29 / 04 / 2024

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.

Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine 27 firma katıldı! 

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Türkbükü Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1'inci oturumu 6 Aralık 2022 tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirildi. Emlak Konut GYO Bodrum Türkbükü ihalesine hangi firmalar katıldı? İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım İhalesinin 2'nci oturumu dün saat 14:30'de yapıldı. Bizim Mahalle 2. Etap 1. Kısım için 6 firmadan teklif geldi. İşte 1. Kısım için teklif veren o firmalar...

Levent'te 6.3 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul 15. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi, 914 ada 477 parselde yer alan 235 metrekarelik bahçeli evi 6 milyon 310 bin 464 TL'ye satıyor...

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesine 6 dev firmadan teklif!

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesinin Pazarlık- Açık Artırma kısmını kapsayan 2. oturumu dün saat 14:30'da yapıldı. İhalede 6 firma teklif verdi. 

Emlak Konut GYO Kartal Esentepe 2. Etap ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut GYO'nun projelerinden İstanbul Kartal Esentepe 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu bugün saat 11:00'de yapıldı. İhalede 6 firmadan teklif verildi. 

Kocaeli Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesine ikinci erteleme!

Kocaeli'de hayata geçirilecek olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ihalesine bir erteleme kararı daha alındı. Projenin ihalesi 6 Eylül'e ertelendi.

Emlak Konut GYO Semt Bahçekent 6. Etap 2. Kısım ihalesine 6 teklif!

Emlak Konut GYO İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap 2. Kısım Konut ve Ticaret İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi ihalesi yapıldı. İhaleye en yüksek teklifi 152 milyon 653 bin TL ile Mustafa Ekşi İnşaat verdi.

Aydın-Denizli Otoyolu ihalesine 6 firmadan teklif!

İzmir ve Antalya'yı birleştirecek otoyol projesinin 163 kilometrelik Aydın-Denizli Otoyolu ayağının yapım ihalesine altı firma teklif verdi. Otoyolun yapım süresi tamamlandığında iki şehir arası seyahat süresi 1 saat olacak.

Türkiye'deki 5,6 milyon bina yalıtılmalı!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, kentsel dönüşümün dışarısında yer alan 5,6 milyon binanın da yalıtılması gerektiğini anlattı.

Emlak Konut İkitelli 2. Etap ihalesine 6 firmadan teklif!

Emlak Konut İstanbul Başakşehir İkitelli 2. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumuna 6 firma katıldı...

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'yla 5 yılda 6 milyar TL tasarruf edilebilir!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nda söz edildiği gibi Her yıl 300 bin konutun mevcut mevzuatlara uygun olarak yalıtılması durumunda 5 yıllık sürede toplam 6 milyar TL üzerinde tasarruf etmemiz mümkün" diye konuştu...

İzmir Ege Mahallesi 6'ıncı kez dönüşüm ihalesine çıktı! 

İzmir Büyükşehir, Ege Mahallesi 6 kez kentsel dönüşüm ihalesine çıktı. Fakat teklif veren firma çıkmadı. Mahalleliler bir an önce dönüşümün yapılmasını istiyor.

31.6 milyon TL'ye Pera’da oteli yap, 32 yıl işlet!

İstanbul Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü, İstanbul’un tarihi bölgesi Pera’da bin 448 metrekarelik arsasını 31.6 milyon liraya otel yapımı karşılığı 35 yıl süreliğine kiralama ihalesine çıkardı.

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden Haberi

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin 1. oturumu bugün gerçekleştirildi. 


Emlak Konut'un 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 3 firmadan geldi. 25 milyon TL teklif veren 3 firma şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL,  Sur Yapı-Hatay Akpınar  arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 125 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 25 milyon TL, Eroğlu Yapı İnşaat ise arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 100 milyon TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam...