02 / 05 / 2024

7 milyona atıksu arıtma tesisi

7 milyona atıksu arıtma tesisi

Çanakkale'nin Çan ilçesinde belediyenin Kasım 2013 tarihinde temelini attığı İller Bankası işbirliği ile 7 milyona yapılan Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi 'nin yüzde 85'i tamamlandı.

Tekirdağ Ergene OSB Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi ihale edilecek!

Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 1 Organize Sanayi Bölgesi Evsel ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapım işini ihale edecek. İşin bedeli 7 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin kapasitesi artırılıyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Erdemli ilçesindeki Kızkalesi Atıksu Arıtma Tesisi’nin mevcut kapasitesini bin metreküp/günden 7 bin 920 metreküp/güne çıkaracak.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Bursa HOSAB Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi (HOSAB) 2011 yılında işletmeye aldığı atık su arıtma tesisi kapasitesini 7 kat arttırıyor. 7 bin metreküp/gün kapasiteli HOSAB İlave Atıksu Arıtma Tesisi Temeli atıldı.

Mersin Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Bozyazı'da 2013 yılında ihalesi tamamlanan Bozyazı Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı. Tesisisn açılışı Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz ve MHP'li milletvekilleri adaylarının katılımı ile gerçekleşti.

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi’nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi

Tekirdağ Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

İznik Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yaklaşık 38 milyon liralık Membran Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattı imalatları tamamlanarak hizmete açıldı.

Alaca Atıksu arıtma tesisi proje işi ihalesi 2 Kasım'da!

Alaca Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi, iller Bankası AŞ. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca 2 Kasım 2015 tarihinde ihale ediliyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi yapıldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü Manisa merkez ve Gördes Atıksu Arıtma Tesislerinin de ihalesini yaparak yer teslimlerini gerçekleştirmişti. Son olarak Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisinin de yer teslimi yapıldı.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nde yer teslimi yapıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Turgutlu’ya kazandıracağı Atıksu Arıtma Tesisi’nin (AAT) yer teslimi yüklenici firmaya yapıldı.

7 milyona atıksu arıtma tesisi Haberi

7 milyona atıksu arıtma tesisi

7 milyona yapılan Çan Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 85'i tamamlanarak Kasım 2013 tarihinde temelini attığı İller Bankası işbirliği ile Çanakkale Çan ilçesindeki inşaat bitti.


Habertürk...