30 / 04 / 2024

6. Levent ihale sonucu

6. Levent ihale sonucu

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

İZBAN'ın iki yeni durağı için son ihale 6 Mart'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 136 kilometrelik İZBAN hattına iki istasyon daha kazandırıyor. Menemen’e Asarlık ve Koyundere İZBAN istasyonlarının yapılması için son ihale 6 Mart'ta gerçekleştirilecek. 

O ilde 6 arsa satılacak! İhale tarihi belli oldu!

Sivas iline bağlı Şarkışla ilçesinde 6 adet arsa satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüne göre satılacak arsalar için ihale tarihi 24 Kasım oldu.

Ankara’da 6 arsa satışa çıktı! İhale tarihi belli oldu!

Ankara ili, Bala Belediyesi’ne ait toplam 6 arsanın satılacağı öğrenildi. Açık teklif usulüyle satılacak arsaların ihale tarihinin 13 Kasım olduğu duyuruldu.

Levent'te 6.3 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul 15. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi, 914 ada 477 parselde yer alan 235 metrekarelik bahçeli evi 6 milyon 310 bin 464 TL'ye satıyor...

6 bin 100 yataklı üç şehir hastanesinin ihale tarihleri belli oldu!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın genel bütçeden inşa edilecek dediği toplam 6 bin 100 yataklı üç şehir hastanesinin ihale programı açıklandı.

Bursa Büyükşehir'den 153.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Nilüfer İlçesi, Başköy Mahallesi'ndeki 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 20 Kasım'da gerçekleşecek..

Denizli Büyükşehir'den 9.8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pamukkale ve Merkezefendi'nde yer alan 6 gayrimenkul ihale ile satılıyor. İhale 7 Kasım'da yapılacak...

Serdivan Belediyesi'nden 4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Serdivan Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi işe Beşköprü Mahallesi'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 1 Kasım'da gerçekleşecek..

Samsun'da 3 ilçede 23.5 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Samsun Büyükşehir Belediyesi, İlkadım, Atakum ve Canik Mahalleleri'nde yer alan 6 arsayı ihale ile satışa sunuyor. İhale 18 Ekim'de gerçekleşecek..

Adana Yüreğir'de 20 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Yüreğir İlçe Belediyesi, Karşıyaka, Havutlu, Balcalı, Seyhan Mahallelerindeki 6 arsayı ihale ile satıyor...

İlk 6 ayda 98.8 milyar TL'lik ihale yapıldı!

Kamu İhale Kurumu, 2018 ilk yarı istatistiklerini açıkladı. Verilere göre, ilk 6 ayda 55 bin 810 ihale düzenlendi.

Ankara Çubuk'ta 29.4 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Çubuk Belediyesi Yazır Mahallesi sınırlarında yer alan 6 arsayı ihale ile satıyor. İhale 26 Temmuz'da gerçekleşecek...

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

6. Levent ihale sonucu Haberi

6. Levent ihale sonucu

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhale kapsamında satışa sunulan 6. Levent'in birinci oturumu 21 Ocak'ta yapılmıştı. 


Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesinin birinci oturumuna en yüksek teklif 3 firmadan gelmişti. En yüksek teklifin 25 milyon TL olarak geldiği ihaleye en yüksek teklifi veren firmalar şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Emlak Konut 6. Levent ihalesinin ikinci oturumunda ise en yüksek teklif Yeni Yapı İnşaat - Taca İnşaat'tan geldi. Firma, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 442 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 168 milyon 150 bin TL teklif verdi. Ayrıca firma ihalenin birinci...