02 / 05 / 2024

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu.

Konut ve kira fiyatları nereye gidiyor? Gayrimenkul Uzmanı açıkladı!

Konut ve kira fiyatlarının ne olacağını açıklayan Gayrimenkul Değerleme Uzmanı  Ahmet Büyükduman ayrıca konut alımı için cazip bölgeleri de açıkladı.

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ağustos Gayrimenkul Tarım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 13 milyon 760 bin TL sermaye bedeli ile Ali Vural Ak tarafından kuruldu.

SPK Başkanı Gönül açıkladı: Gayrimenkul değerlemesi ile vergi kaybı önlenecek!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Başkanı İbrahim Ömer Gönül, tüm tapu işlemleri için gayrimenkul değerlemesinin yapılması, gerek vergi kaybını önlemesine gerekse hem alıcının hem de satıcının değer konusunda daha sağlıklı işlem yapabilmesine imkan vereceğini açıkladı.

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Çağlayan Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Akpınar tarafından kuruldu.

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cadde Plus Gayrimenkul Danışmanlık Dekorasyon Mimarlık Ve İthalat İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Sevengil tarafından kuruldu.

Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje! 

5 yıllı aşan gayrimenkul tecrübesiyle dikkatleri çeken Envoy Gayrimenkul'den Beykoz'a 4 yeni proje geliyor. İşte ayrıntılar...

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Prıme Plus Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Gürbüz tarafından kuruldu.

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aıcern Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de Muaz Aslanoğlu tarafından kuruldu.

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Mıracle Plus Gayrimenkul Ve E-Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Bahçelievler'de Benyounes Negadi ve Hicham Benahmane ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar’da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mae Plus Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Tiryakioğlu, Süleyman Tiryakioğlu, Ahmet Tiryakioğlu ve Fatih Tiryakioğlu ortaklığında kuruldu.

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi Haberi

A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi
A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi, Yalçın Pala, İlhan Şengüler, Sadettin Kurtuluş, Engin Karataş tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 16 Haziran'da kuruldu. 


A Plus Gayrimenkul Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi iş konusu; a. Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak,satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. b. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. c. Yurt içinde ve...