04 / 05 / 2024

800 kişilik cami açılış

800 kişilik cami açılış

Konya'nın Meram İlçe Belediyesi tarafından Hacı Isa Efendi Mahallesi'nde yeni belediye hizmet binası yanında yapımı tamamlanan cami 12 Haziran'da kılınan Cuma namazıyla ibadete açıldı.

Almanya'da 2 bin kişilik cami ve külliye projesi tanıtıldı!

Almanya'nın Stuttgart kenti yakınlarında bulunan Feuerbach beldesinde yapılması planlanan cami ve külliye projesi tanıtıldı. 2 bin kişinin ibadet etmesinin planlandığı caminin 27 milyon euro’ya mal olması planlanıyor.

Kocaeli'de bin 800 kişilik yeni spor salonu inşa ediliyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca İlçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde yapımı hızla devam eden 1800 kişilik spor salonunda incelemelerde bulundu.

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

İzmir Büyükşehir'den 800 kişilik yurt!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, üniversite öğrencilerinin barınması için Bornova Evka 3'te 800 kişilik yurt inşa edecek.

Cezayir'de 5 bin kişilik cami yapılıyor!

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi, Tosyalı Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı'ya fahri doktora unvanı verdi. Tosyalı konuşmasında Cezayir'de 5 bin kişilik cami yaptırdıklarını ve Ramazan ayında tamamlanacağını belirtti.

Trabzon Moloz'a 6 bin kişilik cami yapılacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Moloz mevkiinde şehir camisi yapılacağını açıkladı. 6 bin kişilik kapasitesi olacak cami, şehrin önemli bir ihtiyacını giderecek

Gaziantep Şehreküstü'ye 800 kişilik spor salonu yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ünlü futbolcu Talat Özkarslı’nın adını yaşatmak için kolları sıvadı. Büyükşehir Belediyesi, Şehreküstü Mahallesi'nde yaptırdığı 800 kişilik spor salonuna Talat Özkarslı'nın adını verdi.

Kayseri'ye 800 kişilik kütüphane!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Kayseri'ye kazandırılan 800 kişilik kütüphane hizmete açılıyor. 3 Kasım Perşembe günü saat 13.00'te yeni kütüphane için açılış töreni yapılacak.

Kayseri'ye 800 kişilik modern kütüphane!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Kayseri'ye 800 kişilik modern bir kütüphane kazandırdı. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, bu ay içerisinde hizmete girecek olan kütüphaneyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Ordu Boztepe'ye 800 kişilik seyir terası!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, adına türküler yakılan, her yıl yerli ve yabancı binlerce turistin ziyaret ettiği, 520 rakımlı Boztepe'ye 800 kişilik dev seyir terası kuruyor.

Kayseri'de 800 kişilik kütüphane yapılacak!

BÜYÜKŞEHİR Belediyesi önemli bir hizmeti daha hayata geçirecek. Yapımı süren 800 kişilik kütüphanenin yeni eğitim öğretim dönemine yetiştirilmesine çalışılıyor.

Zonguldak Müftüsü'nden 6 bin kişilik talebi!

ZONGULDAK Müftüsü Mürsel Öztürk, Vali Ali Kaban'ı ziyaretinde kentte sembol bir cami bulunmadığını söyleyerek 5-6 bin kişilik bir cami yapılmasını istedi.

İlkadım'da 400 kişilik cami çalışmaları devam ediyor!

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun bin 400 kişilik cami ve külliye çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.

800 kişilik cami açılış Haberi

800 kişilik cami açılış

Yeni belediye hizmet binasının inşa edildiği Hacı İsa Efendi Mahallesi'nde farklı bir mimari tarzda yapımı tamamlanan camimin Ramazan ayından önce ibadete açıldığını hatırlatan Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, "Kentsel dönüşüm çalışmaları, yeni hizmet binası, sosyal tesis ve diğer hizmetlerle birlikte Meram'ın ana merkezi konumuna gelen bu bölgede halkımızın ibadetlerini nezih bir ortamda yapabilecekleri ve yaklaşık 1800 kişi kapasiteli bir camiyi de ilçemize kazandırmış olduk" dedi. 


2011 yılında yapılan ihale ile belediye hizmet binası ve bin 800 kişi kapasiteli cami inşaatının ihale edildiğini hatırlatan Başkan Toru, "Yeni belediye hizmet binamızın yanındaki bu caminin inşaatı tamamlanarak 12 Haziran'da kılınan Cuma namazı ile ibadete açıldı. Camimiz, Belediye hizmet binamızın da faaliyete geçmesi ile birlikte vatandaşlarımızın rahat, huzur ve güven içerisinde ibadet yapmalarmı sağlayacak...