16 / 05 / 2024

AB R2CITIES Projesi

AB R2CITIES Projesi

ODE Yalıtım ürünleri, Avrupa Birliği 7.Çerçeve Programı kapsamında gerçekleştirilen R2Cities projesinin uygulamalarında kullanılacak. AB R2CITIES Projesi’ nin ortağı ODE, Kartal’ ı sıfır enerjiye taşıyor...

AB Grup'tan 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı!

AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, 2021 yılında 1 milyar TL'lik gayrimenkul yatırımı yaptıklarını söyleyerek Bodrum'da malikane projesi hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Mahir Eller Projesi ile 111 inşaat çalışanı sertifikalarını aldı!

Kilis'te AB tarafından finanse edilen Mahir Eller Projesi kapsamında yapılan mesleki yeterlilik sınavı sonucu belge almaya hak kazanan 111 inşaat sektörü çalışanına belgeleri teslim edildi.

AB Grup Holding'ten Seyrantepe’de lüks konut projesi!

AB Grup Holding’in sahibi Muhsin Bayrak, hayata geçirecekleri yeni projelerden ve yatırımlarda bahsetti. Seyrantepe'de lüks konut projesine başlayacaklarını söyleyen Bayrak, ''İstanbul’da 120 milyon TL’lik yatırıma başlıyoruz” dedi.

Trabzon Entegre Su Projesi 2017'de başlıyor!

Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) II Dönem Fonları kapsamında yapılacak olan Trabzon İli Entegre Su Projesi (Ortahisar İçme Suyu Projesi) Arz Toplantısı Trabzon Büyükşehir Belediyesinde gerçekleştirildi.

Üsküdar'da restore edilen Yeni Cami açıldı!

Üsküdar Belediyesi tarafından gerçekleştirilen "Ab-ı Kevser" projesi kapsamında restorasyonu tamamlanan Yeni Cami Sebili hizmete açıldı.

Giresun Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı!

Giresun Belediyesi tarafından 2013 yılında hazırlanan ve 2015 yılında teknik onay alan AB Altyapı Entegre Su Projeleri kapsamında, Teyyaredüzü Mahallesi Batlama Mevkiinde yapılması planlanan Atık Su Arıtma Tesisi Projesi halka tanıtıldı.

AB 650 milyon euro’luk 27 su projesi başlattı!

Avrupa Birliği Bakanlığı, 22 Mart Dünya Su Günü’nde, AB’ye uyum sürecinin Çevre ve İklim Değişikliği Faslı kapsamında toplam 650 milyon euro bütçeli 27 projeye başlandığını açıkladı.

AB Grup'un Basın Ekspres projesi 1.600 daireden oluşacak!

Muhsin Bayrak Basın Ekspress’teki Bayrak Towers projesi. Bizim Basın Ekspress’teki projemizin büyüklüğü 74 dönüm. 1 milyar liranın üzerinde yatırım rakamı var. Newyork’ta Türk mimarlara çizdirdik projeyi. 1.600 daire olacak. " dedi.

Kars Ab­ı Hayat Evleri'nde teslimler başladı!

Kars'ın en büyük konut projelerinde biri olan Ab­ı Hayat Evleri projesi Kaskankalar İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. projede tamamlanan daireler sahiplerine teslim ediliyor.

AB Grup Holding Emlak 2015'e 3 projeyle gidiyor!

Türk gayrimenkul sektörünün “uluslararası vitrini” olma hedefiyle, CNR Holding tarafından düzenlenen Emlak 2015 Fuarı'na AB Grup Holding 3 projesi ile katılacak.

AB Grup Holding, Emlak 2015 Fuarı'nda 3 projesiyle yer alacak!

Emlak 2015 Fuarı, 4 Kasım 2015 Çarşamba günü CNR Expo'da başlıyor. AB Grup Holding'in de 3 projesi ile yer alacağı fuar kapsamında, Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak basın mensupları ile bir araya gelecek.

Van Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi için toplantı yapıldı!

Van’da, Avrupa Birliği’nin (AB) hibe desteğiyle yapımı süren Erciş Su Arıtma Tesisi Projesi ile ilgili bir toplantı düzenlendi. Proje ile ilgili 11. aylık toplantı VASKİ toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi başladı!

TCDD Genel Müdürü Yıldız: "Samsun-Kalın Demiryolu Hattı Modernizasyon Projesi, bugüne kadar AB IPA fonları ile finanse edilen en büyük ölçekli projemizdir" dedi.

AB R2CITIES Projesi Haberi

AB R2CITIES Projesi

ODE Yalıtım ürünleri, Avrupa Birliği 7.Çerçeve Programı kapsamında gerçekleştirilen R2Cities projesinin uygulamalarında kullanılacak. Türkiye’de pilot bölge olarak seçilen Kartal / Yakacık Bölgesi’ndeki binaların renovasyonunda ODE Yalıtım ürünleri kullanılacak.



Avrupa Birliği (AB) 7. Çerçeve Programı kapsamında sürdürülen Kentsel Alanların Renovasyonu: Sıfır Enerjili Şehirlere Doğru (Renovation of Residantial Urban Spaces: Towards nearly Zero Energy Cities-R2CITIES) projesi, sıfır enerji tüketimine yakın büyük çaplı bölgesel konut renovasyon projelerinin tasarımı, inşaatı ve yönetimi için kolayca tekrarlanabilir stratejilerin geliştirilmesi ve uygulanmasını amaçlıyor.



Türkiye ile birlikte İspanya, İtalya, Almanya, İngiltere ve Belçika’dan paydaşların yer aldığı projede, ODE Yalıtım dışında ülkemizden İTÜ, Ezinç Metal Sanayi ve Kartal Belediyesi proje partnerleri olarak yer alıyor. R2Cities projesi 3 ülkede seçilen 3 pilot şehri kapsıyor: Türkiye’den Kartal Yakacık Bölgesi, İtalya’dan Cenova Bölgesi,...