15 / 05 / 2024

a plus otel

a plus otel

Türkiye ve özellikle İstanbul, son yıllarda uluslararası A plus otel markalarının ilgi odağı haline geldi. Öyle ki Orient Express, One&Only, By&Tree, Dusit’in de aralarında olduğu 7 lüks otel markası daha Türkiye’yi yakın markaja aldı...

Dedeman'dan Özbekistan’a üç yeni otel!

Yurt içi ve yurt dışı projeleri ile de büyüyen Dedeman, üç değişik markası ile üç yeni otel projesinde yer alarak Özbekistan’a tekrardan giriş yaptı. Şirket, yenilenen iş geliştirme strateji ile son 2 senede otel sayısını yüzde 70 oranında yükseltti ve 2023’te yüzde 55 finansal verimlilik elde etti.

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Demir Çelik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kadir Pilatin tarafından kuruldu.

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ci Plus Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de Cihan Deregözü tarafından kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Your Aırport Otel Turizm Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy'de İbrahim Tanrıverdi, İsmail Tanrıverdi ve Murat Kızılboğa ortaklığında kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Dış Ticaret İnşaat Ve İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer altun tarafından kuruldu.

Sapanca'ya 450 milyon TL yatırımla yeni otel inşa edildi!

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yaklaşık olarak iki hafta önce açılan otel için 450 milyon TL yatırım yapıldığını belirtti.

Martı Myra Otel icradan satışa çıktı!

beş yıldızlı Martı Myra Otel Kemer icradan satışa sunuldu. Otel için 278 milyon 578 bin TL değer biçilmiş...

Güray Gayrimenkul'den Esenyurt'a yeni otel!

Güray Gayrimenkul Geliştirme İnşaat A.Ş, Esenyurt Koza Mahallesi'nde hayata geçireceği otel yatırımı için düğmeye bastı.

İzmir Hyatt Regency Otel 2021'de hizmete açılacak!

Orjin Grubu’nun, İzmir’de yaptığı dünya çapındaki prestij projesi “İstinyePark İzmir” bünyesinde açılacak otel markasının, Hyatt Regency olmasına karar verildi. İzmir Hyatt Regency 2021'de hizmete açılacak...

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Group Gayrimenkul Proje Pazarlama Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mizar Batrdouk tarafından kuruldu.

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Plus Tasarım İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cüneyt Ataoğlu tarafından kuruldu.

a plus otel Haberi

a plus otel

Türkiye, turizmde Akdeniz Çanağı’nın en hızlı büyüyen ülkesi olarak son 10 yıldan bu yana öne çıkıyor. Avrupa’nın içinde bulunduğu ekonomik kriz ile birlikte Arap Baharı'nın yaşandığı Ortadoğu’daki karışıklıklardan geçtiğimiz yılı yara almadan atlatan Türk turizmi, bu yılı eksilerle kapatacak. Kıyı şeridinde durum böyleyken dünya kenti olma yolunda ilerleyen İstanbul yüzde 10’luk büyümesi ile dikkat çekiyor. Türkiye’nin ve İstanbul’un yakaladığı bu başarı ve popülerlik turizm yatırımlarına da olumlu yansıyor. Öyle ki, sadece 5 yıldızlı oteller değil, uluslararası A plus lüks segment markaların da Türkiye’ye ve özellikle İstanbul’a yatırım yapma yanşına girdiler. Türkiye’yi yakın markaja alan Orient Express, One&Only, By&Tree, Dusit’in de aralannda olduğu 7 lüks otel markası İstanbul ve Türkiye’nin güney bölgelerinde yer arayışına girdi. Geçtiğimiz yıllarda Levent’e açılan The Edition otelin...