19 / 05 / 2024

AB turistlerinin tercihi neresi

AB turistlerinin tercihi neresi

Avrupa Birliği istatistik kuruluşu EUROSTAT, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla AB turizmine ilişkin verileri yayınladı. AB turistlerinin ziyaret etmeyi çok istediği ülkelerin ABD, Türkiye ve İsviçre olduğunu açıklandı.

AB turistlerinin tercihi ABD ve Türkiye oldu!

Avrupa Birliği istatistik kuruluşu EUROSTAT, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla AB turizmine ilişkin verileri yayınladı. AB turistlerinin ziyaret etmeyi çok istediği ülkelerin ABD, Türkiye ve İsviçre olduğunu açıklandı.

Besa Kule İş Merkezi dev firmaların tercihi oldu!

İş dünyası için oldukça değerli olan Eskişehir Yolu, Konya Yolu ve Söğütözü kesişiminde inşa edilen Besa Kule İş Merkezi, hem lokasyonu hem de sunduğu imkanlarla dev firmaların tercihi oldu.

Kuyucuk Gölü AB ülkelerinde gösterime girdi!

AVRUPA Komisyonu'nun, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi kapsamında "Turizm ve Korunan Alanlar" temasıyla, 6 yıl önce seçkin destinasyonlar arasına soktuğu Kars'ın Kuyucuk Gölü'yle ilgili tanıtım filmleri ve belgeseller, AB ülkelerinde gösterime girdi

Kars'ın Kuyucuk Gölü AB ülkelerinde tanıtılıyor!

AVRUPA Komisyonu'nun, Avrupalı Seçkin Destinasyonlar Projesi kapsamında, 6 yıl önce seçkin destinasyonlar arasına soktuğu Kars'ın Kuyucuk Gölü'yle ilgili tanıtım filmleri ve belgeseller, AB (Avrupa Birliği) ülkelerinde gösterime girdi.

Lüks projelerin tercihi Maslak Yapı!

Dünyaca ünlü İtalyan tasarım markalarını Türkiye’ye taşıyan Maslak Yapı, lüks projelerin tercihi oldu. Rusya ve Azerbaycan’a da hizmet vermeye başlayan Maslak Yapı’nın hedefinde ABD var.

Folkart Yapı AB'nin en uzun binasını inşa etmeyi planlıyor!

İzmirli inşaat şirketi Folkart, 5 yılda Türkiye'nin en büyüğü olmayı hedefledi. Şirket, 340 metrelik rezidansla da AB rekorunu kıracak. Firma yeni projesi Folkart Life Bornova'yı satışa sundu..

AB Yaşam Evleri’nde son 25 özel daire!

AB Grup Holding tarafından Güneşli ’de hayata geçirilen 147 dairelik AB Yaşam Evleri projesinde, kalan son 25 özel daireye yoğun ilgi devam ediyor.

Bakanlık AB fonları hakkında açıklama yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, medyada çıkan çevre alanında AB fonlarının kayıt altına alınmadan harcandığı algısına neden olabilecek haber üzerine basın açıklamasında bulundu.

Çevre direktiflerinin AB'ye uyması için 70 milyar avroya ihtiyaç var!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kadıoğlu: "Türkiye'deki bütün çevre direktiflerini, AB direktifleri ile uyumlaştırmak için 70 milyar avro yatırıma ihtiyaç var, bunun 35 milyar avrosu su ile alakalı" dedi.

Van Erciş'e AB destekli içme suyu projesi!

Van'ın Erciş ilçesinde, AB'nin hibe desteğiyle yeni depolar, su hatları, terfi merkezi ve su arıtma tesisleri yapılacak. Yüzde 85'i hibe olacak projenin ön çalışmalarına başlandı.

Taner Yıldız: AB'nin TANAP'a bakışından memnunuz!

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Yıldız, AB Enerji Komisyonu Başkan Yardımcısının, "Nabucco'da düştükleri hataya TANAP'ta düşmeyecekleri" açıklamasını memnuniyetle karşıladığını belirtti..

GESİAD'ın gayrimenkul yatırımında tercihi Moment İstanbul oldu!

Gebze Sanayici İş Adamları Derneği ( GESİAD ) üyeleri gayrimenkul yatırımında tercihi, Kartal 'ın en yeni projesi Moment İstanbul'dan yaptı.

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erciyes AB İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Şişli'de Ahmet Balkaya Müdürlüğü'nde kuruldu.

AB turistlerinin tercihi neresi Haberi

AB turistlerinin tercihi neresi

EUROSTAT, 27 Eylül Dünya Turizm Günü dolayısıyla AB turizmine ilişkin verileri yayınladı. Açıklamada ABD ve Rusya’nın AB vatandaşlarının turizm amaçlı AB-dışı gecelemelerinde üçte birlik bölümü geçirdikleri ülkeler olduğu bildirildi. Açıklamada, “ABD ve Türkiye, Avrupa Birliği zirvedeki AB-dışı destinasyonları” denildi.


ABD, TÜRKİYE, İSVİÇRE AB’NİN EN SEVDİĞİ TURİSTİK DESTİNASYON


Açıklamaya göre 2014’te AB vatandaşlarının AB dışındaki turistik amaçlı gecelemelerinin yüzde 14.1’i Amerika Birleşik Devletleri’nde oldu. AB vatandaşlarının birlik dışında turistik amaçlı gecelemelerinin yüzde 11.6’sı ise Türkiye’de gerçekleşti. İsviçre’de ise gecelemelerin yüzde 4.9’u meydana geldi.


Rapora göre ABD’yi en çok Danimarka, İrlanda, Fransa, Lüksemburg, Macaristan ve İngiltereli turistler seviyor. EUROSTAT, “AB-dışı turizm gecelemelerinin yüzde 11.6’sının gerçekleştiği Türkiye AB sakinleri için en yaygın ikinci ülke oldu. Türkiye Belçika, Bulgaristan, Almanya, Hollanda, Avusturya ve Polonya sakinleri için...