14 / 05 / 2024

A H Sulaıman Sulaıman

A H Sulaıman Sulaıman

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015 'te, A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

Yüksek Hızlı Trenlerle ile seyahat eden yolcu sayısı 80 milyona ulaştı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yüksek hızlı trenlerle (YHT) ile bugüne kadar 79 milyon 581 bin vatandaşa hızlı, konforlu, ekonomik ve güvenli seyahat imkanı sağladıklarını kaydetti. YHT ile seyahat detayları ve ayrıntıları haberimizde...

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sedad Emlak Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile A. Sulaıman A. Alfhhad ve Mohammed Alasalı ortaklığında kuruldu.

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. kuruldu!

Bay İş Makineleri Oto Yedek Parça Hırdavat Peyzaj Orman Ürünleri Hafriyat Metal İnşaat Ltd.Şti. bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Baysan tarafından kuruldu.

Belediye işçilerine kadro gelişmesi! Reform niteliğinde adımlar atılacak! Açıklamalar peş peşe geldi!

Belediye işçilerine kadro düzenlemesine ilişkin Çalışma ve Sosyal Güvenlik Eski Bakanı Vedat Bilgin, canlı yayında yaptığı açıklamada çalışmanın neredeyse bittiğini söylemişti. Peki, Belediye şirket işçilerine kadro verilecek mi? İşte detaylar...

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh Mimarlık Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Uluslararası Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 milyon TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Azzam A.H. Aıdaros ve Azzam M.M. Al-Absı ortaklığında kuruldu.

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Medmak A. H. Emlak Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad El Hajjar tarafından kuruldu.

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıh İnşaat Mimarlık Uluslararası Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abuhuraıra Barkathullah tarafından kuruldu.

TOKİ'den Yozgat'a hükümet konağı müjdesi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Yozgat'ta hükümet konağı inşa edecek.

Ünlülerden Kaş ve Kalkan'a villa hücumu!

Koronavirüsten kaçan ünlüler Kaş ve Kalkan'a hücum etti. Birçok ünlü isim bu bölgelerde bulunan villalarda tatil yapacak...

TOKİ'den Uşak'a hükümet konağı müjdesi! İhalesi yarın!

Uşak ili, Eşme Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Süleyman Soylu'dan Gaziosmanpaşa kentsel dönüşüm açıklaması!

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nda mahalle muhtarlarıyla buluşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa'da önemli kentsel dönüşüm projelerinin takip edildiğini ve pek çok dönüşümün de gerçekleştiğini söyledi.

A H Sulaıman Sulaıman Haberi

A H Sulaıman Sulaıman

Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi A.H.Sulaıman Sulaıman Müdürlüğü'nde, 100 bin TL sermaye ile, 3 Şubat 2015'te kuruldu.


Bağdat Center Araştırma Danışmanlık ve Medya Limited Şirketi iş konusu;ARAŞTIRMA VE  DANIŞMANLIK 1. Yurt içi ve yurt dışı, Kamu kurum ve kuruluşları ve özel sektör kuruluşları ile üçüncü şahıslara Kamu İhale Mevzuatı, Vergi Mevzuatı, Kamu Maliyesi, Yerel Yönetimler, Bütçe, Mali ve İktisadi Konular, Muhasebe, Standart, Patent, Kalite Yönetimi, İthalat, İhracat, Gümrük, Şirketleşmeler, Menkul, Gayri Menkul, Leasing, Avrupa Birliği Müktesebatı, Yurt içi ve yurt dışı Hibe ve Kredi, Teşvik v b. ile şirket ana sözleşmesinde yazılı konularda araştırmalar yapmak, danışmanlık hizmetleri vermek ve eğitim, seminer v.b. vermek, verdirmek, işlem ve belgeleri hazırlamak, hazırlatmak, takip etmek, ettirmek, konulara ilişkin uzlaşmazlıkların çözümünü...