05 / 05 / 2024

8 ağustos THY uçuşları iptal mi

8 ağustos THY uçuşları iptal mi

Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 'Uçuşlardaki son durum için arayın' denildi.

Sinpaş Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL isteniyor! 

Marmaris'teki Kızılbük devre mülk projesinde 50 metrekarelik mülkler için Ağustos'ta 1.8 milyon TL istendiği ortaya çıktı. İşte ayrıntılar...

Dış ticaret haddi Ağustos'ta 12,6 puan yükseldi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, ihracat birim değer endeksi, Ağustos ayında geçen senenin aynı ayına göre yüzde 1,8, ithalat birim değer endeksi yüzde 16,1 azalış gösterdi.

Ağustos ayında yüksek çıkan enflasyonu hangi harcamalar tetikledi?

TÜFE’de yüzde 9,09’la en yüksek ağustos ayı enflasyonu gerçekleşti. Aylık enflasyonun 2,78 puanlık bölümü ağustosta yüzde 16,61 artan ulaştırma, 2,27’lik bölümü de yüzde 8,48 artan gıda fiyatlarından oluştu.

Emeklilere Ağustos 2023 müjdesi! Tahsis no son hanesi 0-2-4-6-8-1-3-5-7-9 olanlar baksın!

Müjdeli haber emeklileri coşturdu! 25-26-27 Ağustos tarihleri önem arz ediyor! Tahsis numarasının son hanesi 0-2-4-6-8-1-3-5-7-9 olanlar için...

Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Suzuki, çevre dostu ve enerji verimli Vitara Hibrit modelinin yeni fiyatlarını sonunda açıkladı. Peki, Suzuki Vitara Hibrit fiyatları ne kadar? 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

Altın gelecek sene bu kadar olacak! Gram altında 2024 fırtınası geliyor! 8 Ağustos 2023 altın fiyatları!

Altın uzmanı İslam Memiş, 2024'te hareketli bir dönem öngörüyor. Bugünkü tarihte, 8 Ağustos 2023'te, altın fiyatlarına ilişkin durumu değerlendirebiliriz.

Hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi

Hurda fiyatlarının güncel fiyat listesi merak ediliyor. Geçtiğimiz ayı oldukçta hareketli geçiren hurda fiyatları ne kadar oldu? Bakır ve demir hurda fiyatları bugün kaç lira? 8 Ağustos 2023 hurda fiyat listesi.

Petrol fiyatları yükselişe geçti! Brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı

Haftanın ikinci işlem gününde Asya ticaretinde petrol fiyatları yükselişe geçti. Arzın daha da daralacağına dair beklentiler, talepte zayıflık olascağına yönelik kaygıları yatıştırdı. Peki brent petrol bugün ne kadar? 8 Ağustos 2023 brent petrol fiyatı.

Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru

Euro/TL kuru dün kapanışta 29,632 TL'den işlem görürken, bugün güne artışla başladı. Euro/TL ne kadar? Bugün euro/TL kuru kaç lira? 8 Ağustos 2023 euro/TL kuru.

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dolar/TL kuru dün yüzde 0,1 artışla 26,9930'dan günü tamamlamasının ardından bugün bankalararası piyasanın açılışında rekora bir adım daha yaklaştı. Dolarda tansiyon yükselirken yatırımcılar bugün doların ne kadar olduğunu araştırıyor. 8 Ağustos dolar/TL kuru ne kadar?

Altında ibreler yeşile döndü! Yatırımcılar derin bir oh çekti! 8 Ağustos Salı canlı altın fiyatları

Altın fiyatlarında ibreler yeşile döndü. Haftanın ikinci işlem gününde yukarı yönlü hareket eden altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar yükseliş karşsında derin bir ''oh'' çekti. Peki Gram altın, çeyrek altın 8 Ağustos Salı günü ne kadar oldu?

Akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı! Benzin ve motorine zam geldi mi? BP, Opet, PO, Shell 8 Ağustos 2023 fiyat listesi

Milyonlarca sürücünün yakından takip ettiği akaryakıt fiyatları tek tek açıklandı. Peki benzin ve motorine zam geldi mi? İşte BP, Opet, PO, Shell 8 Ağustos 2023 fiyat listesi...

BİM’den üst üste ağustos indirimleri geldi! Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye düştü!

BİM, ağustos ayında da indirimli satışlarına devam ediyor. Bu kapsamda, 4 Ağustos Cuma günü Bingo toz deterjan 165 TL’ye, Omo makine temizleyici 38,50 TL’ye, çamaşır suyu 11,25 TL’ye düşecek. İşte 8 Ağustos Salı BİM fiyat listesi...

8 ağustos THY uçuşları iptal mi Haberi

8 ağustos THY uçuşları iptal mi

THY, İstanbul uçuşlarıyla ilgili açıklama yaptı.


Türk Hava Yolları (THY), kötü hava muhalefeti nedeniyle durdurulan seferlerle ilgili resmi internet sitesinden yazılı bir açıklama yaptı.


THY'nin yaptığı açıklamada, "İstanbul'da yaşanan olumsuz hava koşulları nedeni ile kapanan İstanbul Atatürk Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı kısmen tekrar iniş ve kalkış trafiğine açılmıştır. Yolcularımızın seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu www.thy.com adresinden veya 444 0 849 numaralı çağrı merkezimizden öğrenmelerini rica ederiz" denildi.


Ancak seferlerdeki son durumu öğrenmek için arayan vatandaşlar, çağrı merkezine ulaşamamaktan şikayetçi... Bu arada THY'nin gün içindeki bir çok seferi iptal...