30 / 04 / 2024

6. Levente en yüksek teklif kimden

6. Levente en yüksek teklif kimden

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

İstanbul'da taşınma oranı yüzde 6.5 geriledi! Avrupa Yakası alarm veriyor! 2018'den bu yana en düşük seviye!

Gayrimenkulün Enerjisi” Raporu’na göre İstanbul Avrupa Yakası’nda taşınma hareketi son 6 yılın en düşük seviyesini görürken, Mega kentte 2022 yılına göre taşınma oranı yüzde 6,5 geriledi. 

Yatırımcılar için pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu: Gayrimenkul de var!

ABD’li yatırımcı Steve Burns’ün New Trader U’da yer alan makalesinde akıllı yatırım ve iş kurma yoluyla servet oluşturmanın tanınmış bir savunucusu olan Robert Kiyosaki'nin pasif gelir akışları ile ilgili tavsiyeleri bulunuyor. İşte pasif gelir elde etmenin en iyi 6 yolu...

Yabancıya konut satışı resmen çakıldı: Son 31 ayın en düşük seviyesi!

Yabancıya konut satışları koronavirüs salgını nedeniyle kapanma önlemlerinin artırıldığı 2021 Mayıs'tan bu yana en düşük seviyeye gerilerken 2023'ün ilk 11 ayındaki toplam satışlarda da son 6 senenin en düşük satışı gerçekleşti. 

Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak!

Migros yüzde 50 indirimli ürünlerinin listesini yayımladı. Bu kapsamda Migros'ta 6'lı kağıt havlu ve 24'lü tuvalet kağıtlarında yüzde 50 indirim! Yetişen hemen alacak.

Prof. Dr. Ahmet Ercan'dan İzmir uyarısı: 6.5 ile 7 şiddeti arasında sallanacak! İşte en riskli 14 ilçe...

Prof. Dr. Ahmet Ercan, İzmir'in deprem riski ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ercan, 6.5-7 büyüklüğündeki depremin en çok etkileyeceği ilçeleri de tek tek açıkladı. İşte ayrıntılar...

Öğrencilerin okul masrafları katlandı! Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu! 

Okulların açılmasına sayılı günler kala okul masrafları gündeme geldi. Geçen sene 3 bin 296 TL olan masraflar, bu yıl 6 bin 755 TL oldu. İşte o kalemler...

Borsa İstanbul'dan günün ilk yarısında yeni rekor: 6.841,60 puanla tüm zamanların en yükseği!

Borsa İstanbul'da rekor serisi devam ediyor. Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.841,60 puanı gördü ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. İşte ayrıntılar...

Borsa İstanbul'da yeni rekor: 6.290,34 puanla tüm zamanların en yükseğine ulaştı!

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günün ilk yarısında 6.290,34 puanla tüm zamanların en yüksek seviyesini gördü. İşte ayrıntılar...

 GTA hayranları sabırsızlanıyor! Serinin 6. versiyonu şimdiye kadarki en pahalı oyunu olacak!

Küresel anlamda en çok tutulan oyunlardan biri olan Grand Theft Auto (GTA)'nun geliri duyanları şaşırttı.  Dexerto portalında yer alan bir söylentiye göre, GTA 6'nın bütçesinin 1 milyar dolar ile 2 milyar dolar arasında olabileceğini belirtiyor.

TÜİK Mart ayı verilerini paylaştı! inek sütü miktarı geçen seneye oranla yüzde 6,2 oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), Mart ayına ait süt ve süt ürünleri imalatı verilerini paylaştı. Türkiye genelinde toplanan inek sütü miktarı, Mart ayında geçen senenin aynı ayına oranla yüzde 6,2 yükselişle 911 bin 760 tona erişti.

Xiaomi Pad 6 Tablet en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 29 Nisan 2023 fiyat listesi

Yüksek çözünürlüklü ve yüksek tazeleme hızına sahip ekranıyla ön plana çıkar. cihazın Qualcomm Snapdragon 870 işlemcisi, yüksek performans ve hızlı işlem gücü sağlar.  Xiaomi Pad 6 Tablet  en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Altında son 6 yılın en iyi performansı! Uzmanlar: Ons altın 3 bin dolara kadar yükselecek!

Altın 2023 yılının ilk çeyreğinde son 6 yılın en iyi performansını gösterdi. Ons altın ilk üç ayda yüzde 8 değer kazandı. Uzmanlar, 20 Mart’ta tarihi zirvesini yapan ons altının seyrine ilişkin önümüzdeki aylarda getiri potansiyelinin yüksek olduğunu belirtiyor.

ABD'de mortgage faizleri 6 haftanın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de 30 yıl vadeli mortgage (konut kredisi) için ortalama faiz oranı, geçen hafta yüzde 6,45 ile son 6 haftanın en düşük seviyesine geriledi.

6. Levente en yüksek teklif kimden Haberi

6. Levente en yüksek teklif kimden

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhale kapsamında satışa sunulan 6. Levent'in birinci oturumu 21 Ocak'ta yapılmıştı. 


Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesinin birinci oturumuna en yüksek teklif 3 firmadan gelmişti. En yüksek teklifin 25 milyon TL olarak geldiği ihaleye en yüksek teklifi veren firmalar şu şekilde; Siyahkalem İnşaat-Gülsa İnşaat, Sur Yapı-Hatay Akpınar ve Eroğlu Yapı İnşaat.


Emlak Konut 6. Levent ihalesinin ikinci oturumunda ise en yüksek teklif Yeni Yapı İnşaat - Taca İnşaat'tan geldi. Firma, arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 442 milyon 500 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 168 milyon 150 bin TL teklif verdi. Ayrıca firma ihalenin birinci...