27 / 04 / 2024

ab ülkeleri emlak piyasası

ab ülkeleri emlak piyasası

Yatırımcıların yeni rotası Avrupa Birliği’ne yeni üye olmuş veya aday ülkeler. AB’ye üyelik süreci başlayan ülkelerin çoğunda emlak fiyatlarının en az ikiye katlandığını fark etti. 

Rusların yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı!

Rusya vatandaşlarının yurt dışındaki emlak yatırımları azaldı. Rusların en çok emlak satın aldığı ülkeleri Birleşik Arap Emirlikleri, Türkiye, Tayland, Güney Kıbrıs ve İspanya oldu. 

AB ülkeleri arasında en çok çalışma saati ile zirveyi gören Türkiye, ücretlere gelince dipte kaldı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri arasında en çok çalışan Türkiye, çalışanların aldığı ücretlere gelince dipte kaldı. Türkiye, haftada 44.2 saatlik çalışma süresiyle Avrupa’da çok çalışan ülke oldu.

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atlanta Emlak Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hilal Yavuz ve Waheed Ahmed Ab Abdulkhaleq ortaklığında kuruldu.

AB ülkeleri dünyanın ilk kapsamlı kripto kurallarını onayladı

Avrupa Birliği devletleri 16 Mayıs Salı günü, kripto varlıkları düzenlemek için dünyanın ilk kapsamlı kurallar dizisine son onayını vererek, İngiltere ve ABD gibi ülkelere yetişmeleri için baskı uyguladı.

AB ülkeleri de elektrik ve gaz fiyatlarından mustarip!  Geçen yıl rekor yükseliş yaşandı

Avrupa İstatistik Ofisi verilerine göre konutlarda tüketilen elektrik ve doğal gaz fiyatları, geçen yıl görülmemiş düzeyde yükseldi. En pahalı elektriği Danimarka, en pahalı doğal gazı İsveç kullandı.

Avrupa Birliği ülkeleri, 2035'te benzinli ve dizel arabaları yasaklamayı onayladı!

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, 2035'ten itibaren benzinli ve dizel motora sahip yeni otomobillerin satışını yasaklama girişimi için onay verdi. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa ülkelerinden depremzedeye ‘geçici vize ve kalma hakkı’! Hangi AB ülkeleri depremzedelere geçici vize veriyor?

Kahramanmaraş merkezli yaşanan deprem felaketlerinin ardından dünyadan bölgeye destek yağmaya devam ediyor. Bazı Avrupa Birliği ülkeleri depremzedelere vize kolaylığı getirildiğini duyurdu. Böylece depremzedeler, yurt dışında yaşayan yakınlarının yanına geçici vizeyle gidebilecek.

Arabanızın deposunu fulleyin! Kritik gün yarın…

AB ülkelerinden yeni karar... Rusya'dan deniz yoluyla yapılan ham petrol ithalatına ambargo uygulanıyordu. AB ülkeleri uygulanan ambargonun benzerini Rus rafineri petrol ürünlerine uygulamaya hazırlanıyor. Aynı zamanda G7 ülkeleri ve AB ülkelerinde de tavan fiyat uygulamasına geçilecek.

Motorin için 100 dolar fiyat uygulaması cevap bekliyor! Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi

Avrupa Birliği (AB) ülkeleri, Rus rafineri petrol ürünlerinden biri olan motorin variline 100 dolar, sıvı yakıtın varil fiyatına ise 45 dolar tavan fiyat uygulanmasını değerlendiriyor. Yarın dananın kuyruğu kopacak! Tüm gözler AB ülkelerine çevrildi...

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fors Consultation Emlak Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Feras Dıab tarafından kuruldu.

Son dakika: Benzin ve motorindeki hareketlilik sonrası kritik adım: 5 Aralık'ta yürürlüğe girecek!

Benzin ve motorin fiyatları petroldeki hareketlilik ile değişmeye devam ederken, piyasayı yakından ilgilendiren karar 5 Aralık 2022’de yürürlüğe girecek. AB ülkeleri, 60 dolar tavan fiyatı uygulamasını devreye alacak. Buna ek olarak yeni bir fiyat sınırlama mekanizması kurulması da gündemde.

Yeni asgari ücret yasası onaylandı! AB ülkeleri kararı verdi!

Avrupa Birliği (AB) üyesi 21 ülkeyi kapsayan ve yeni asgari ücret kurallarını belirleyen yasa onaylandı. Avrupa Birliği Konseyi, asgari ücretlerin düzgün bir yaşam standardı sağlayacak seviyelere yükseltilmesi için hazırlanan yasaya onay verdi.

Rusya’yı hiçbir yaptırım yıkamıyor! ABD’nin yeni kararı oyunu tersine çevirebilecek mi?

Rusya’yı hiçbir yaptırım durduramıyor. Rus ödeme yöntemi olan MİR, birçok ülkede kabul görmeye başladı bile. Türkiye 5 bankası ile MİR’i kabul ederken, karşıt sesler yükselmeye başladı. ABD ve AB ülkeleri bu durumdan rahatsız olurken, kısıtlamalar peş peşe geldi. İşte haberin detayları…

ab ülkeleri emlak piyasası Haberi

ab ülkeleri emlak piyasası

Türkiye son dönemde Avrupa’nın doğusunu radarına almış durumda. Başta Koç ve Doğuş Grubu olmak üzere önde gelen dev şirketlerin de yatırımcısı olduğu AB’nin son üyelerinde emlak fiyatları üyelikle birlikte uçmuş durumda. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre; Tradingeconomics’in Avrupa’nın istatistik merkezi Eurostat’tan derlediği bilgilere göre üyelik süreciyle birlikte en fazla değerlenenler Baltık denizinin genç ülkeleri Estonya ve Letonya olmuş. Sırasıyla yüzde 175 ve 160 fiyat artışı yaşanmış. Bulgaristan’da değerlenme yüzde 100’ü bulmuş. En az değerlenme gören ülke Kıbrıs'ta durulmayan siyasi atmosferin etkisine rağmen artış yüzde 40'ı aşmış durumda. Yabancılara satışın önünü kapatan yasaya imza atan Çek Cumhuriyeti'nde ise yüzde 50'nin üzerinde artış kaydedilmiş.

YATIRIMCININ GÖZÜ ADAY ÜLKELERDE

Avrupa Birliği'nin 2014'de müzakerelere başladığı aday ülkeler için de geri sayım başladı. Karadağ, Sırbistan,...