TL'den başlıyor. 

Nef mağazaları 21 Aralık'ta açık artırmaya çıkıyor!

Nef mağazaları 21 Aralık Perşembe günü açık artırmaya çıkıyor. Projelerde mağaza fiyatları 290 bin TL'den başlıyor. İşte detaylar...

Paramount Hotels & Resorts 6 Mayıs'ta açılacak!

100 dönümlük arazi üzerinde konumlanan Paramount Hotels & Resorts markalı dünyadaki ilk otelini Bodrum'da 6 Mayıs'ta açıyor. Oteli Paramount Hotels&Resorts markalı dünyadaki ilk otel olma özelliği taşıyor.

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasını kim kazandı Haberi

6. Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışmasını kim kazandı


Koçtaş Genel Müdürü Alp Önder Özpamukçu'nun ev sahipliğinde düzenlenen törene, aralarında yüksek mimar ve sanatçı Erol Evgin'in de yer aldığı jüri üyeleri ve yarışmacılar katıldı. Özpamukçu, ödül töreninde yaptığı konuşmada, Koçtaş'ın köklü bir geleneğe sahip olduğunu ama bir o kadar da genç bir şirket olduğunu bildirdi.Bu sene Koçtaş'ın perakendecilik sektöründe yirminci yılı olduğunu anımsatan Özpamukçu, "Koçtaş'ın ilk mağazası bundan tam 20 sene önce İzmir Bornova'da açılmıştı. Türkiye'de perakende sektörünün büyümesinde ve gelişmesinde Koçtaş'ın önemli bir katkısı bulunuyor" ifadelerini kullandı.


Özpamukçu, Koçtaş'ın gelişiminde gençlerin çok önemli bir rol sahibi olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:"Geleceğimiz, yenilikçilik ve yaratıcılıktan beslenen gençlerdedir. Buna yürekten inanıyor ve bu nedenle Koçtaş Açık Fikir İç Mekan Tasarım Yarışması ile hem sektöre, hem de pırıl pırıl gençlerimize destek...