23 / 05 / 2024

7000 kağıthane açık adres

7000 kağıthane açık adres

Teslimlerin hemen yapıldığı Kağıthane 7000 projesi Genyap İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje 8 blok şeklinde tasarlandı...

İBB'den büyük fırsat! Pendik ve Kağıthane'de imarlı arsa satıyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Pendik ve Kağıthane'de yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Mart 2024 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kağıthane'de, 8 katlı bir apartmandaki vurdumduymazlık yürekleri ağıza getirdi!

İstanbul Kağıthane'de, önlem almadan 8 katlı bir apartmanın 5. katındaki dairenin balkonunda tadilat yapmaya çalışan kişi tehlikeye davetiye çıkardı. Görüntüyü görenleri yüreği ağzına geldi...

İBB, Kartal ve Kağıthane'de arsa satıyor! Megakentte büyük fırsat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), İstanbul ili, Kartal ve Kağıthane ilçelerinde yer alan 2 adet arsayı satıyor. İşte İstanbul'da satışa sunulan o arsaların fiyatları...

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi açıldı!

Çalıklar İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane Şubesi 2 milyon 700 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Çalık tarafından açıldı. 

Kağıthane'de iki yeni millet kıraathanesi açılacak! 

Kağıthane Belediyesi, Emniyetevleri Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi'nden sonra iki yeni millet kıraathanesini hizmete açmaya hazırlanıyor. 

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Genyap Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi 2020!

Genyap imzasıyla Kağıthane'de inşa edilen Kağıthane 7000 Projesi'nde, 2+1, 3+1, 4+1 bahçe dubleks ve 5+1 çatı daireler bulunuyor. Peki dairelerin fiyatları ne kadar? İşte Kağıthane 7000 güncel fiyat listesi...

Kağıthane Millet Kıraathanesi 27 Ocak'ta açılıyor!

İstanbul'un konum olarak merkezinde bulunan Kağıthane'de, her yaştan vatandaşa özel Millet Kıraathanesi ve Çocuk Kütüphanesi 27 Ocak tarihinde hizmete açılıyor.

Kağıthane'de yıkım gerginliği!

Çağlayan Mahallesi'nde bulunan Sadabad Öğrenci Yurdu'nun yıkımı için Kağıthane Belediye ekipleri çalışmalara başladı. Yurt önünde bir araya gelen vatandaşlar, yıkımı engellemeye çalıştı.

Kağıthane Talatpaşa imar uygulaması askıya çıktı!

İstanbul İli Kağıthane İlçesi Talatpaşa Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

Kağıthane'deki riskli 123 binadan 76'sı yıkıldı!

Kağıthane'de nisan ayında bir binanın çökmesi sonucunda açıklanan riskli 123 binadan 76'sı yıkılarak diğer yapılar için yıkım çalışmaları sürüyor.

Kağıthane'ye İstanbul Havalimanı Metrosu dopingi!

AK Parti 2. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı'nda konuşan Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, Mahmutbey- Nurtepe-Kağıthane-Çağlayan -Mecidiyeköy ve Gayrettepe- Kağıthane -İstanbul Havalimanı metro hatlarıyla Kağıthane’nin, merkezi konumunu güçlendireceğini söyledi.

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi!

Genyap Kağıthane 7000 satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yatırımcılara yeni yaşam fırsatı sunulan proje Genyap İnşaat tarafından Kağıthane'nin Osmanpaşa bölgesinde yükseliyor. 

7000 kağıthane açık adres Haberi

7000 kağıthane açık adres

Genyap İnşaat imzası taşıyan 7000 projesi İstanbul Avrupa Yakası Kağıthane'de hayata geçiriliyor. Projede 2+1, 3+1, 4+1 ve dubleks daire tipleri mevcut. 

Toplam 122 adet daireden oluşan Kağıthane 7000 projesinde ev fiyatları 2+1 dairelerde 665 bin TL'den, 3+1 dairelerde 910 bin TL'den, 4+1 dairelerde 1 milyon 470 bin TL'den başlıyor.


8 blok şeklinde dizayn edilen Kağıthane 7 binprojesi Levent, Şişli, Mecidiyeköy, Maslak ve İstanbul Boğazı’ na 10 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Genyap Kağıthane 7000 projesinde çocuk oyun parkı, güvenlik, ayrı kapalı havuzlar, saunalar, kafeterya, otopark ve fitness salonları gibi sosyal donatı alanları da yer alıyor. 

7 bin metrekare arsa alanında yükselen 7000 Kağıthane projesinde 3 bin 300 metrekare iç bahçe alanı, 1.400 metrekare sosyal donatı alanı mevcut. 


Kağıthane 7000 Evleri ödeme...