16 / 05 / 2024

9. Ekonomi Zirvesi Adana

9. Ekonomi Zirvesi Adana

Adana’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adanamız, sektör  temsilcileri ve yerel yönetim ile elverişli yatırım iklimi sunma konusunda büyük bir teminatı girişimcilere ve iş dünyasına sunmaktadır” dedi.

Rağbet düşünce Xiaomi'nin geliri de %18,9 düştü! 

Xiaomi Corp, ekonomi COVID-19 salgınından kurtulurken bile akıllı telefonlara yönelik tüketici talebinin zayıf kalması nedeniyle Çarşamba günü üç aylık gelirinde %18,9 düşüş bildirdi.

İslam Memiş ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek yatırımcıları uyardı! Buna yatırım yapan köşeyi dönecek

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten yatırımcılar için önemli bir açıklama geldi. Yatırımcılara ''9 yılın en zirvesi gelecek'' diyerek o yatırım aracını işaret etti.  Buna yatırım yapan köşeyi dönecek...

Mazda6'ya 1 TL değil 1 kuruş bile zam gelmedi! 9 Aralık 2022 fiyat listesi...

Sofistike ve zarafetin zirvesi Mazda6'nın fiyatları resmi olarak açıklandı. Mazda6'ya 1 TL değil 1 kuruş bile zam gelmedi! Peki, Mazda6 kaç TL? Mazda6 fiyatları ne kadar? Mazda6 özellikleri neler? İşte 9 Aralık 2022 Mazda6 fiyat listesi ve araç özellikleri....

Amerikalı profesör, 'Erdoğan'a IMF'ye gitmesini tavsiye ettim'

İstanbul'daki ekonomi zirvesi sonrasında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile bir araya gelen bir grup ekonomist arasında yer alan Prof.Gillman IMF'den kredi aranması tavsiyesinde bulunduğunu söyledi.

Külliye’de kritik ekonomi zirvesi

Ekonomi Koordinasyon Kurulu (EKK) toplantısı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay başkanlığında bugün gerçekleştirilecek.

Biri 8 bin TL biri 9 bin TL veriyor! TEB de emekli promosyon miktarını açıkladı

Bankalar tarafından emeklilere promosyon olarak toplamda 9 bin TL'ye kadar para veriliyor. Emeklilere yönelik promosyon miktarını son açıklayan banka ise Türkiye Ekonomi Banka'sı oldu.

Abdullah Gül'den dikkat çeken ekonomik kriz çıkışı: Hayret verici gelişmeyi ilk kez açıkladı

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 25. Avrasya Ekonomi Zirvesi'ne katılarak konuşma yaptı. Ekonomik krize ilişkin değerlendirmeler de yapan Gül, yüksek enflasyonun herkes tarafından hissedilen rahatsız edici bir boyuta ulaştığını söyledi. Gül, ekonomideki "Hayret verici" gelişmeyi de açıkladı

Dünya'nın ilk Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi Ankara'da!

Ankara Ticaret Odası (ATO) öncülüğünde Ankara'da 'Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi' gerçekleştirilecek. ATO Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek zirve 30-31 Mart'ta! İşte detaylar...

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi'nde neler konuşuldu?

Management Plus Danışmanlık Eğitim tarafından her sene düzenlenen ve bu yıl 9'uncusu yapılan “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık günü gerçekleştirildi. Peki sektör temsilcileri gayrimenkul sektörüne ilişkin neler dedi? İşte ayrıntılar...

9. Gayrimenkulde Liderler Zirvesi 9 Aralık'ta!

2012 yılından bu yana Management Plus Danışmanlık ve Eğitim tarafından her yıl organize edilen “Gayrimenkulde Liderler Zirvesi” 9 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek.

İnşaat malzemeleri sanayisi 2020'de yüzde 9.1 büyüdü!

Türkiye İMSAD, yapı sektörü ve ekonomi çevreleri tarafından dikkatle izlenen aylık sektör raporuna göre, inşaat malzemeleri sanayi üretimi 2020'yi 2019'a göre yüzde 9,1 büyüyerek kapattı. 

Eminevim'den güçlü ekonomi için 2023 hedeflerine destek!

Dünyanın ilk 10 ekonomisinden biri olma misyonu çerçevesinde gerçekleştirilen “2. Türkiye 2023 Zirvesi” İstanbul’da yapıldı. Tasarrufa dayalı faizsiz sistemle Türkiye ekonomisine senede 5 milyar lira katkı veren Eminevim, güçlü ekonomi için destek verdi.

Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat malzemeleri sanayisinin uluslararası oyuncuları, Türkiye İMSAD tarafından 9’uncusu gerçekleştirilen ‘Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi’nde bir araya geldi.

9. Ekonomi Zirvesi Adana Haberi

9. Ekonomi Zirvesi Adana

Hürriyet'ten Ceyhun Kuburlu'nun haberine göre; Hürriyet gazetesi tarafından gayrimenkul şirketi Nef’in desteğiyle 9’uncusu düzenlenen ‘Ekonomi Zirvesi’ Adana’da gerçekleşti. 


Tarım, turizm ve sanayi alanında Adana’nın Türkiye’nin en önemli şehirlerinden biri olduğunu dile getiren Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Adanamız, sektör temsilcileri ve yerel yönetim ile elverişli yatırım iklimi sunma konusunda büyük bir teminatı girişimcilere ve iş dünyasına sunmaktadır” dedi. Türkiye’nin tarım, turizm ve sanayi alanında en önemli şehirlerinin başında gelen Adana’da yatırımlar artıyor. Özellikle ulaşım ve alt yapı alanında gerçekleşen çalışmaların dikkat çektiği şehirde, üretim gücünün artması için de birçok işbirliği gerçekleştiriliyor. Zirvenin açılışında konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, “Ekonominin güçlü olmasının nedeni üretim ve cesur girişimcidir. Adana üretmek isteyenlerin girişimci gücün ve huzur arayan yatırımcılar için...