12 / 05 / 2024

7. Kastamonu Ahşap Fuarı

7. Kastamonu Ahşap Fuarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

A101’de dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düştü!

A101’in büyük ses getirecek indirim kampanyası yarın başlayacak. Bu kapsamda, dik süpürge 499 TL’ye, karma ahşap ürünler 19,90 TL’ye, sıvı çamaşır deterjanı 72,50 TL’ye düşecek. İşte 7 Eylül Perşembe A101 fiyat listesi...

BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düştü!

7 Temmuz’dan itibaren BİM’de hangi ürünlere indirim geleceği açıklandı. Buna göre, BİM’de Sunny çelik kettle 219 TL’ye, ahşap 2 bölmeli kutu 99 TL’ye, çay seti 75 TL’ye düşecek. İşte 7 Temmuz 2023 BİM fiyat listesi...

Adalar'da 18.7 milyon TL'ye icradan satılık havuzlu ahşap ev!

T.C. Adalar İcra Dairesi, Adalar ili, Büyükada Maden Mahallesi, Yılmaz Türk Caddesi, 182 ada 29 parselde yer alan havuzlu ahşap evi 18 milyon 765 bin TL'ye satıyor...

Üsküdar'da 13.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 ahşap ev!

İstanbul Anadolu 7. İcra Dairesi, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Burhaniye Mahallesi'nde bulunan Hüseyin Yüksele ait 2 ahşap evi satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkullerin satış bedeli 13 milyon 500 bin TL olarak belirlendi. 

Kastamonu'da 3 katlı tarihi ahşap bina çöktü!

Kastamonu Şeyh Şaban-ı Veli Caddesi'ndeki boş olduğu belirlenen ve yıkım kararı verilen Kastamonu Belediyesine ait tescilli tarihi ahşap bina çöktü.

300 OSB için 300 teknik kolej kurulacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışına katıldı. Özlü yaptığı konuşmada, " Türkiye'de yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz.' dedi.

Kastamonu'daki 730 yıllık tarihi ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Kastamonu'daki 730 yıllık ahşap cami restore edildi!

Kastamonu Hanönü ilçesinin Yukarı Küreçayı köyünde bulunan 730 yıllık tarihi tamamen ahşap cami restore edilerek yeniden hizmete açıldı.

Karataş'tan Üçkuyular'a 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 5 adet ahşap iskele yapacak. İzmirdeniz Projesi kapsamında, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde yapılacak 5 adet ahşap iskele için 13 Kasım 2014'de ihale gerçekleştirilecek.

Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera!

Ahşabın doğallığından ve sıcaklığından vazgeçemeyenler, VitrA'nın ahşap görünümlü porselen karo serileri Samba ve Pera'yı tercih ediyor. Ahşap Sevenlere, VitrA'dan Samba ve Pera modelleri seçenek sunuyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 5 ahşap iskele için ihaleye çıkıyor!

Kentin tarihi belleğinde yer etmiş ahşap iskeleleri Mustafa Kemal Sahil Bulvarı’nda yeniden canlandırmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş’tan Üçkuyular’a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 adet ahşap iskele yapacak.

İzmir'de kıyı şeridine 5 ahşap iskele yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karataş'tan Üçkuyular'a kadar uzanan kıyı şeridinde 5 ahşap iskele yapacak. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'na 5 ahşap iskele yapımı işi için ihaleye çıktı.

7. Kastamonu Ahşap Fuarı Haberi

7. Kastamonu Ahşap Fuarı

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, 7. Kastamonu Ahşap Fuarı'nın açılışının ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Kastamonu'ya her anlamda destek vereceklerini belirterek, sanayide ihtisaslaşmanın önemli olduğunu ifade etti.


Özlü, "Belli bölgelerin belli konularda ihtisaslaşması son dönemde önemli. Özellikle ihtisaslaşma konusunu biz çok önemsiyoruz. Oyuncak olsun, mermer olsun sanayi bölgelerimizin belli alanlarda uzlaşması için çalışıyoruz." diye konuştu.


Ara elemen bulma noktasında sıkıntılar yaşandığını vurgulayan Özlü, konuşmasına şöyle devam etti:


Ara eleman konusu büyük problem. Tüm sanayicilerimiz buna vurgu yapıyor. Bunun için Üretim Reform Paketi Meclis gündeminde. Orada önemli maddeler var. Hem bilimsel konularda, hem ara eleman konularında doğrudan yetkili olan YÖK ve Milli Eğitim Bakanlığına destek veriyoruz. Ülke genelinde yaklaşık 300 OSB var. Bunlar için 300 teknik kolej kurmayı hedefliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı...