06 / 05 / 2024

AB lübnan destek

AB lübnan destek

AB Komisyonu Başkanı Von der Leyen yaptığı açıklamada Lübnan'a acil durum ihtiyaçları için ilk etapta 33 milyon avro destekte bulunulacağını belirtti.

Zeytinyağı 11 ayda yüzde 120 zamlandı! Fiyatlar 600 TL’yi bulacak!

Üretici, zeytinyağında fiyat artışının mevsimsel koşullar haricinde maliyetlerinin yüksekliğinden kaynaklandığını söylüyor. 11 ayda yüzde 120 zamlanan zeytinyağında uygun fiyat için “alım fiyatı” ve “AB standardında destek” istiyor.

Çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için 45 milyon lira hibe!

Tarım ve Orman Bakanlığı, hayvancılık destek projeleriyle gelişmeye devam ediyor. Bu kapsamda çiftçilere, ahır inşaatı ve makine ekipmanı için toplam 45 milyon lira hibe desteği sağlandı.

Devlet, milyonlarca kişinin derdine deva olacak! 150 bin TL faizsiz, 2 yıl ödemesiz, 5 yıl vadeli destek geliyor!

Devlet ihtiyaç sahibi milyonlarca kişiye destek sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda yeni evlenecek gençlere 150 bin TL kredi, faizsiz, 2 yıl ödemesiz ve 5 yılda geri ödemeli destek sunacak. İşte detaylar...

THY, uçak biletleri ile ilgili önemli bir duyuru yayınladı: Yüzlerce kişiye para iadesi yapılacak

Türk Hava Yolları (THY), İsrail ile yaşanan Hamas savaşı nedeniyle İsrail uçuşlarını durdurmasının ardından, Mısır, Ürdün ve Lübnan sınırlarında yaşanan gelişmelerin yolcuları etkilememesi için önemli bir avantaj sağladı. Belirli tarihlerde biletleri olan kişilere para iadesi yapılacak. Peki şartlar

1250 TL her ay hesaplara yatırılıyor! İhtiyaç sahibi herkes hemen alıyor! Aile Destek Ekim ayı ödeme takvimi...

İhtiyaç sahibi milyonlarca vatandaşın hesabına her ay 850 ile 1250 TL arasında destek ödemesi yapılıyor. Destek ödemeleri Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılıyor.

Çocuğu okula gidenlere müjde! Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten! İşte şartlar...

Devlet, ihtiyaç sahibi hanelerin çocuklarına Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Çocuğu okula gidenlere müjde. Öğrencilerin giyim, ayakkabı, çanta ve kırtasiye malzemeleri devletten. 

Aile Bakanlığı'ndan beklenen kritik açıklama! Acilen buraya bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan "2023 Eylül Aile Destek" parasından bazı kişiler yararlanamayacak. işte ayrıntılar...

Aile destek ödemelerinde son dakika! Eylül 2023 aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? 

Bakanlık tarafından ihtiyaç sahibi ailelere verilen destek ödemeleri 1 yıl daha uzatılmıştı. Destek ödemelerini araştıran aileler Eylül ayı destek ödemelerinin ne zaman yatacağı merak ediyor. Peki Eylül aile destek ödemeleri ne zaman yatacak? Tarih belli oldu mu? İşte ayrıntılar...

Çocuğu olan anne babalar müjde! Aile Bakanlığı 1,2,3,4,5 çocuk için para veriyor! Onaylanan hesaba hemen yatıyor...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı çocuğu olan anne baba adaylarına maddi destek sağlıyor. Destek 350 ile 650 TL arasında değişiyor. İşte çocuk parasına ilişkin tüm merak edilenler...

Bakanlıktan son dakika duyurusu geldi! 18 yaşı doldurduysanız müjde! Aylık 3.336 TL maaş alacaksınız

Gereksinim sahibi ve düşük bütçeli ailelere devlet aracılığı ile destek ödemeleri yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı vesilesi ile verilen yeni bir destek ödemesi daha ilan edildi.

Aile Bakanlığı'ndan haziran ayı müjdesi

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müjdelere doymak bilmiyor. Bakanlıktan haziran ayı müjdesi de geldi. Bakanlık tarafından yoksulluk sınırındaki ailelere yönelik 1 yıl boyunca destek ödemesi yapılacak.

Aile Bakanlığı'ndan çocuklu dar gelirli ailelere maddi yardım: 1 yıl boyunca 4.200 TL destek verilecek!

Aile Bakanlığı, dar gelirli vatandaşlara ve çocuklu ailelere yönelik maddi yardım kampanyalarıyla gündemde. Çocuk sahibi olan ailelere 1 yıl boyunca 4.200 TL nakit yardım sağlanacak. Peki, 2023 yılı sosyal destek yardımından faydalanma şartları neler? Detaylar haberimizde.

Togg ve başka elektrikli otomobil almak isteyenlere Ziraat Bankası’ndan ilaç gibi gelecek kampanya!

Türkiye’nin en büyük kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, müşterilerine kampanyalar ve krediler aracılığıyla destek sağlamaya devam ediyor. Ziraat Bankası, elektrikli otomobil almak isteyenler için ilaç gibi gelecek bir kredi duyurusu yaptı.

AB lübnan destek Haberi

AB lübnan destek

Avrupa Birliği (AB) Komisyonu tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre, Ursula von der Leyen, başkent Beyrut'taki limanda 4 Ağustos tarihinde yaşanan patlamadan sonra Lübnan Başbakanı Hassan Diyab'la bir telefon görüşmesi yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Von der Leyen, AB'nin Beyrut'da halihazırda Sivil Koruma Mekanizmasıyla beraber iyi eğitimli 100 itfaiyeci, arama ve kurtarma faaliyetleri için uzman köpekler ve malzeme gönderimi gerçekleştirdiğini hatırlatarak, Kopernik uydu haritalama sistemini de harekete geçirdiklerini anımsattı

"Başkentte yeniden inşaya katkı sağlamaya hazırız"


Buna ilave olarak da ilk etapta acil ihtiyaçlar için AB'nin 33 milyon avro yardımda bulunacağını açıklayan Von der Leyen, başkentte yeniden inşaya katkı sağlamaya da hazır olduklarını belirtti.

Von der Leyen, Lübnan'ın siyasi istikrarının da büyük önem taşıdığını belirterek, "Bu zor zamanlarda tüm siyasi güçler birlik olmalı. AB,...