03 / 07 / 2024

7grup Plus Emlak iletişim

7grup Plus Emlak iletişim

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Plus İnşaat Emlak Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İlyas Çelebi tarafından kuruldu.

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Plus Emlak İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da Abdulkadir Civanoğlu tarafından kuruldu.

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Plus Emlak Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Osman tarafından kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO İkitelli 2. Etap projesi başlıyor!

İntek Konut İnş. A.Ş. & Som Plus Yapı İnş. San. Tic. Ltd. Şti. & Nurgroup Ziraat İnş. Tic. Ve San. Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Emlak Konut GYO'nun İkitelli'deki arsasında yeni projeye başlıyor. Proje için yer teslimi yapıldı...

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Real Plus Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Burgucuoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO İkitelli 2. Etap arsası için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO'nun İkitelli'de satışa çıkardığı 2. etap arsasının kazananı İntek Konut & Som Plus Yapı & Nurgroup Ziraat İş Ortaklığı oldu. Emlak Konut ve İntek Konut & Som Plus Yapı & Nurgroup Ziraat İş Ortaklığı arasında imzalar atıldı.

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İplus Gayrimenkul Proje Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Başekşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İnanç Sırmabıyıkoğlu tarafından kuruldu.

Emlak Konut İkitelli 2. Etap arsasının sahibi belli oldu!

Emlak Konut GYO'nun İkitelli'de satışa çıkardığı toplam arsa alanı 63 bin 474 metrekare ve toplam emsale esas inşaat alanı 95 bin 211 metrekare olan arsasının kazananı İntek Konut & Som Plus Yapı & Nurgroup Ziraat İş Ortaklığı oldu. Ortaklık ihalede 625 milyon 300 bin TL teklif verdi...

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Es Plus Yönetim Ve Organizasyon Danışmanlık Eğitim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa’da 12 bin TL sermaye bedeli ile Akın Grup İnşaat Emlak Taahhüt tarafından kuruldu.

Internationul Realty Plus, Arap ortakla körfeze açıldı!

Markalı emlak danışmanlığı firması olan Internationul Realty Plus, Arap sermayesini, Körfez ülkelerindeki temsilcilikleri üzerinden, Türkiye’de gayrimenkul yatırımına çekmeyi planlıyor.

24 Plus Emlak Limited Şirketi kuruldu!

24 Plus Emlak Limited Şirketi Ayhan Saydan ve Murat Yılmaz ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Riva Plus Emlak Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Riva Plus Emlak Otomotiv Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erhan Oğuz imzasıyla kuruldu.

7grup Plus Emlak iletişim Haberi

7grup Plus Emlak iletişim

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 200 bin TL sermaye bedeli ile Behna Aghamohammadı ve Mona Kazemalması ortaklığında kuruldu.

7grup Plus Emlak Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi konusu:
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İNŞAAT MALZEMELERİ -İnşaat malzemeleri (demir,...