10 / 05 / 2024

86 villalık proje Riva Hills

86 villalık proje Riva Hills

2011 yılında kurulan Eyfel Yapı, ilk projesini Riva'da hayata geçirdi. 30 milyon dolarlık yatırımla Kidstown Riva'yı 'aile ve çocuk kasabası' olarak kuran şirket, şimdi yine Riva'da 86 villalık proje için düğmeye bastı.

Riva Country satışta! Kalyon'dan Riva'ya 1.300 villalık yeni proje!

Kalyon Gayrimenkul'ün Riva'da hayata geçirdiği yeni projesi Riva Country satışa çıktı. 1.300 villanın yer aldığı proje 230 dönüm arsa alanı üzerinde yükseliyor. 

As Yapı'dan Riva ve Uskumruköy'e 135 villalık yeni projeler geliyor!

As Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Sert, As Yapı'nın yeni projelerini tek tek açıkladı. Şirket Riva ve Uskumruköy'e 115 ve 20 adet villalık projeleri için düğmeye bastı. İşte ayrıntılar...

Manisa Büyükşehir'den şehir hastanesine komşu 1.456 yeni konut geliyor! 2.4 milyarlık proje için düğmeye basıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi 1.456 yeni konut için düğmeye bastı. Şehzadeler ilçesinde hayata geçirilecek proje 2 milyar 411 milyon 149 bin 150 TL'ye mal olacak.

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hekotek Enerji Danışmanlık Proje Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Murat Şekerci tarafından kuruldu.

Zekeriyaköy Kuzeybükü Konutları'nın lansmanı 19 Aralık'ta! 42 villalık yeni proje!

Consera, tarafından tasarlanan Zekeriyaköy Kuzeybükü projesi, deprem açısından en güvenli bölgelerden biri olan Zekeriyaköy'de yükseliyor. 

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekin Gayrimenkul Mimarlık Proje Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Dalga, Ertan Çağlın ve M. Mustafa Baytok ortaklığında kuruldu.

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi kuruldu!

Coenar Danışmanlık Mühendislik Mimarlık Proje Yönetimi Limited Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Alp tarafından kuruldu.

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tga Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tarık Akgün tarafından kuruldu.

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Profundo Mimarlık Danışmanlık Proje Mühendislik Ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Ltd.Şti. Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Merve Köseoğlu tarafından kuruldu.

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek!

Bu ilde yaşayanlara Temmuz 2023 müjdesi geldi! TOKİ 86 konutluk yeni proje inşa edecek... Hemen bu detaylara bakın...

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika! 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ Adana 2023 projesinde son dakika... 580 konut ve 42 dükkanlık proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ Adana 2023 projesi detayları...

Artı İstanbul Konakları ön talep topluyor! Beykoz'da 16 villalık yeni proje!

Artı İstanbul Konakları İstanbul Beykoz'da hayata geçiliyor. 16 özel aile için tasarlanan proje ön talep topluyor.

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

D2 Mühendislik Mimarlık Proje Danışmanlığı Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Koşunalp tarafından kuruldu.

86 villalık proje Riva Hills Haberi

86 villalık proje Riva Hills



Gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektöründe birçok projeye imza atan Halil Suner'in 2011 yılında kurduğu Eyfel Yapı, ilk projesini Beykoz Riva'da hayata geçirdi. 30 milyon dolar yatırımla inşa ettiği Kidstown Riva'da aile ve çocuk kasabası kuran şirket 136 konutun yüze 95'ini sattı. Müstakil yaşam projelerine odaklanan şirket yola Riva'da devam kararı aldı. Şirket, satın aldığı 52 bin metrekarelik arsa üzerinde 86 villa yapacak. Riva'nın 3. köprü ile öne çıkacağım belirten Eyfel Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halil Suner, "Bölgede köklü firmaların büyük arsa yatırımları var. Bunlar değerlendirilince orası yeni bir şehir olacak. Avrupa yakası için Zekeriyaköy ne ise, Anadolu yakası için de Riva öyle olacak" dedi. 



Riva'daki ilk projeleri, Kidstow'da yaşamın başladığını belirten Halil Suner, bu projede 40 bin metrekare alanda 136...