13 / 05 / 2024

7 Eko Group adres

7 Eko Group adres

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Günkay Life'ta hemen teslim 5+1'ler 7 milyon 500 bin TL'ye!

Günkay Group imzası ile hayata geçirilen Günkay Life projesinde satış süreci devam ediyor. 5 oda 1 salon dairelerin yer aldığı Günkay Life projesinde fiyatlar 7 milyon 500 bin TL'den başlıyor.

Dev kuruluşa dudak uçuklatan ceza! Telif hakkı ihlali nedeniyle 7,2 milyon dolara mahkum edildi

Bir Çin mahkemesi, hit mobil oyun "Three Kingdoms Tactics"i geliştiren bir Alibaba Group birimine , telif hakkı ihlali nedeniyle NetEase Inc'e 7,2 milyon $ tazminat ödemesini emretti. 

Okan Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Okan Group İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed A.I. Al-Omarı tarafından kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Group İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cengiz Üstün, Cenk Çetin ve Mehmet Şahin ortaklığında kuruldu.

Canovate Group, 7.İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı!

7.İnşaat ve Konut Konferansı geçtiğimiz günlerde Sheraton Grand Ataşehir'de gerçekleştirildi. Canovate Group da bu konferansa katıldı

Resim Modern projesinde kapalı satış süresi 7 Şubat'a kadar uzatıldı!

Resim Modern projesinde 31 Aralık'ta sona ermesi planlanan kapalı satış süreci, yoğun talep nedeniyle 7 Şubat 2018 tarihine kadar uzatıldı. Proje Kağıthane'de Ortadoğu Group tarafından hayata geçirildi...

Carlson Rezidor Hotel Group, İstanbul'da 4 otel açacak!

Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye'de 7 otel açacak. Otellerin dördü İstanbul, biri İzmir diğer ikisi ise Diyarbakır ve Samsun'da yer alıyor.

Carlson Rezidor Hotel Group Türkiye'de 7 otel açmaya hazırlanıyor!

Dünyanın en hızlı büyüyen otelcilik şirketlerinden Carlson Rezidor Hotel Group, bu yıl Türkiye’de 7 otel açmaya hazırlanıyor.

YDA Group'un 2020 ciro hedefi 7.5 milyar TL!

Şehir hastanesi yatırımların son sürat devam eden YDA Group, bu modelle yurtdışmda da işlere imza atmayı planlıyor

Megapol Group'tan İzmir'e 800 milyon TL'lik yatırım!

Megapol Group Yönetim Kurulu Başkanı Selim Gökdemir, inşaat sektöründeki büyüme hızıyla 7 yıl içerisinde İstanbul ve Ankara’yı geçeceğini öngördüğü İzmir’e bu yıl 3 yeni projeyle 800 milyon liralık yatırım yapacaklarını söyledi.

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trust Investment Group Emlak ve Dış Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile 7 Nisan'da Beylikdüzü, Adnan Kahveci Mahallesi, Yavuz Sultan Selim Bulvarı'nda kuruldu.

YDA Group 5 yılda 7.2 milyar dolarlık inşaat yapacak!

YDA Group’un Başkanı Hüseyin Aslan, “2 milyar dolarlık 4 şehir hastanesi ve 2.1 milyar dolarlık da diğer altyapı taahhüt işleri, ayrıca 3 milyar doları aşan kendi gayrimenkul geliştirme projelerimizle 5 yılda 7 milyar doları aşan iş bitireceğiz” dedi.

7 Eko Group adres Haberi

7 Eko Group adres

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de  500 bin TL sermaye bedeli ile Can    Bozkurt tarafından kuruldu.

7 Eko Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
1 - Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. Her türlü arazi, arsa, daire, ev, dükkan, işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize...