03 / 05 / 2024

6.Levent

6.Levent

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Levent'te 6.3 milyon TL'ye satılık villa!

T.C. İstanbul 15. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Levent Mahallesi, 914 ada 477 parselde yer alan 235 metrekarelik bahçeli evi 6 milyon 310 bin 464 TL'ye satıyor...

Türkiye'deki 5,6 milyon bina yalıtılmalı!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, kentsel dönüşümün dışarısında yer alan 5,6 milyon binanın da yalıtılması gerektiğini anlattı.

Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'yla 5 yılda 6 milyar TL tasarruf edilebilir!

İZODER Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel Dönüşüm Eylem Planı'nda söz edildiği gibi Her yıl 300 bin konutun mevcut mevzuatlara uygun olarak yalıtılması durumunda 5 yıllık sürede toplam 6 milyar TL üzerinde tasarruf etmemiz mümkün" diye konuştu...

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan villa vasfındaki gayrimenkul 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 2 Eylül 2018 olarak belirlendi. 

Beşiktaş'ta 6.8 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Beşiktaş İlçesi, Levent Mahallesi'nde yer alan 3 katlı villa 6 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. Satışa konu olan gayrimenkulün ilk ihale tarihi 19 Mart 2018 olarak belirlendi. 

Levent No 5 fiyat!

Saral ve Altınbaş Holding tarafından kurulan Alsar Gayrimenkul imzası taşıyan Levent No 5 projesi 6 ofis ve 12 dükkandan meydana geliyor. Proje 5 bin metrekare alana sahip. İşte Levent No 5 fiyat...

İzmir Buca'ya 6 yeni park inşa edilecek!

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın yıl içinde yaptığı semt gezilerinde tespit edilen veya mahallelinin ihtiyaç bildirdiği alanlara 2016 yılı yenileme programı kapsamında Buca’ya 6 yeni park yapım kararı alındı.

Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunları meclis gündeminde!

Ankara Milletvekili Levent Gök, Ankara Polatlı'daki 6 köyün sorunlarını meclise taşıdı. Sorularını Başbakan Yıldırım'a ileten Gök, her köy için ayrı soru önergesi hazırladı..

6. Levent için Yeni Yapı-Taca İnşaat Ortaklığı'na yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut GYO'nun Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Yeni Yapı - Taca İnşaat'a yer teslimi yapıldı. Toplam 35 bin 856 metrekarelik arsaya 33 bin 453 metrekare inşaat yapılacak.

6. Levent'in sahibi belli oldu!

Emlak Konut GYO İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesinin ikinci oturumu yapıldı. 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 168 milyon 150 bin TL olarak Yeni Yapı İnşaat ile Taca İnşaat'tan geldi.

Emlak Konut GYO Alibeyköy arsası (6.Levent) ihalesini kim kazandı?

Emlak Konut GYO'nun bugün yapılan İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi İhalesinin 2.oturumunda en yüksek teklif Yeni Yapı-Taca İnşaat ortaklığından geldi.

Emlak Konut GYO 6. Levent ihalesi 2 Şubat'ta!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2. oturumu 2 Şubat'ta yapılacak. 6. Levent ihalesinin ilk oturumunda en yüksek teklif 25 milyon TL olarak verilmişti.

6. Levent ihalesine en yüksek teklif kimden?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ihalesi yapıldı. Toplam 16 teklifin sunulduğu 6. Levent ihalesine en yüksek teklif 25 milyon TL olarak geldi.

6.Levent Haberi

6.Levent
Şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, İhaleye Esas Taşınmazların Tespit Edilen Asgari Bedelinin 46.400.000,00 TL olduğu vurgulandı.


Açıklamada teklifle ilgili şu ayrıntılara yer verildi;


"Şirketimiz tarafından 02.02.2016 tarihinde yapılan "İstanbul Eyüp Alibeyköy Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi'' (6.Levent projesi) İhalesinin 2. Oturumunda; 


Gelen en yüksek teklif;


Arsa Satışı Karşılığı Satış Toplam Geliri (ASKSTG): 442.500.000,00 TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Toplam Geliri (ASKŞPTG): 168.150.000,00TL

Arsa Satışı Karşılığı Şirket Payı Gelir Oranı: %38,00 ile

"YENİ YAPI İNŞAAT SAN. VE TİC A.Ş. ~ TACA İNŞ. VE TİC. A.Ş.  İŞ ORTAKLIĞI" tarafından verilmiştir."

İhalede en yüksek teklifi veren Yeni Yapı İnşaat San.ve Tic. A.Ş.'nin yönetim kuurulu başkanı Mehmet Naci Topsakal, aynı zamanda Haliç Kongre Merkezi'nin de sahibi olarak tanınıyor.

Diğer ortak Taca İnşaat'ın temelleri ise, şirketin şu anki sahibi ve yönetim...